- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
zamanla insanların ne kötü olduklarını anlamalısın.
sen iyisin belkı, ama başka biri değil!
eğer insanına göre hareket eder, tavır koyarsan vicdanınınla da bir sorunun olmaz
maalesef insanlar böyle.
burcun neydı?
maalesef menfaat peşinde olan insanlar çoğaldı günümüzde ve ben bazen kendime çok kızıyorum insanlara güvendiğim içinoysa ki güvenmek ne kadar temiz bi duygu, ne kadar doğal ayrıca. ama artık güvenmek normal olmaktan çıkıp anormal bi hal aldı.
Adalet manyaklığımı paylaşırmısın
paylaşamam maalesef bende de manyak bir adalet duygusu var
Çok teşekkür ederim, sağolun
şuan bende o kitabı okuyorumsenın puntoları nasıl? benımkı minicik
5 günün var
Rica ederim,iyi bilirim o duyguyu.. miden yıkandı mı?
Bi çok kitaba göre küçük ama bana normal gibi geldi
normalin nasıl bişi olduğunu biliyorum
bu normal değil
senınkının yayınevi başkadır
varlık yayınları. benimkiEcem Basın Yayın benim kiiiii
İşte benim kitabııımmmm
rapor veriyorum :) bahar alerjim yüzünden hapsurup kasınmakdan kitabımı okuyamıyorum 2 gundur 62.sayfada takıldım kaldım :S
sör bana verdigin zamanda bitiremiycem galiba :26:
iyiki doğdun bilge jade
yeni yaşın sağlık, huzur; güzel tesadüfler, hayırlı işler getirir. Umut daima seninle olsun, şans kapından hiç ayrılmasın güzel arkadaşım benimEki Görüntüle 706454 Eki Görüntüle 706455 Eki Görüntüle 706456 Eki Görüntüle 706457 Eki Görüntüle 706458 Eki Görüntüle 706459 Eki Görüntüle 706460 Eki Görüntüle 706461 Eki Görüntüle 706462 Eki Görüntüle 706463 Eki Görüntüle 706464 Eki Görüntüle 706465 Eki Görüntüle 706466
Evet okumayı çok seviyorum küçük yaşta babam aşıladı bana bunu iyi ki de aşılamış
Bende öyle diyorum inşallah yazın bana 1 sene yetecek kadar enerji toplayıp daha iyisini yapıcam.
Sen neyle uğraşıyorsun Gulumsun?
Bölümü bilmem de orada fazla üniversite yoktur. Mesela İSTANBUL'da çok fazla var. O yüzden dedim. Gerçi özel üniversiteler vardır sanırım.Başka şehir de olabilir. Büyük ihtimalle de öyle olur.
Bulunduğum yerde bölüm yok bana göre.
Ay o sınava ben de gireceğim.
Hiç çalışmadım aynen.
Yarın bir deneme çözeyim.
Bu arada Sör sınav münasebetiyle 2-3 gün olmayacağım ben. Merkezde gireceğim sınava. Arkadaşta kalıp dönerim.
Nete girme fırsatım olursa yazarım ama olur da olmazsa, karamazov öncesi bana yol verme.
Ver fondan. Gaza getirir.
Yok be yaseminciğim, bir süre sonra kullanmaya çalışıyorlar iyiniyetiniHatta burada konu bile açmıştım, iyiniyetime dair, eski çalıştığım şirkette yönetici konumundaydım, çaycı ablanın çok işi oluyor, yazık yorulmasın diye bazen gider ben alırdım kahvemi, sonra bir sabah mutfağı arayıp kahvemi istedim, işte coolkul hanım yerleri siliyordum, 10 dakika sonra getirsem olurmu dedi. Elbette dedim, sonra bir başka bölüme giderken bir arkadaşın çay istediğini duydum, yerinden kalkmadan, telefonla... Onun çayı anında geldi, üstelik o çalışan benim altımda çalışıyor, benim elemanım yani...Düşünebiliyormusun ya, ben rica ediyorum, yazık abla yoruluyor diyorum ama kadını bir hiçcesine azarlayan telefonla çay isteyen daha kıymetli oluyor
Terazi, yükselenimde Aslan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?