Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okuyucu sör listeleri haftada bir yapsak da olur bence bu kadar yorma kendini :87: ben dün 10 sayfa daha okudum sandığımdan iyi ilerliyorum mutluyum
hafta da bır yaparız da,,, kıtabını bıtıren olunca napceezzz tabii, geçmişi sen okumak zorunda kalmıyorsun...olay sadece tablo yapmak olsaydı
yeni kitabım vehbi vakkasoğlu-AİLEDE SEVGİ İLETİŞİMİ(EŞ SEVGİSİNE DAİR HERŞEY)-256 SAYFA
canım ben pek anlayamadım, dün sınavların var dıye ara ver dedım daha açık ve net olursanız ne istediğinizi daha iyi anlayabılırım 1.5 hafta yeterlı sanırım?

senın çocukların var, değil mi? 2 hafta verıyorum sana:26::26:

arkadaşlar , bana daha açık ve net olun.
bazı şeyleri anlayamıyorum, hepımızın amacı kitap okumak ve daha net olmamız lazım.

çifter çifter kıtap okuyan arkadaşlarımıza ne yaparım bilmiyorum.
burada ben sadece bır kitabınızı belırlıyorum
bu konuda kararsız kaldım yani...nasıl olur acaba.:26:

Evet canım olur pekii

ya di mi o kadarını hesaplayamadım gerçekten, o kadar takip etmek zor hakikatten bari iki kitap okumayalım, herkes kendinden sorumlu olsun bişekilde liste densin hop yazalım ne bileyim bir şekilde kolaylaştıralım işini

aldığımız en güzel ödül kitaplarımızı bitirmek bence de okuyucu jade

Evet canım olur pekii
yeterli mi? az mı, fazla mı geldı? çocukların olduğu için zora sokmak istemıyorum senı :)

bana yapılmamıştı zaten!
O kadar hevesle kitap bitirdik, ne hediye ne kutlama.
nerede yapılmadı yaahatırlamıyorum ama kesın yapılmıştır

aş canım önemli değil :) sonuçta bu kitabı kendın için okuyorsun :)

ben bas bas bağırıyorum ??? '' bır kalın, bir ince okuyun,kendınızı bezdırmeyın '' dıyorum
ama kımse yazdıklarımı okumuyor galıba

Son düzenleme:
Greenjade senin yaptığını hatırladım sonradan kusura bakma, ya ben işin şakasındayım.
Alındığımı falan düşünmeyin. Öyle her şeye alınan bir insan değilim ben!

Zaten amacımız kitap okumak, ödülümüz de!!!

benim yaptığımı da hatırladın mı

evet canım haklısın ,2 ciltti ya okuduğum bu kitap o yüzden arka arkaya okudum.Aslında ilk ciltte edebi metinler vardı onu daha zor okurum sanmıştım ama o daha kolay okundu.Bu kitap da günlük yaşantılarını anlatıyo sümerlilerin, yalnız başında kral listeleri bulunmuş bu sümerlilerin ve o tabletleri aynen çevirip kitaba koymuş yazar sayfalar boyunca şu kral oldu sonra bu geldi şu şehri aldı sonra bu kral oldu ama sayfalarca böyle gidiyo..... ve çok zor okudum ya neyseki bitti o bölümler şimdi eğitim sistemlerine geçtim.Bitiriyim bir türk romanı ve bir klasik okuyacağım sonra da asıl ilgi alanım Türk mitolojisine döneceğim elimde bir kitap var aslında o da başvuru kitabı gibi arada bakıyodum ama şöyle başlı başına bir okuyayım ama zaten artık ezberlediğim şeyleri okumaktan sıkılırsam da analitik resim incelemeleri diye bir kitabım var ona da dönebilirim yalnız bu kitaplarda bir konuyu okuyup bırakabilirsin devamlılık çok gerekmiyor.

acaba neden listeyi kimse takıp etmıyor?belkı de haberınız bıle yok.

evet 1,5 hafta yeterli bacımmmmmmm teşekkürler.... dediğin gibi sınavlarımada çalışıcam o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…