- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
merhaba bilge lavinşükür iyiyim. çeyizin çok güzel bilgeler, bilge lavin'in çeyizini gördünüz mü?
teşekkürler, 3-4 gün oldu. nerelerdeydın? yine hangi bahar çarptı
merhaba bilge lavinşükür iyiyim. çeyizin çok güzel bilgeler, bilge lavin'in çeyizini gördünüz mü?
aklından geçer tabii, çünkü yine yoktu
ben görmedim
hiç düşünme beceremezsem diye, böyle şeyler hemen olmaz zaten yavaş yavaş yaparsın önce kendin evde yap dene satma sadece hobi olarak yapıyorum diye düşün kendini geliştir çevrendekilerin beğenilerini gördükçe kendine güvenin artacaktır :87: zaten mesleğinle ilgili bir iş bulursan gerçekten hobi olarak yaparsın
Şımarıyorum amaaa
ben görmedim
+1
yani ben de görmedim.
Belli başlı birkaç konu dışında konulara pek bakmam, o yüzden görmemişimdir.Durun bir gidip bakayım.
aman maşallah diyelım düğüne de az kalmıs
bakın kızlar, çok güzeller
teşekkürler, 3-4 gün oldu. nerelerdeydın? yine hangi bahar çarptı
aklından geçer tabii, çünkü yine yoktu
o kadar olmadı ya 2 gün falan oldu ya da ben zamanları iyice şaşırdım artık :78: temizlik yaptım dün camlarımı bile sildim hem de tek başıma kendi çapımda bir devrim yaptım daha sık gelicem artık aratmayacağım kendimi hip e doyacaksınız
ben de görmedim bilge lavin in çeyizini hemen bakayım
ne zaman dünya evine giriyorsun, tarih belliydi değil mi?
Önümüzdeki hafta mekan kararlaştıracağız, artık mekanın müsait tarihlerine bağlı, Ağustos ya da Eylül başı olacak inşallah.
Merhaba bilgeler hepiniz iyisiniz umarım. Evlenenler varmış aramızda tebrik ediyorum:)
Yeni kitabıma başladım bugün. Okuyucu Surrender kaç gün vereceksin bana? Kitabım 'Bir Çift Yürek-Marlo Morgan', sayfa sayısı 225.
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum.123. Sayfadayim 206 sayfa kitabim.simdi basliyorum okumaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?