Reklam değil diye yazdım cnmlink vermek yasak canım
bende kullanıyorum vikitap gerçekten harika bir site pek duyulmamıs aslında duyrurmak lazım ben çok beğeniyorum :)
kızlar pazar günü inci aral'ın mor adlı kitabına başladım şu an 70. sayfadayım zorluyorum kendimi günde en az 30 sf okuyacağım iş hayatıyla biraz zor ama bu akşam alese girmeye karar verdim o yüzden deli gibi kitap okumam gerekli çünkü aleste hızlı bir şekilde okuduğunu anlamak çok önemli önümde 3 ayım var:18:
4.kitabıma başladımEki Görüntüle 618775
Ben de ALES'e girmek istiyorum fakat henüz ders çalışmaya başlamadım.
Bir de ben de bu sene fuardan yeşil ve mor'u aldım. inci aral imzalı... Safran Sarı'yı da daha önce almıştım.
Sıralaması YEŞİL_MOR_SAFRAN SARI şeklindeydi değil mi?
(tabii münferit olarak da okuyabiliyoruz birbirlerine bağımlı değiller)
Yok ben İnci Hanım'a sormuştum zaten! Ondan sonra da dediğin gibi basım yılı sıralamasına baktım. Fakat şu anda ezbere emin olamadığımdan sordum.aslında kitapların önsözünde ya da arka açıklamasında o sıralamayı yazar, olmadı basım yıllarına göre de okuyabilirsin :109:
Yok ben İnci Hanım'a sormuştum zaten! Ondan sonra da dediğin gibi basım yılı sıralamasına baktım. Fakat şu anda ezbere emin olamadığımdan sordum.
yeni kitabım vehbi vakkasoğlu-AİLEDE SEVGİ İLETİŞİMİ(EŞ SEVGİSİNE DAİR HERŞEY)-256 SAYFAne çabuk bitti
tamam sen bıraz ara ver o zamansınavlarına çalış
:119::119::124::124: tebrikler okuyucu jade :124::124::119::119:
bunlar da benden sana Eki Görüntüle 619249
Evet arkadaşlar, topiğimizde yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle kutlama ve hediye işine son vermeye karar verdim. Artık hediye mediye yok size.
bana yapılmamıştı zaten!Evet arkadaşlar, topiğimizde yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle kutlama ve hediye işine son vermeye karar verdim. Artık hediye mediye yok size.
bana yapılmamıştı zaten!
O kadar hevesle kitap bitirdik, ne hediye ne kutlama.
Olsun; varlıkta yoklukta, hastalıkta sağlıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?