Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

saol canım :) öyle

Mesleği müzikle ilgili yada müzikle uğraşan birini ne zaman tanısam kızarım kendime. 8 yaşında piano çalmaya başlamıştım en son üniversite sınavına hazırlanırken çalıyordum solfej dersi falan almıştım o sıra hatta. Şimdi seneler oldu elimi sürmeyeli
En son geçen ay erkek arkadaşım gitar çalmayı göstermişti bi saat kadar
Aslında ne güzel şey müzikle uğraşmak

günaydın bilgeler:120::120::120:
bugün erkenciyim
bu arada paris'te aşk ve subliminal işgal kitaplarına başladım, ilk kez iki kitap birden okuyacağım
herkese keyifli günler, görüşmek üzere

günaydın herkese
nasılsın yasemin
birazdan okula gideceğim, kitabımı akşam okurum artık.
ne zamandır bildirim yapmıyorum, akşama kalsın hepsi

Merhaba Güzel Bilgeler,

Kitabımın 112. sayfasındayım.
Şu anda canım acayip derecede kitap okumak istiyor ama iş yerindeyim.

Son düzenleme:
Selam bilgeler

Bu aralar çok yorgunum,evlilik hazırlıkları da pek bir zormuş. Kitap okuyacak takati bulamıyorum kendimde.

Çok düzenli de okuyamıyorum sayfaları:26:

Selam bilgeler

Bu aralar çok yorgunum,evlilik hazırlıkları da pek bir zormuş. Kitap okuyacak takati bulamıyorum kendimde.

Çok düzenli de okuyamıyorum sayfaları:26:

Günaydın Bilge LAVİN!
Ben seni evli sanıyordum. Demek ki karıştırmışım.

Evlilik hazırlıkları zor evet, ben bekarım ama çevremde hazırlananlar oldu, şu anda da var o yüzden biliyorum.
Allah yardımcın olsun canım.

Yok değilim

Aslında hızlı başladık,zor şeyleri en önce halledelim dedik. Şimdi de yoruldum işte.

Stres de malum bende baş ağrısı yapıyor.

Çok teşekkürler gülümmm

Yok değilim

Aslında hızlı başladık,zor şeyleri en önce halledelim dedik. Şimdi de yoruldum işte.

Stres de malum bende baş ağrısı yapıyor.

Çok teşekkürler gülümmm

Stres bende de baş ağrısı yapıyor.
Migren ve Gerilim Tipi Baş Ağrısı teşhisleri konuldu farklı zamanlarda farklı doktorlar tarafından!

günaydın herkese
nasılsın yasemin
birazdan okula gideceğim, kitabımı akşam okurum artık.
ne zamandır bildirim yapmıyorum, akşama kalsın hepsi

iyiyim beba ben de iş görüşmesine gittim moralim bozulmuştu biraz ama tam eve gelirken bi mucize oldu, Allahın işi işte
eğer olursa 2 3 gün içinde işbaşı yapıcam tabi anlaşırsak yarın da oraya gidicem , iş saatleri ve maaşta da anlaşırsak oldu bu iş

Bilge Yasemin Merhaba,
Ne işi? Ne iş yapacaksın yani?

Hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun.

Stres bende de baş ağrısı yapıyor.
Migren ve Gerilim Tipi Baş Ağrısı teşhisleri konuldu farklı zamanlarda farklı doktorlar tarafından!

Bende de ikisi birden var, bazen aynı anda iki tip ağrı da olabiliyor. Zaman zaman da maalesef kronik belirtiler gösteriyor. Belki hatırlarsın bundan 2-3 ay önce aralıksın her an ağrımıştı başım 2 ay boyunca. Allah kimseye vermesin, çok kötü.

amin lavincim sendende herkestende uzak dursun

zulfü livaneli seranadı okuyorum. çok heycanlı

tünaydın hepinize

Bilgeler, iyi geceler, gıda zehirlenmesi yaşadım birkaç gündür, o yüzden uğrayamadım kitabımıda bitirdim bildirimimi yapıp geliyorum

çok geçmiş olsun canım

amin lavincim sendende herkestende uzak dursun

zulfü livaneli seranadı okuyorum. çok heycanlı

ben de okumuştum beğenmiştim. son ada kitabı da güzedi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…