Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar
Üstümde bi uğursuzluktur dolanıyo anlamadım ben bu işi :/ Bu sene hiç bi işim düzgün gitmedi 2013 yaramadı bana
Kitabımı bile bi kaç sayfa için sürükledim kaç gün ama bitti çok şükür :))
Surrender editörlüğün hayırlı olsun canım gördüm ama anca şimdi yazabildim :)
Yeni kitabımı da yarın bildiririm bunu zamanında hatta daha kısa sürede bitirmek istiyorum.

merhaba olumsuz düşünme her şey düşündüğün gibi olur
vardır bir hikmeti
teşekkürler canım

merhaba olumsuz düşünme her şey düşündüğün gibi olur
vardır bir hikmeti
teşekkürler canım

Ne bilim sör ne okul ne iş ne sağlığım ne psikolojim hepsi sallantıda şu an :/ Daha dün görünmez kazaya kurban gittim gözümü çıkarıyodum neredeyse verilmiş sadakam varmış hafif bi zedelenmeyle atlattım. Olumsuz düşünmeye eğilimliyim zaten hepten beter oluyorum böyle.
Sen nasılsın taze editörlük nasıl gidiyo :)

Bitirdiğim kitabım hakkında biraz yorum yapmak istiyorum müsadenizle; Kaptan İskender Pala ile ''Efsane'' bir yolculuktaydım, akdenizin adalarını gezdim dolaştım, savaşlar verdim durgun ve fırtınalı denizlerde. Bol bol denizci sözleri geçiyor romanın içerisinde. Kitap “Barbaros Hayrettin Paşa”yı anlatıyor. O büyük Türk denizcisini! Romanı ilk aldığımda tüm kurgunun barbaros üzerine kurulacağını düşünmüştüm ama okumaya başladıkça yine asıl konuyu başka gözlerden anlattığını gördüm İskender Pala'nın... Tamamen savaşlarla geçen bir kitap bekliyordum ama aşk daha ağır basmış... Akdeniz'e ilgi duyuyor insan bu kitabı okumaya başladıktan sonra...Hele benim gibi egeliyseniz denize bir kez daha aşık oluyorsunuz. Okuduğunuz için pişman olmayacağınız bir kitap...
Tavsiye ediyormusun CoolKul derseniz; Evet ediyorum
Sevgiler

İlk defa İskender Pala okudum kitaba tek kelimeyle; BAYILDIM :))
Seyyid Muradi (Saint Alcala) ile Billurenin (Beatrix) aşkı beni gerçekten bu kadar büyük bi aşk olur mu diye düşündürdü. Şimdi ki yaşadıklarımız ne ki?
Barbaros Hayrettin Paşa unutulmaz tarihi kişiliklerden birisi kesinlikle. Büyük bir denizci bir Kaptan-ı Derya... Özellikle kitabın dini kısımlarına hayran oldum savaşa giderken ki nidaları, zafer kutlamalarını... Mükemmel bir kitaptı bende tavsiye ederim :))

Kesinlikle öyle, aynı günlerde okuyup bitirmemizde ne güzel bir tesadüf olmuş Birkaç gün etkisinden çıkamayacağım kesin, her bir yolculuğumda böyle oluyorum ben, eskiden çok okurdum, çok aktiftim üniversite zamanımda, 2 yıldır durulmuştum, şimdi yeniden sarıldım okumaya, bakalım ne kadar böyle gidecek

Elimde olsa keşke Evren beni sevmiyor sanırım

Böyle düşündüğüm günler çok oldu benimde... Bazen karanlıklar hiç mi gitmez allahım bir ufacık aydınlık istiyorum diye yalvarırdım. Hayat o kadar kısa ve imtihanlı ki...İnan bana, alıp verdiğimiz nefes bile bir mutluluk sebebi...Hastalıkla-evlatla-eşle sınananlar o kadar çokken var olduğumuz durumdan şikayet etmek bulup da bunamak gibi geliyor bana

Hoş bi tesadüf oldu gerçekten de Severek okuduğum tüm kitaplar etkiler beni ancak gerçekliğini bilmek bir zamanların dünyasına tanıklık etmek gerçekten çok etkileyiciydi.
Kitap okumak farklı bişey bence, müzik ruhun gıdasıdır derler ya kitapta öyle bir nevi :)
Ara ara durulmalar olur önemli olan o zevki unutmamak zaten

iyi düşün, iyi olsun her şey :=)
iyi gidiyor, alanımın bekçisiyim
Rica ederim
Kitaplığıma dikilip yarın yeni kitabımı seçince bildirimimi yapacağım başbilgem

merakla beklıyor olacağım

İsyan etmem zaten sürekli şükrederim halime Allah beterini yaşatmasın
İnsanın bi eşref saati olurmuş bide eşek saati ben aylardır eşek saatindeyim bi türlü çıkamadım nedense :)
Biraz kafa dinlemek kendimi dinlemek yetecek diye düşünüyorum, onun dışında yardım da alabilirim tek başıma halledemezsem bi süredir aklımda oda bakalım
Önemli olan umudunu yitirmemek zaten, bulutlar mutlaka dağılır mutlaka güneş açar biraz zaman gerekiyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…