Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bölümü bilmem de orada fazla üniversite yoktur. Mesela İSTANBUL'da çok fazla var. O yüzden dedim. Gerçi özel üniversiteler vardır sanırım.

Hakkında hayırlısı olsun GİZ!

Var canım burdada üniversite birkaç tane. Açıldı.

Ama benim yabancı dil olunca kısıtlı oluyor burdakiler.

Amin hepimizin gönlüne göre olsun her şey inşallah.

Merhaba bilge güzellikler kitabımın 47. sayfasındayım çok sürükleyici değil ama gene de keyifli :87:

:124::119: Editör olmuşsun başbilge sör tebrikleer :119::124:

Bilge efla sağlıkla huzurla kavuşursun bebeğine dilerim fırsat bulduğunda gel gene beraber okuyalım

Geçmiş olsun bilge Cool dikkat et yediklerine, insanlar için de sıkma canını böyle şeyler hep oluyor ne yaparsın

Gülümsünn dönüşün muhteşem olmuş

İyi tatiller bilge kitapkokusu bolbol okursun artık

Bilge Lavin tebrik ederim tatlı heyecanlar bunlar dilerim bir ömür bu heyecanı kaybetmezsiniz hep mutlu olursunuz

Bilge yasemin ben de kendi mesleğimden çok farklı bir iş yapıyorum şimdi önemli olan yaptığın işten keyif alman mutlu olman umarım gönlüne göre olur her şey

Fındıkbilge cevapveriyorum ben hiç özlemiyorum lise yıllarımı biliyor musun oh iyi ki bitmiş diyorum

Doğum günün kutlu olsun tatlıbilge jadeee :119::119::124: nice mutlu yıllara hep sevgiyle güzellikle dostlukla :124::119::119: bir pasta da benden gelsin

Son düzenleme:

teşekkür ederim hip dün moralim çok bozuktu ama toparlandım, ailelere de söylemiştim iş görüşmesine gidiyorum diye, bi daha söylemicem, çünkü hayal kırıklığı yaşamalarını istemiyorum işe başlıcam bi hafta çalışcam ondan sonra haber vericem herkese garanti olsun
aslında kendi mesleğimden farklı da olsa olur ama ilgi alanım ve severek yapmam şart
aslında sermaye falan olsa gelin malzemeleri satan bi dükkanım olsun çok isterdim, buketler, nikah şekerleri, vs vs.. ama şimdilik bunu yapamam ne yapsam ki:26:

aslında küçük bir sermayeyle evden yapıp kendine bir blog açıp duyurarak başlayabilirsin bu işlere benim bu şekilde kurabiye yapan arkadaşlarım oldu 2 yılda kendi pastacısını açtı birtanesi tamanen yaptığın ii beğendirmekle biraz da girişimci ruhla ilgili :) bir gün tamam artık yapacağım dersen kimse seni tutamaz bence

inanırmısın geçen ay aklıma geldi, dedim eşime eminönünden alayım malzemeyi bi güzel süsleyip püsleyeyim resimleri koyayım internete küçük küçük başlarım dedim ama eşim başın belaya girer vergi vermen lazım, maliye falan işin içine girer dedi, ben de korktum. zaten küçük sermayeyle başlıcam kazandığımı da vergiye verirsem karım olmazki

öyle minik minik şeylerde maliye gelmiyor bildiğim kadarıya olmadı başlangıçta eşe dosta tanıdıklara yaparsın kulaktan kulağa sonra kendine bir şirket açarsın sen acele etme madem biraz bekle her şeyin hayırlısı bir yol bulursun elbet

Doğum günün kutlu olsun tatlıbilge jadeee :119::119::124: nice mutlu yıllara hep sevgiyle güzellikle dostlukla :124::119::119: bir pasta da benden gelsin
Eki Görüntüle 706674

Hiiiiiiiiiiiiiip , bu ne şahane bir pasta süpersin sen ya! :)

Bir de inanmazsın belki ama HİP nerelerde acaba? diye aklımdan geçiriyordum.

o başlangıcı yapmak için cesaret lazım , bi de devamlı olması şart.
eğer beceremezsem çok üzülürüm
ama yapmak istiyorum, belki bi gün burdan duyururum size , açtım internet sitemi diye

Çok güzel di mi ben de uğrayamadım bahar temizliği yaptım dün bir hevesle :111: ama hep kızlar ne alemde acaba diyordum, bugün kahvemi yapıp girdim hemen kalp kalbe karşıymış demek

o başlangıcı yapmak için cesaret lazım , bi de devamlı olması şart.
eğer beceremezsem çok üzülürüm
ama yapmak istiyorum, belki bi gün burdan duyururum size , açtım internet sitemi diye

hiç düşünme beceremezsem diye, böyle şeyler hemen olmaz zaten yavaş yavaş yaparsın önce kendin evde yap dene satma sadece hobi olarak yapıyorum diye düşün kendini geliştir çevrendekilerin beğenilerini gördükçe kendine güvenin artacaktır :87: zaten mesleğinle ilgili bir iş bulursan gerçekten hobi olarak yaparsın

Merhaba bilge güzellikler kitabımın 47. sayfasındayım çok sürükleyici değil ama gene de keyifli :87:

:124::119: Editör olmuşsun başbilge sör tebrikleer :119::124:
teşekkürler, 3-4 gün oldu. nerelerdeydın? yine hangi bahar çarptı
Merhabalar bilge editör Sör

Nasılsın?
merhaba bilge lavin şükür iyiyim. çeyizin çok güzel bilgeler, bilge lavin'in çeyizini gördünüz mü?

aklından geçer tabii, çünkü yine yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…