Hoş geldin bilge hip
Teşekkür ederim çok. Senin d. günün ne zamandı ?
benim doğumgünüme daha çok var 5 temmuzda :87: gururlu bir yengecim yükselen burcum da dahil olmak üzere :119:
Göz açıp kapayıncaya kadar gelir canım.
Yengeç çok var tanıdığım , aramız iyidir.
ikimiz de su grubuymuşuz bilge giz duygusal, sakin ve sezgileri güçlüdaha bir yakın hissettim kendimi şimdi sana
ya evet zaman su gibi akıp geçiyor, doğumgünlerimi seviyorum ama yaşlanmayı da sevmmiyorum :111: çok şey istiyorum sanırım
aaaa bir şey farkettim bilgeler benim 3 kalbim vardı 2 olmuş sizinkiler de azaldı mı niye böyle oldu acaba şaşırdım :100:
Hissettiğimiz yaştayız biz canım.
Evet azaldı canım, sebebini bilmiyorum ama. :44:
parametreler mi değişti acaba, neyse 2 olsun bizim olsun
di mi öenmli olan kendini nasıl hissettiğimizbiz hep gencecik hissedelim :87:
Olabilir canım, evet kalbimiz var
Hep böyle pozitif olduğumuz sürece genç hissetmemek elde değil, enerjini çok seviyorum senin, mutluluk saçıyorsun.
teşekkür ederim tatlım her şey karşılıklı tabiiyi hissetmeyi seviyorum, çiçeklerimle hamsterlarımla oynuyorum çok sıkılınca onlar toparlıyor enerjimi :87: mutlu olmak bir seçim çoğu kez ben de mutlu olmayı seçiyorum endişelenmek yerine umarım hep keyfimiz yerinde olur :119:
benim doğumgünüme daha çok var 5 temmuzda :87: gururlu bir yengecim yükselen burcum da dahil olmak üzere :119:
Şimdi fark ettim. YENGEÇ'te yok bizim ailede.
merhaba bilgelerevet anket aktif olmadı, ve kalplerımden bır tane eksık var
83'lüyüm benHiç şaşırmadım desem?
Ben de TERAZİyim zira...
teşekkürler, 3-4 gün oldu. nerelerdeydın? yine hangi bahar çarptı
merhaba bilge lavinşükür iyiyim. çeyizin çok güzel bilgeler, bilge lavin'in çeyizini gördünüz mü?
aklından geçer tabii, çünkü yine yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?