Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar bugün evde olamadığımdan bek ilgilenmedim kıtaplarımla bende olan kitaplar çoçuk ve kışisel gelişim kitaplarım var bi mahsuru olurmu eğer olursa önerilerinize açığım

kızlar pazar günü inci aral'ın mor adlı kitabına başladım şu an 70. sayfadayım zorluyorum kendimi günde en az 30 sf okuyacağım iş hayatıyla biraz zor ama bu akşam alese girmeye karar verdim o yüzden deli gibi kitap okumam gerekli çünkü aleste hızlı bir şekilde okuduğunu anlamak çok önemli önümde 3 ayım var:18:

Kızlar bugün evde olamadığımdan bek ilgilenmedim kıtaplarımla bende olan kitaplar çoçuk ve kışisel gelişim kitaplarım var bi mahsuru olurmu eğer olursa önerilerinize açığım

sevgili okuyucu + konu sahibi Surrender
ben de bu tür eğitim kitapları okumaya başlayacağım yakında. cevabını ben de bekliyorum

sevgili okuyucu + konu sahibi Surrender
ben de bu tür eğitim kitapları okumaya başlayacağım yakında. cevabını ben de bekliyorum

kesinlikle yok :) amaç , okumak
ne olduğu önemli değil

kişisel gelişim ve eğitim kitapları bence gayet güzel :) kutsal kıtap harıcınde
ne okursanız okuyun :)
kutsal kitabın yerı burası değil ve saygıdan dolayı olmaz.

ince kitabımı bitirdim
ismi biraz sansürlü ama içeriği masum (detaylar başka bir konudaki mesajımda gizli )

okunanlara bir kitap daha ekler misin okuyucu + konu sahibi Surrender (sevgili Surrender yazmayı daha çok seviyordum ama )

Sunay Akın, ya bitecek ya bitecek!!! 220 sf kaldı.
başka kitaba başlamayacağım diye umuyorum. yoksa daha uzatacağım...

sen nasıl hitap etmek istiyorsan öyle yaz :)

okuyucu sör
yönetıcı okuyucu sör
sevgılı surrender
sevgılı sör

seçenekle bunlar

sansürlü dedin yaa, aklımda bir kitap geldı.''john c. parkin''ın kitabı.

listeyı gördün mü
okuyucu efla? 180.sayfada

görmedim canım, hatta girdiğimde bakmıştım, liste düzenleyeceğim demiştin, o mesajını görmüştüm akşam üzeri.
bakan körlüğüm tekrarladı yine
ben sf' da 20 mesaja ayarladım formu canım. arar bulurum mesajını şimdi.

listeyı gördün mü
okuyucu efla? 180.sayfada

şimdi gördüm canım.
:26: tam olarak neyi görecektim, hala anlamadım sanırım ? kitap sayımı mı?
canım, en açık haliyle yazayım sana...

ocak ayında toplam 6 kitap bitirdim.(bir kitap konusunu daha takip ediyorum, orada hepsini yazıyoruz, o yüzden sayıya eminim canım.)

ancak; bu kitaplarımdan bir tanesini buraya gelmeden bitirmiştim.
bir tanesini de yarım kalan bir kitabı tamamladığım için çıkarmıştık.
sadece bu konuya başladığımdan beri okunanları yazıyorduk.

şu an 4 olması gerekiyor sanırım.(bir tanesini de bu gece bitirdim.onunla beraber 4 oldu)
başka çıkardığımız var mıydı? senin notların ne diyor canım?

Son düzenleme:

hep canım deyip durdum.

sevgili Sör, yazayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…