Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ikimiz de su grubuymuşuz bilge giz duygusal, sakin ve sezgileri güçlü daha bir yakın hissettim kendimi şimdi sana

aaaa bir şey farkettim bilgeler benim 3 kalbim vardı 2 olmuş sizinkiler de azaldı mı niye böyle oldu acaba şaşırdım :100:

ya evet zaman su gibi akıp geçiyor, doğumgünlerimi seviyorum ama yaşlanmayı da sevmmiyorum :111: çok şey istiyorum sanırım

Hissettiğimiz yaştayız biz canım.

aaaa bir şey farkettim bilgeler benim 3 kalbim vardı 2 olmuş sizinkiler de azaldı mı niye böyle oldu acaba şaşırdım :100:

Evet azaldı canım, sebebini bilmiyorum ama. :44:

parametreler mi değişti acaba, neyse 2 olsun bizim olsun

di mi öenmli olan kendini nasıl hissettiğimiz biz hep gencecik hissedelim :87:

Olabilir canım, evet kalbimiz var

Hep böyle pozitif olduğumuz sürece genç hissetmemek elde değil, enerjini çok seviyorum senin, mutluluk saçıyorsun.

Olabilir canım, evet kalbimiz var

Hep böyle pozitif olduğumuz sürece genç hissetmemek elde değil, enerjini çok seviyorum senin, mutluluk saçıyorsun.

teşekkür ederim tatlım her şey karşılıklı tabi iyi hissetmeyi seviyorum, çiçeklerimle hamsterlarımla oynuyorum çok sıkılınca onlar toparlıyor enerjimi :87: mutlu olmak bir seçim çoğu kez ben de mutlu olmayı seçiyorum endişelenmek yerine umarım hep keyfimiz yerinde olur :119:

En iyisini yapıyorsun tatlım :13: Amin inşallah

Merhaba bilgeler
Sur'cüğüm yeni kitabım; Unutulanlar Dışında Yeni Birşey Yok-Osman Pamukoğlu-400 sayfa, gün rica edeyim

Görmedik, görelim nerede :26:
Jade bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun, hayat sana hayal bile edemeyeceğin güzellikleri yaşatsın yeni yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…