Jade bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun, hayat sana hayal bile edemeyeceğin güzellikleri yaşatsın yeni yaşında
merhaba bilgelerevet anket aktif olmadı, ve kalplerımden bır tane eksık var
benim doğumgünüme daha çok var 5 temmuzda
Yardımcı bilgem benim.
bir ara bu kitabı da hep beraber okuyalım bilgeler
'serdar çekinmez - tayyare''
Jadeeee :)
Nasılsın canım ?
Güzel fikirlerle buradasın ama başbilgemmerhaba bilgeler, yeni fikirlerimle buradayım.
bundan sonra anket kısmımızı toplu şekilde okuyacagımız ''kitap'' için kullanacagım
bu okuma sürecine katılmak isteyenler, oradan oylayacak ve kitabımızı seçeceğiz.
oradan oylayıp karar verip 1 hafta sonra başlayacagız.
Güzel fikirlerle buradasın ama başbilgemKardeşlere bende başlamak istiyorum ama gidip alamadım bir, yarın misafirlerimiz varda, pazar gidip baksammı penguen'e :26: O değilde, odama sığmıyor artık kitaplarım Kütüphaneler eve kitap veriyormuydu kızlar
Giiiiiizz!
Bizim filmlerdeki gibi birbirimize koşmamız şart oldu artık.
İyiyim canım, birazdan kitap tanıtımlarına devam edeceğim.
Sen ne yapıyorsun? :)
Bilmiyorum canım.
Cidden ya, öyle bir ifade olsa , direkt onu koyacağım zaten.
Ben de iyiyim canım, kitap okudum, seni görür gibi oldum, sesleneyim dedim.
Tanıtımlarını bekliyorum. Elimdeki Sumerli Ludingirra güzel gidiyor. Sevdim.
Güzel fikirlerle buradasın ama başbilgemKardeşlere bende başlamak istiyorum ama gidip alamadım bir, yarın misafirlerimiz varda, pazar gidip baksammı penguen'e :26: O değilde, odama sığmıyor artık kitaplarım Kütüphaneler eve kitap veriyormuydu kızlar
Bir soruşturayım bakalım, az önce benimde 3 kalbim görünüyordu, şimdi 4 görünüyor, yine 1 tanesi eksik :26:
Şöyle bir ifade var, olur mu?
Kitabı beğenmene sevindim.
Ben de mutlaka en azından bir eserini okumak istiyorum.
Olur olur canım, en azından bir taraf koşuyor.
Bir gün karşılıklı koşanı da çıkar elbet.
Evet canım, ben de senin tanıtımlarını yaptığın yazarların en azından bir kitabını okumak istiyorum. Şu an için Oğuz Atay ve Halide Edip Adıvar var hiç okumadığım. Not aldım onları.
Hep eşitlikten yanayımdır ama şimdilik elimizde bu varBununla idare edelim bari.
Halie Edip'ten tek okuduğum Kalp Ağrısı ama gerçekten beğendim. Tavsiye edebilirim.
daha 5 gün var. o zamana kadar alırsın benceGüzel fikirlerle buradasın ama başbilgemKardeşlere bende başlamak istiyorum ama gidip alamadım bir, yarın misafirlerimiz varda, pazar gidip baksammı penguen'e :26: O değilde, odama sığmıyor artık kitaplarım Kütüphaneler eve kitap veriyormuydu kızlar
Hep eşitlikten yanayımdır ama şimdilik elimizde bu varBununla idare edelim bari.
Halie Edip'ten tek okuduğum Kalp Ağrısı ama gerçekten beğendim. Tavsiye edebilirim.
Hiçbir bilgim yok benim de. Okulumun kütüphanesini kullanmıştım, bir de kültür merkezlerinin, orda da üyelik alınıyordu belli bir ücret karşılığında.
Evet canım hiç yoktan iyidir bu
Yazdığın yorumu okumuştum o kitap hakkında. O yüzden onu ilk sıraya aldım. Bulamazsam eğer başka alırım. Öncelik onun. :128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?