- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
440 şu anda! kaldı 116 sayfa.sende öyle :)................
Selam..
Okulun kütüphanesini açtırmak istedim bugün kitap alabilmek için ama açmadılar
Niye açmıyorsunuz diyorum doğru dürüst cevap da vermiyorlar.
Hafta sonuna kaldı artık, cumartesi veya pazar gidip alacağım kitaplarımı.
Selam okurgiller
Sayfa 100
50-60 falan kaldı
Ve içecekler benden ;
günaydın kızlar buraya ilk kez yazıyorum..bende aranıza katılmak istiyorum..aslında kitap okumayaı severim ama 1 senedir doğru düzgüün birşey okuyamıyorum neden bilmiyorum..neler önerirsiniz tekrar eski hızıma alışkanlığıma dönmem gerek..aşk romanlarından sıkılırım..yaşanmış hikayeler ilgimi çeker ya da çok güzel kurgu romanlar..
Ahmet Ümit ve Zülfü Livaneli'yi şiddetle tavsiye ederim...
Bu arada hoşgeldin
Hoşbulduk canımAhmet Ümitten sis ve geceyi ve bab-ı esrarı okumuştum.Zülfü Livaneli'nin de bir kitabını okumuştum ama adını unuttum hatta film çekildi Özgü Namal oynamıştı.kitabı yarım bırakmamadan okuma hızıma dönmek için biraz sarmasını istiyorumda başlayacağım kitabın:26:
Merhaba okursever arkadaşlarım.Benide alın aranıza çünkü kitap okuma konusunda motive olmaya ihtiyacım var.
Daha çok otobiyografi yada biyografi seviyorum.Polisiye tadında romanlarda hoşuma gider.Fantastik hiç sevmem.
Farklı yaşam hikayeleri beni etkiliyor.Netten 4 kitap aldım büyük bir iştahla ama son zamanlarda zaman ayıramıyorum.
Dün akşam babamla konuştum telde bana gittiği kütüphanelerden bahsetti kendimden utandım babamı kıskandım.
Bu akşam yeni bir kitaba başlıyorum Paul Auster-Brooklyn Çılgınlıkları.318 sayfa fırsat buldukça değil fırsata yaratmaya çalışarak okuyacağımı umuyorum.
Bu yazarın son çıkan kitabı dahil tüm kitaplarını okudum.Bu kitabı daha eski ama henüz yeni başlıyorum.Bunu okursam yeni kitap yazmasını beklemem gerekiyor:)
Hepinize güzel bir gün diliyorum :)
günaydın kızlar buraya ilk kez yazıyorum..bende aranıza katılmak istiyorum..aslında kitap okumayaı severim ama 1 senedir doğru düzgüün birşey okuyamıyorum neden bilmiyorum..neler önerirsiniz tekrar eski hızıma alışkanlığıma dönmem gerek..aşk romanlarından sıkılırım..yaşanmış hikayeler ilgimi çeker ya da çok güzel kurgu romanlar..
sıradaki kitabım
Sunay Akın - Önce Çocuklar ve Kadınlar
282 sayfa
surrender, bu kitaba başladım ama çok sarmadı desem yeridir. birden okunacak bir kitap değil benim açımdan..(tarihteki ölümlerle sonuçlanan deniz kazalarından bahsediyor kitap)
daha ileri dönemlerde azar azar okuyup tamamlayacağım.
bu arada; Ayşe Kulin,Gizli Anların Yolcusu kitabını bitirdim. 427 sf. çok çabuk ilerleyen bir kitaptı. okurken hiç zorlamadı.
sırada Bora' nın Kitabı na başladım ama yavaş okuyacağım onu...
bendeki son durum bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?