Umarım en kısa zamanda biter de önüme bakarım bende:)
Sen okuyo muydun sör?
benim okul bitti.
özel müzik öğretmenıyım
Az önce yazmıştım müzik ruhun gıdası diye, sen bol bol besleniyorsun demek :))
Çok güzel bir mesleğin var
saol canım :)öyle
Bilgeler, iyi geceler, gıda zehirlenmesi yaşadım birkaç gündür, o yüzden uğrayamadım kitabımıda bitirdim bildirimimi yapıp geliyorum
Aaa! Başbilgem EDİTÖR olmuş!Teşekkür ederim sör'cüğüm editör olmuşsun, hayırlı olsunAnca anca gözümü açabiliyorum
Selam bilgeler
Bu aralar çok yorgunum,evlilik hazırlıkları da pek bir zormuş. Kitap okuyacak takati bulamıyorum kendimde.
Çok düzenli de okuyamıyorum sayfaları:26:
Günaydın Bilge LAVİN!
Ben seni evli sanıyordum. Demek ki karıştırmışım.
Evlilik hazırlıkları zor evet, ben bekarım ama çevremde hazırlananlar oldu, şu anda da var o yüzden biliyorum.
Allah yardımcın olsun canım.
Yok değilim
Aslında hızlı başladık,zor şeyleri en önce halledelim dedik. Şimdi de yoruldum işte.
Stres de malum bende baş ağrısı yapıyor.
Çok teşekkürler gülümmm
Selam bilgeler
Bu aralar çok yorgunum,evlilik hazırlıkları da pek bir zormuş. Kitap okuyacak takati bulamıyorum kendimde.
Çok düzenli de okuyamıyorum sayfaları:26:
günaydın herkese
nasılsın yasemin
birazdan okula gideceğim, kitabımı akşam okurum artık.
ne zamandır bildirim yapmıyorum, akşama kalsın hepsi
iyiyim bebaben de iş görüşmesine gittim moralim bozulmuştu biraz ama tam eve gelirken bi mucize oldu, Allahın işi işte
eğer olursa 2 3 gün içinde işbaşı yapıcam tabi anlaşırsakyarın da oraya gidicem , iş saatleri ve maaşta da anlaşırsak oldu bu iş
Stres bende de baş ağrısı yapıyor.
Migren ve Gerilim Tipi Baş Ağrısı teşhisleri konuldu farklı zamanlarda farklı doktorlar tarafından!
Bende de ikisi birden var, bazen aynı anda iki tip ağrı da olabiliyor. Zaman zaman da maalesef kronik belirtiler gösteriyor. Belki hatırlarsın bundan 2-3 ay önce aralıksın her an ağrımıştı başım 2 ay boyunca. Allah kimseye vermesin, çok kötü.
Bilgeler, iyi geceler, gıda zehirlenmesi yaşadım birkaç gündür, o yüzden uğrayamadım kitabımıda bitirdim bildirimimi yapıp geliyorum
amin lavincim sendende herkestende uzak dursun
zulfü livaneli seranadı okuyorum. çok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?