bu arada sen 2 buçuk hafta verdin ama kütüphane 2 kitap için 15 gün"cük" verdi yetiştirmeye çalışıcam bakalım gerçi süre uzatma hakkım da var
yok yok sadece kütüphaneyi şikayet ediyorum :18:ben , senı kasmamak için o kadar süre verdım :)
fazla mı geldı?
yok yok sadece kütüphaneyi şikayet ediyorum :18:
fazla olsun az olmasınerken bitirip şaşırtırım işte fenamı
Ben de bunu uyguluyorum. Bir tane ağır (hem sayfa sayısı olarak hem de içerik olarak) kitap okuduysam peşinden bir tane hafif eğlenceli bir şey okuyorum. Kafa dağıtmak için... İşe yarıyor tavsiye ederim!ben , bir kalın, bir ince kitap olarak gidiyorum :)
kendımı bezdırmek istemıyorum...
ve , işe yarıyor bu formül
sağ ol hip, evet hayırlısı. geç olsun da güç olmasın, derler büyüklerimiz.ya deme kendine öyle evet her şey olur zamanı gelince önemli olan hayırlı, mutlu olsun seni mutlu etsin :87: önemli olan hızlı okumak değilki okumayı ihmal etmemek zaten aslında biz biraz gaz veriyoruz birbirimize ama çok sıkma kendini sen
cevapveriyorum, sana cevap veriyorum: ben Canan TAN - Piraye'yi çok beğenmiş 2,5 günde bitirmiştim. Canan TAN'ın kitapları genelde güzel!Merhaba hanımlar
Okulum müsaade ettikçe kitap okumaya çalışırım ve kitap okumaya bayılırım
2 gün önce Sarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabını bitirdim. Son zamanlarda en sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı
Şimdi yeni bir kitap almak istiyorum ama nasıl bir kitap alsam bilemedim, daha çok birinin ağzından yazılmış romanları okumayı seviyorum. Bir nevi günlük gibi olan kitapları.
Öyle aksiyonmuş, maceraymış hiç gelemiyorum sıkılıyorum.. Arada bir konusu güzel ise macera romanları okuyorum ama.
Sizden isteğim, bugüne dek okuduğunuz kitaplardan en çok sevdiklerinizi göz önünde bulundurarak bana kitap önermeniz
Ona göre gidip kitap alacağım..
Surrender,
dün gece öfke dansı' nı bitirdim.
yarım kalmış kitabım 'on iki gezici öykü' ye başladım.
bu kitapta 86 sayfa kalmıştı, şu an 46 sayfası kaldı...
tabloya nasıl bir ekleme yapacağını bilemediğimden detayları böyle veriyorum.
iyi okumalar
az önce 8 sayfa kitap okudum iki arada bir derede! bildirmek istedim.
Surrender,
dün gece öfke dansı' nı bitirdim.
yarım kalmış kitabım 'on iki gezici öykü' ye başladım.
bu kitapta 86 sayfa kalmıştı, şu an 46 sayfası kaldı...
tabloya nasıl bir ekleme yapacağını bilemediğimden detayları böyle veriyorum.
iyi okumalar
teşekkürler arkadaşlar
on iki gezici öykü de bitti. güzel bir kitaptı
sıradaki kitabım
Sunay Akın - Önce Çocuklar ve Kadınlar
282 sayfa
okuyucu efla, çok hızlısın
bugün zamanım vardı, hepsini kitaba ayırdım.
kitap da sürükleyici olunca
sömestr geliyor, kimse beni tutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?