Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kısacası kitaplarım bunlar

Eklentiler

• $image.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Günaydın sevgili okurgiller.
Hepinize çok güzel günler diliyorum.

Ben kitabı okuyamadım dün..
İnşallah bugün 150ye gelmek istiyorum.

Ben de ALES'e girmek istiyorum fakat henüz ders çalışmaya başlamadım.
Bir de ben de bu sene fuardan yeşil ve mor'u aldım. inci aral imzalı... Safran Sarı'yı da daha önce almıştım.
Sıralaması YEŞİL_MOR_SAFRAN SARI şeklindeydi değil mi?
(tabii münferit olarak da okuyabiliyoruz birbirlerine bağımlı değiller)

aslında kitapların önsözünde ya da arka açıklamasında o sıralamayı yazar, olmadı basım yıllarına göre de okuyabilirsin :109:

okuyucu sör listeleri haftada bir yapsak da olur bence bu kadar yorma kendini :87: ben dün 10 sayfa daha okudum sandığımdan iyi ilerliyorum mutluyum

aslında kitapların önsözünde ya da arka açıklamasında o sıralamayı yazar, olmadı basım yıllarına göre de okuyabilirsin :109:
Yok ben İnci Hanım'a sormuştum zaten! Ondan sonra da dediğin gibi basım yılı sıralamasına baktım. Fakat şu anda ezbere emin olamadığımdan sordum.

Yok ben İnci Hanım'a sormuştum zaten! Ondan sonra da dediğin gibi basım yılı sıralamasına baktım. Fakat şu anda ezbere emin olamadığımdan sordum.

ya pardon okuyucu Gulumsunn ben orasını anlayamamışım henüz yeterince kahve içmediğim için sanırım o zaman ilk hatırladığın her zaman doğrudur hipotezini kullanmak en mantıklısı :111:

Kitabın adı aşkın ev hâli
Kitap 2 bölümden oluşuyor
Kitap'ın konusu yeni evli olanlara
küçük bilgiler ve ipuçları veriyor
Erkek vekadın gözüyle yazılmış
1.bölümünü erkek yazar:Ahmet Bulut
2.bölümünü kadın yazar:Gülseren gümüş
208 sayfa

Evet arkadaşlar, topiğimizde yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle kutlama ve hediye işine son vermeye karar verdim. Artık hediye mediye yok size.

Son düzenleme:
ya ben en son cumartesi okudum ve kitabımın yarısına bile gelemedim:18::18::18:
yani süreyi aşacağım ama yılmak yok bugün okuycam biraz.şu kitap bitsin de biraz roman okuyayım ya.Roman okumak istiyorum bir daha bu kadar ağır kitapları arka arkaya okumayacağım ,yılgınlık oluşturabiliyormuş.

Yaa kızlar bişey soracam belki yeri değil ama. Belki bi bileniniz vardır :26:
Bu hareketli avatarlar ben yükleyince neden hareket etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…