- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Adalet manyaklığımı paylaşırmısın
paylaşamam maalesef bende de manyak bir adalet duygusu var
Bölümü bilmem de orada fazla üniversite yoktur. Mesela İSTANBUL'da çok fazla var. O yüzden dedim. Gerçi özel üniversiteler vardır sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun GİZ!
Aileme servis yaparken her şeyi eşitlemeye çalışmaya varana kadar GERZEKÇE bir adalet duygumuz var.
merhaba bilgler
mutlu günler
Merhaba bilge güzelliklerkitabımın 47. sayfasındayım çok sürükleyici değil ama gene de keyifli :87:
:124::119: Editör olmuşsun başbilge sör tebrikleer :119::124:
Bilge efla sağlıkla huzurla kavuşursun bebeğine dilerim fırsat bulduğunda gel gene beraber okuyalım
Geçmiş olsun bilge Cool dikkat et yediklerine, insanlar için de sıkma canını böyle şeyler hep oluyor ne yaparsın
Gülümsünn dönüşün muhteşem olmuş
İyi tatiller bilge kitapkokusu bolbol okursun artık
Bilge Lavin tebrik ederim tatlı heyecanlar bunlar dilerim bir ömür bu heyecanı kaybetmezsiniz hep mutlu olursunuz
Bilge yasemin ben de kendi mesleğimden çok farklı bir iş yapıyorum şimdi önemli olan yaptığın işten keyif alman mutlu olman umarım gönlüne göre olur her şey
Fındıkbilge cevapveriyorum ben hiç özlemiyorum lise yıllarımı biliyor musun oh iyi ki bitmiş diyorum
teşekkür ederim hipdün moralim çok bozuktu ama toparlandım, ailelere de söylemiştim iş görüşmesine gidiyorum diye, bi daha söylemicem, çünkü hayal kırıklığı yaşamalarını istemiyorum işe başlıcam bi hafta çalışcam ondan sonra haber vericem herkese garanti olsun
aslında kendi mesleğimden farklı da olsa olur ama ilgi alanım ve severek yapmam şart
aslında sermaye falan olsa gelin malzemeleri satan bi dükkanım olsun çok isterdim, buketler, nikah şekerleri, vs vs.. ama şimdilik bunu yapamamne yapsam ki:26:
aslında küçük bir sermayeyle evden yapıp kendine bir blog açıp duyurarak başlayabilirsin bu işlere benim bu şekilde kurabiye yapan arkadaşlarım oldu 2 yılda kendi pastacısını açtı birtanesi tamanen yaptığın ii beğendirmekle biraz da girişimci ruhla ilgili :) bir gün tamam artık yapacağım dersen kimse seni tutamaz bence
inanırmısın geçen ay aklıma geldi, dedim eşime eminönünden alayım malzemeyi bi güzel süsleyip püsleyeyim resimleri koyayım interneteküçük küçük başlarım dedim ama eşim başın belaya girer vergi vermen lazım, maliye falan işin içine girer dedi, ben de korktum. zaten küçük sermayeyle başlıcam kazandığımı da vergiye verirsem karım olmazki
Doğum günün kutlu olsun tatlıbilge jadeee :119::119::124: nice mutlu yıllara hep sevgiyle güzellikle dostlukla :124::119::119: bir pasta da benden gelsin
Eki Görüntüle 706674
öyle minik minik şeylerde maliye gelmiyor bildiğim kadarıya olmadı başlangıçta eşe dosta tanıdıklara yaparsın kulaktan kulağa sonra kendine bir şirket açarsınsen acele etme madem biraz bekle her şeyin hayırlısı bir yol bulursun elbet
Hiiiiiiiiiiiiiip , bu ne şahane bir pasta süpersin sen ya! :)
Bir de inanmazsın belki ama HİP nerelerde acaba? diye aklımdan geçiriyordum.
o başlangıcı yapmak için cesaret lazım , bi de devamlı olması şart.
eğer beceremezsem çok üzülürüm
ama yapmak istiyorum, belki bi gün burdan duyururum size , açtım internet sitemi diye
teşekkürler, 3-4 gün oldu. nerelerdeydın? yine hangi bahar çarptıMerhaba bilge güzelliklerkitabımın 47. sayfasındayım çok sürükleyici değil ama gene de keyifli :87:
:124::119: Editör olmuşsun başbilge sör tebrikleer :119::124:
merhaba bilge lavinMerhabalar bilge editör Sör
Nasılsın?
Hiiiiiiiiiiiiiip , bu ne şahane bir pasta süpersin sen ya! :)
Bir de inanmazsın belki ama HİP nerelerde acaba? diye aklımdan geçiriyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?