Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Elif Şafak'tan Araf'a başlamak üzereyim.. :)
Normalde çok uzun sürmez fakat, sınav dönemim yaklaşıyor, bakalım ne kadar sürecek.. :)
1 ayı bile bulabilir gibime geliyor.. :)

selam ,dün 42. sayfaya geldim ama çok zor okuyorum ya gece gece.İnşallah böyle gitmez.

her zamn kitap okumak huzur veriyor fakat o vakti bulmakta zorlanıyorum hem ev hem iş hem çocuk bunlarla tek başına uğraşmak haliyle halsiz ve dermansız bırakıyor ancak hafta sonu vaktim oluyor şimdi saçma sapan bi kitabın 169 uncu sayfasındayım sırf başladığımı bitirmek adına okuyorum onun haricinde 11 tane kitap aldım hepsini beğenerek henüz elime ulaşmadılar ama sabırsızlıkla bekliyorum vaktim olmasada okumayı çok seviyorum

biraz önce arkadaş bi kitap getirdi
fedaileirn kalesi alamut iş biraz azken bi göz atim dedim oldukça sürükleyici 30. sayfaya geldim bile inşallah marta kadar bitirebilirim

sevgili okuyucu arkadaşlar, ben dün hiç kitap okuyamadım bugün güzel bir kahve molasıyla biraz okumayı planlıyorum :111:

Ey okur kardeşlerim!
Kitap hiç sarmadı beni,
Yarım kalmasın diye okuyorum, 70'deyim...

Sonra Huzur Sokağı'na başlıyorum

kızlar 63. sayfadayım ve şuanda kendime kzıyorum neden öğle arlarımı boşuna internetin başında sıkılarak geçirmişim illaki evde okumak gerekmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…