Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet sörüm baya bi kaynak var üst kata dadandım resmen gözüme kestirdim kitapları o zaman ben kitaplarıma gider.

bi kitap var günahin 3 rengi diye bide ayni yazarin bir kitabi daha var onu okumayi istiyorum,
esra erolun kara duvak serisini merak ediyorum..
bide mehmet coskundenizin bi kac kitabi

ben sessiz kadınları okudum, ama kara duvakı okumadım:26:
sessiz kadınlar güzeldi, çok değişik hayatlar var içinde

Bakıyorum da işime göz koymuş yine birisi.

Burda kitap tanıtımlarını ben yaparım arkadaş! Nedir bu sağlı sollu tanıtımlar.

İsyaaaann!

Son düzenleme:

Türkiye’nin büyük Sumeroloğu Muazzez İlmiye Çığ, 1972 - 2009 yılları arasında kaleme aldığı makalelerini, Atatürk ve Sumerliler başlıklı kitabında topladı. Bu makalelerin ortak konusu Atatürk, Cumhuriyet devrimleri ve Sumer bilimidir. Atatürk, modern, gelişmiş ve aydınlanmış bir Türkiye’nin yaratılması için tarihimize, arkeolojiye ve Sumer bilimine olağanüstü bir önem vermiştir. Üniversitelerin kurulması, kurumlaşması ve bilimsel araştırmalar yapabilmeleri için çok önemli somut tedbirler almıştır. Türkiye’de arkeoloji ve özellikle de Anadolu’nun eskiçağ tarihi, esas olarak Atatürk’ün bilimsel zekâsı sayesinde gelişmiş ve kurumlaşmıştır. Atatürk’ün önderlik ettiği, tarihsel köklerimizin öğrenilmesi çalışması, ulusal bilincimizi pekiştirmiştir. Muazzez İlmiye Çığ, bu sürecin doğrudan tanığıdır. Kitap bu tanıklığı içeren değerli bilgiler sunmaktadır.

(kaynakyayinlari.com)

Son düzenleme:

Sumerolog Muazzez İlmiye Çığ'ın, bir ömür verdiği çalışmalarının, İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nde bulunan ve Sumer, Akad, Hitit dillerinde yazılmış 74. 000 çivi yazılı belge üzerinde 33 yıl çalışan, araştırmalarını bugün de sürdüren Çığ, bu kitabında Sumerli Şair Ludingirra'nın ağzından, Sumer kültürünü anlatıyor. Anlatılanların tümü, çivi yazılı belgelerdeki bilgilerdir. Eser, bir "kurgu" değil; konuya 56 yılını vermiş bir uzmanın ulaştığı bilimsel düzeyin ve olgunluğun ürünüdür.Sumerli şairler, üçü dışında, imzalarını kullanmamışlar. İşte Ludingirra, adı bugüne ulaşan üç Sumer şairinden biridir. Dört bin yıl önce yaşamış Ludingirra ile tarihin derinliklerine uzanan zevkli bir yolculuğa çıkacaksınız. Her sözcüğü 56 yıllık birikimin içinden süzülerek gelen bu çalışma, konuyla ilgili Sumer tabletleri, Nippur şehri haritası ve öteki belgelerin fotoğraflarıyla birlikte sunuluyor.

(kaynakyayinlari.com)

Son düzenleme:

Sumerliler, günümüzden tam 4. 000 yıl önce anlattıkları hayvan masallarını, şimdi de sizlere anlatıyorlar. Bakın bakalım, günümüzdeki masallara benziyor mu? Tilki Boynuz mu Takmış?, Aslan İle Akıllı Keçi, Tuzağa Düşen Aslan, Tilki Ne Kadar da Cesurmuş, Akıllı Bir Kurt, Maymun Annesine Ne Yazmış?

(kaynakyayinlari.com)

Son düzenleme:
Estafurullah jade'ciğim ne demek, sağolasın, iyiyim şimdi biraz daha

Tavuksal bir zehirlenme yaşadım da
Teşekkürler yaseminciğim

inanmıyorum gıda zehirlenmesi yani ay çok geçmiş olsun, yediğimize içtiğimize dikkat etmek lazım ama nerden bilcez işte

inanmıyorum gıda zehirlenmesi yani ay çok geçmiş olsun, yediğimize içtiğimize dikkat etmek lazım ama nerden bilcez işte

Birde öyle de iyi bir yerdi ki yasemin yediğimiz yer, inanası gelmiyor insanın. Tavuk ta en çabuk bozulan et biliyorsun, ama ben ömrümce böyle kötü olmamıştım, çok fazla da serum yedim, ciddi bir zehirlenme dedi doktor, neyseki bünyeniz kuvvetli dedi

vay be demek o kadar ciddiydi, yediğin yere söyledin mi peki hastanelik oldum diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…