- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Sevindim iyi olmana.
Kendine cici bak.
vay be demek o kadar ciddiydi, yediğin yere söyledin mi peki hastanelik oldum diye?
Söylemezmiyim, mahkemeye vereceğim sizi diye inlettim ortalığı, kuzenim avukat birde şikayet dilekçesi yazdırdım, bembeyaz oldu restoranın sahibi
ohh iyi olmuş , görsünler insanları zehirlemeyi:13:
Dondurucularına suç attılar, sonuçta onlarda insan, ağlayacak gibi olunca adam çok acıdım, yumuşadım hemen. Şu asla tükenmeyen merhametimden nefret ediyorum ben ya. İnsan kendine yapılan tüm haksızlıkları, kötülükleri unutabilir mi, ben hemen siliyorum hafızamdan. Kin tutmaktan çok korkardım, hiç tutamadım zaten, öyle bir karakterim yok. Ama yapılan iyilikleri asla unutmuyorum:97:
Dondurucularına suç attılar, sonuçta onlarda insan, ağlayacak gibi olunca adam çok acıdım, yumuşadım hemen. Şu asla tükenmeyen merhametimden nefret ediyorum ben ya. İnsan kendine yapılan tüm haksızlıkları, kötülükleri unutabilir mi, ben hemen siliyorum hafızamdan. Kin tutmaktan çok korkardım, hiç tutamadım zaten, öyle bir karakterim yok. Ama yapılan iyilikleri asla unutmuyorum:97:
Herkese bol okumalı akşamlarEditör'üm bana bi süre verde kitabıma başlayayım,bu kadar uzun süre kitapsız kalamam beeeeeen
merhabahangi kitap, sayfa sayısı kaç?
nefret etme, senin gibiler az bulunur cinsten
Merhabaaahenüz tanışmıyoruz ama zehirlendiğini okudum,büyük geçmiş olsuuunn
Yok be yaseminciğim, bir süre sonra kullanmaya çalışıyorlar iyiniyetiniHatta burada konu bile açmıştım, iyiniyetime dair, eski çalıştığım şirkette yönetici konumundaydım, çaycı ablanın çok işi oluyor, yazık yorulmasın diye bazen gider ben alırdım kahvemi, sonra bir sabah mutfağı arayıp kahvemi istedim, işte coolkul hanım yerleri siliyordum, 10 dakika sonra getirsem olurmu dedi. Elbette dedim, sonra bir başka bölüme giderken bir arkadaşın çay istediğini duydum, yerinden kalkmadan, telefonla... Onun çayı anında geldi, üstelik o çalışan benim altımda çalışıyor, benim elemanım yani...Düşünebiliyormusun ya, ben rica ediyorum, yazık abla yoruluyor diyorum ama kadını bir hiçcesine azarlayan telefonla çay isteyen daha kıymetli oluyor
Knut Hamsun-Açlık191 Sayfacık
sen de fazlaca iyi niyetliymişsinbırak yahu niye maaş alıyor, herkes işini yapsın sen de yoruluyosun sonuçta kadına bak vay be, sana getirmedi çalışanına getirdi demek:26: gerçekten iyi niyetin suistimal edilmiş
Böyle şeyleri yaşadıkça, hayata karşı hırslanıyorum çok... Sebepsiz yere geriliyorum...Çok gücüme gidiyor
Böyle şeyleri yaşadıkça, hayata karşı hırslanıyorum çok... Sebepsiz yere geriliyorum...Çok gücüme gidiyor
Çok denedim sör, inan...ahh canım benim
asla iyi niyetını kullandırmayacaksın kimselere
bu dünya senin gibiler için çok fazla, kötü olan kazanıyor. ender insanlardansın
Üniversite biteli yıllar oldu benim ya, koca kazığım artık. İnsan hiç mi akıllanmaz, hiç mi ders almaz yaşadıklarından. Her seferinde aynı hataya düşüyorum. İyiniyetini hakedene göstereceksin, ama yok illa herkese acıyacağım bensen de benim gibisin
ben de üniv. öğrencisiyken böyleydim, bilmem belki hala öyleyimdir
Çok denedim sör, inan...
Menfaatlerime göre asla ilişkiler kurmadım, kurmuyorum. Tavrımda, gönlümde hep açıktır. Ama türlü manevralarla, oyunlarla karşılaşıyorum...Her alanda savaşmaktan da yoruluyor insan. Bazen o kadar daralıyorum ki
Çok denedim sör, inan...
Menfaatlerime göre asla ilişkiler kurmadım, kurmuyorum. Tavrımda, gönlümde hep açıktır. Ama türlü manevralarla, oyunlarla karşılaşıyorum...Her alanda savaşmaktan da yoruluyor insan. Bazen o kadar daralıyorum ki
Üniversite biteli yıllar oldu benim ya, koca kazığım artık. İnsan hiç mi akıllanmaz, hiç mi ders almaz yaşadıklarından. Her seferinde aynı hataya düşüyorum. İyiniyetini hakedene göstereceksin, ama yok illa herkese acıyacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?