Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler, yeni fikirlerimle buradayım.
bundan sonra anket kısmımızı toplu şekilde okuyacagımız ''kitap'' için kullanacagım
bu okuma sürecine katılmak isteyenler, oradan oylayacak ve kitabımızı seçeceğiz.

oradan oylayıp karar verip 1 hafta sonra başlayacagız.

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun sevgili jade

Eki Görüntüle 707302

benim doğum günüm de 16 mayıs

Çok teşekkürler canım.

Not aldım ben doğum gününü.

senin doğum günün ne zaman bilgedi

Çok zekice bilgedi. :128:

Sör, yeni bir ünvanın daha oldu.

ekim 4 ............

Hemen not alıyorum.

ayy çok hoşuma gitti
ama doğum günü çocuğu jade

:127::132::123:
bak özet geçtim
kaynatmak serbestmiş

Beba, tam sessiz film olmuş bu özet, süper! :128:

jade iyi ki doğdun nice mutlu mutlu senelere

Çok teşekkürler canım.

Ankette sorun var bilgedi.

Son düzenleme:
Sevgili giz ve yasemin, bunlarda benden size.

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.

Bu giz'e...

Bu da yasemin'e...

" Büyük şair Can Yücel ile ilgili bir anı size...

Evlerinin bahçesinde köpek besleyenler; köpek havlamasını da yeterli bulmayıp kapılarına itinayla yazılarak hazırlanan "Dikkat Köpek Var!" tabelasını asarlar. Can Yücel böyle bir evin önünde durup tabelaya baktıktan sonra "Görüyor musun?" dedi. "Bu evde köpek varmış." Ben de kendi evime tabela astım. Üzerinde, "Bu evde insan var!" yazıyor.

İnsanlı evler çok azaldı... "

kitabım çok iyi gidiyor. bana mazide kalmış birini hatırlattı.

Mazide kalmış birinden nefret ederim.
İmza : Somurtkan Şirin
(Annem önceden bana "nefretli şirin" derdi. Yani somurtkan)

Şirin Baba: Haydi Şirinlerim, ormana şirinleyelim.
Somurtkan: Ormana şirinlemekten nefret ederim.

Herifçioğlunun nefret etmediği bir şey yoktu.

evet o kadar az var ki
senle ben tam balık burcu sınırında doğmuşuz ben bi gün erken doğsaydım kova olcaktım, sen de koç olcaktın heralde
memnun musun burcundan

Ben seni KOVA sandım Bilge Yasemin ama KOVA (20 Ocak - 18 Şubat) imiş!

KOÇ da (21 Mart - 19 Nisan)

Yani bir günle değil , sen iki günle GİZ de üç günle sınırdan dönmüş. :)

Yalnız KOÇ ve KOVA'yı sevmediğim sanılımasın. Bilakis BALIKlarla pek alakam yoktur. Tanıdığım yok balık burcundan... Sahi ya o kadar kuzenlerim var her ay birisinin doğum günü var ama hiç balık burcuna denk gelen yok.

ben kendi burcum olaran TERAZİ den sonra en çok KOVA burcunu severim. zaten ikisi de HAVA grubu...
Koç da yükselen burcum + babamın burcu; severim yani.

Ben de onu soracaktım Sör, anket yapmışsın ama ben oylayamıyorum. Kapanmıştır yazıyor.

Merhabalar bilgelerimm

Toplu kitap okuma etkinliği için bir şey yazmadığım geldi aklıma.

Karamazov Kardeşleri görünce bir sevindim ki sormayınnnn Kendisi en sevdiğim Dostoyevski romanı olur.

Önceden okuduğum için katılamıyorum yani, ama eğer okumadığım ve aynı zamanda okuma havama göre bir kitap olursa severek katılırım.

Çok güzel bu.

Teşekkür ederim yardımcı baş bilgem.

Bu arada çok dikkatlisin. Galatasaylı olduğumu fark etmişsin. Mutlu oldum ihih

Evet, çok dikkatliyimdir.

Arkadaşım olarak eklisin ya yazdıkların direkt önüme geliyor.

Rica ederim canım. :82:

Merhaba bilge şirinler :87: kitabımın 59. sayfasındayım ama bugün pek okuyamayacağım oyun oynamaya hevesliyim ayın 15 ine kadar bitirmiş olacağım tabi

anketimizi ben de oylayamadım sör ama buradan cevap veriyorum hiç korkmadı gözüm

bilge giz ve bilge yasemin geçmiş doğumgünleriniz kutlu olsun, hep mutlu olun bu kek de benden size gelsin :119:

martı ne kadar da güzel kitapmış yahu hemencecik bitiverdi çok da keyifliydi, okumayan tüm bilge arkadaşlarıma tavsiye ederim

richard bach ın martısı mı ben çok severim o kitabı okumadıysan mavi tüy ü de oku o da çok güzeldir :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…