merhabe bilgelerkitabımı bitirdim bu akşam yeni kitaba başlarım sanırım aylık süre istiyorum sör yani bu durumda 21 gün kalmış oluyor yeni kitaplarım: şeker portakalı(208), martı(92), aşk ve gurur(508)
evet canım, eşim aslan ve şaşılcak derecede lider ruhlusaçları falan da böyle aslan yelesi gibi fazla uzun değil ama ben benzetiyorum
ama liderliği bana sökmüyor niyeyse
İş hayatında kullansın o liderliği canım , sende değil zaten.
martı benim ilk çok çok beğendiğim kitaptı ya ilkokulda okumuştum hala canım sıkkınken açıp okurum çok seviyorum resmen bende özel bi yeri var onun duygulandım
Ne güzel ya , aman nazar değmesin.
Erkekte duygusalına pek rastlamadım da ben, o yüzden şaşırıyorum.
ay ben size iyi geceler dedim hala burdayım
neyse ben çıkayım kitap okuyayım , eşim de zaten kurtlar vadisini izliyor, saçma sapan bi dizine zaman bitcek, bitse de kurtulsam
hepinize tatlı rüyalar, huzurlu geceler
benden daha duygusal canım, ben bile şaşırıyorum bazen.
bana yansıtmıyor mesela ama içinde gerçekten neler yaşıyor.
seviyorum içli sevgilimi
Eki Görüntüle 707420 Zengin olma hayalleriyle gittiği Şikago'da, işyerindeki seksi dilberin ayak oyunlarına kurban giden Peyami kendini kapının önünde buluverir. İşten atıldığı yetmezmiş gibi, bir süre sonra yabancı diyarlarda ırkçı aşağılamalara maruz kalan kahramanımız bu durumu kendine hiç yediremez. Türkiye'ye geri dönmeye karar verir ancak bu uğurda ayırdığı son parasını da bir dolandırıcıya kaptırır. Onun buralara kadar gelmesini sağlayan dahiyane fikirlerine bu kez de memlekete geri dönebilmek için ihtiyaç duyacak, kendi uçağını kendi yapacaktır!
Dimitri, Kostas, Marie Belle ve kaptan pilot Peyami: 1930'lu-40'lı yıllar Şikagosu'na damgasını vurmuş bir avuç İstanbullu... Sizleri "Tayyare"lerine bindirip farklılığın zenginlik olduğu evrenlerine uçuracaklar.
"Beni Türkiye'ye taşıyacak uçağı kendim yapacağım. Evet, doğru duydunuz, kendime bir uçak yapacağım! Hooverkent'e atılmış bir uçak buldum. Atılmış dediğime bakmayın, baştan yapılırsa gökleri fethedecek kadar kanatları var. Pervaneleri hâlâ pırıl pırıl. Derdi nedir, niye hurdaya atılmış bilemedim. Ama onu tamir edebilirim. Onu gene uçurabilirim. Ve dostlar, hepinizi bana destek olmaya çağırıyorum!"
bir ara bu kitabı da hep beraber okuyalım bilgeler
'serdar çekinmez - tayyare''
Sev ve de sevil canım her zaman inşallah.
O duygu aleminde hep beraber yol alın
Olabilir Sör.
karamazov kardeşler'e pek katılan olmayacak
bari tayyare'ye katılsınlar
karamazov kardeşler'e pek katılan olmayacak
bari tayyare'ye katılsınlar
Tuğla gibi kitap Sör karamazov
Çok iddalı giriş oldu o seçim.
bir kere dedik, dönüş yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?