- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.301
Bende geçen hafta kan değerlere baktirdim yaklaşık 7 aydır et ve yumurta yemedigim halde b vitaminim 326 çıktı :) çok mutluyum
Diş macunu yerine de karbonat kullanmaya başladım ama uzun vadede çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar bir.cozum bulmam gerekiyor
Vejetaryen olma çalışmaları var daİyi geceler arkadaşlar.
Masaallah siz hem okuyup hem de burada uzun uzun sohbet ediyorsunuz.
Bir günde baya sayfa birikiyor okuyamıyorum birini okusam biri kaliyor..
Skosnob iki günden beri Başlangıç i arıyorum bulamadım. Son zamanlarda evim içinde kaybettigim ikinci kitabım bu
Ben de bugün artık Bakele'ye başladım. Güzel gidiyor sıkmayan oldukça akıcı bir kitap 90. sayfadayim.
kalinkaselin canım neden 7 aydır et yemiyorsun? İyi misin? Belki yazdin ama dediğim gibi tüm sayfaları okuyamıyorum malesef.
Bir suru kadin bosanmaya kalkismis kitabi okuduktan sonraKesinlikle haklisin. Bir cok seyi bilmiyoruz. Hani benim okudugum bir kitap vardi. Sen de ozelden adini sormustun ya dayanamayip, Ben bir cok seyi o kitaptan ogrendim. Keza arkadaslarim arasinda bile bunlara ooo kaka pis diye konusmayip bilmeyen o kadar insan var ki. Kitabin özü cok onemli. Bir de okuma amacin. Mesela ben fi ci pi dr azra yi cok elestirmistim. Bu ne ya satis kaygisina düşüp paso cinsellik alttan alta demistim. O yuzden fi yi cok da sevemedim. Pi dr vereceklerini verip kapatabilirdi konuyu. Ama o zaman bunca kitleye hitap edemezdi. Kadin strateji kullanmis yani. Ayrica can karakterini de vermesi gerekiyordu boyle bir yol izlemis. Napalim... ben hala griden uzak duruyorum.
Yeni kitabinin konusu ne? Basligi cok ilginc geldi. Ben de benimkini yetistireyimGüneşin Altın Elmaları- Ray Bradbury bitti. 1 aydır okuyorum herhalde. Elimde uzun süre kalma sebebi çocuklarımın maalesef nefes aldırmaması.
Çok sağlam bilimkurgu öyküleri de vardı içinde çok severek ve düşünerek okudum.
Sıradaki kitabım Annemi Yetiştiriyorum- Özlem Açar
karbonat ciziyor diye biliyorum. Florid icermeyen macunlar var onlari deneyebilirsin. Bunun haricinde ben de splat yazacaktim arkadas yazmis. Misvak da kullanabilirsin. Beyazlatiyor ayrica.Bende geçen hafta kan değerlere baktirdim yaklaşık 7 aydır et ve yumurta yemedigim halde b vitaminim 326 çıktı :) çok mutluyum
Diş macunu yerine de karbonat kullanmaya başladım ama uzun vadede çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar bir.cozum bulmam gerekiyor
:))))Vejetaryen olma çalışmaları var da
evet ciddiyim. Tr de var mi bilmiyorum ama yurtdisinda bayagi olmus. Kadinlar eslerinden sıkılmış. Bana bunu yapmiyorsun diye. Taleplerde bulunmuslarBir suru kadin bosanmaya kalkismis kitabi okuduktan sonraciddi misin. Bunu yeni duyuyorum. Vallla birçok kitap var elimde ama bunu okumam şart olduğu cümleden sonra
konus konus :)) ben de splattan memnundum ama discim etlerdeki cekilmelerden sonra sensodine verdi. Gene memnun degilim. Disci disci geziyorum cozumu yokmus dis eti cekilmesinin. Sapasaglam disleri kaybederim diye korkuyorum. Bu tarifin gibi el yuz kremi tarifi de var mi? Gecen dogaclama bir tarif denedim hala mutfak tezgahinda duruyor. Balmumu gliserin bitkisel yaglar vardi icinde. Balmumunu eritince tamam ama soguyunxa kapkati bir sey oluyor. Yapanlar nasil yapmis anlamadim. Netten baktim..Gunaydin baykuslar,
Ari Kovanina Comak Sokan Kiz bitti. Bir haftada anca okurum d3digim kitabi yarisi kadar surede bitirdim. O kadar keyif alarak ve begenerek okudum yani. Sadece pplisiye olarak degerlendirilemeyecek bir kitap kesinlikle. Elimde 4 var onu da onumuzdeki ay okuyacagim.
kalinkaselin sonuca cok sevindim b12 depolanan bir vitamin yilda bir ya da 6 ayda bir bakmak lazim ama s3nin baya iyi cikmis. Dis macunumu ben evde cok ovulen bir tarife gore yapmistim ama bana iyi gelmedi disetimi agritti. Yine de denemek istersen formulasyonu 3 olcu beyaz kil , 1 olcu karbonat,1 olcu sivi bitkisel gliserin, 1 olcu nane yagi ,1 olcu adacayi yagi. Adacayinin aromasi kotu grlirse naneyi fazla koyunca geciyor. Ben simdi splat markasina gectim coook memnunum hem vegan ve tup ambalajlardaki arkadaki renkli serit var ya o da yesil yani zararli kimyasallar icermiyor. 3 cesidini kullandim blackwood, white plus bir de sensitive en guzeli sensitive kesinlikle. Gratiste indirimde 11-12 tllere geliyor. Uzun vadede karbonat yiprayor hele limonla hic deneme derim.Dis fircam da humblebrush ben cok sevdim onu da tavsiye ederim. Oteki fircalar gibi havali degil ama iyi temizliyor :). Bir de gecenlerde tofu kebap denedim tadini cok begendim. Biraz yagi fazla onu da peceteye emdirince gecti. Carrefour ve macrocenterlarda bir de bazi migroslarda varmis galiba. Ay cok konustum :)))
cok tesekkur ederim.Günaydın baykuşlar
Cicoretti konuş sen hep konuş :) keyif alıyorum senin yazdıklarını okumaktan.
Algernon'a Çiçekler syf. 35
balmumlu seyler yuz icin agir gelebilir bilemiyorum ama ben simdilik sabah ve qksam hindistancevizi yahi surmeye hasladim yanaklatimin kenarlarinda kuruluklar olurdu, rozalarim vardi onlari gecirdi sonra tekrar kurudu cildim bu sefer de nemli cilde uygulayarak kurulugu onledim. Yaglanma ve sivilcelenme de yapmadi hic tek kaygim uzun vadede tuylerimi besler mi sorusu? Ama icinde ne oldugunu bilmedigim kimyasallardan gene iyidir. Ayrica bir hesap buldum butik el uretimi kremler yapiyor formullerini hegeniyorum onu da denemek istiyorum denersrm haber veririm. Bu arada gliserindeki isleyis nemi hapsetmesi seklinde oluyor yani nereye uyguluyorsan nemli olsun kuru saca ya da kuru cilde uygularsan iyice kurutur.Yeni kitabinin konusu ne? Basligi cok ilginc geldi. Ben de benimkini yetistireyim
karbonat ciziyor diye biliyorum. Florid icermeyen macunlar var onlari deneyebilirsin. Bunun haricinde ben de splat yazacaktim arkadas yazmis. Misvak da kullanabilirsin. Beyazlatiyor ayrica.
:))))
evet ciddiyim. Tr de var mi bilmiyorum ama yurtdisinda bayagi olmus. Kadinlar eslerinden sıkılmış. Bana bunu yapmiyorsun diye. Taleplerde bulunmuslarzavalli adamlar.
konus konus :)) ben de splattan memnundum ama discim etlerdeki cekilmelerden sonra sensodine verdi. Gene memnun degilim. Disci disci geziyorum cozumu yokmus dis eti cekilmesinin. Sapasaglam disleri kaybederim diye korkuyorum. Bu tarifin gibi el yuz kremi tarifi de var mi? Gecen dogaclama bir tarif denedim hala mutfak tezgahinda duruyor. Balmumu gliserin bitkisel yaglar vardi icinde. Balmumunu eritince tamam ama soguyunxa kapkati bir sey oluyor. Yapanlar nasil yapmis anlamadim. Netten baktim..
Iyi geceler kizlar. Bugun bir sey okumadim. Topigi okudum sadece :)
hayirli dogumlarin olsun
koca dunyada tek ben yanıldım sanirim. Hobiti okudum. Biraz sevdim. Sonra yuzuklerin efendisine basladim. Ilerleyemedim. 3-4 sefer bu sekilde oldu. 1 sene elimde surundu gene de bitiremedim sevemedim. ilk bitiremedigim kitapti kendisi. Sonradan digerlerinin yolunu acti tabiki
Günaydınlar, iyi haftalar
_meLinDa_ geçmiş olsun canım
@The Black Pearl çok az kalmış hayırlı doğumlar diliyorum canım.
Yeni baykuşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar keyifli okumalar dilerim hepinize.
Gelmişken bildirim de yapayım Yıldız Karayel sf 260 civarındayım. Şubat ayı bana yaramadı daha bir kitap bile bitmedi ama Rıfat Ilgaz yine çok güzel yazmış.
Günaydın hayırlı haftalar
Pek verimli bir hafta olmadı benim için. Anna Karenina sy. 840 .
Düğümlere üfleyen kadınlar sy.65
@The Black Pearl hayırlı doğumlar .sagsaglim kavuş evladına.
_meLinDa_ basganim.. Geçmiş olsun. İnş bu hafta toparlarsın
merhaba
geçtiğimiz hafta çok yoğundu bildirim yapamadım hiç. Sabahattin Ali Değirmen kitabını okuyorum, 80li sayfalardayım.
_meLinDa_ çok geçmiş olsun canım
@The Black Pearl hayılı doğumlar canım
Ben de iyiyim yaramazla uğraşıp duruyorum :)
Hayırla,saglikla,kolaylıkla gelsin kucağına inşaallah bebisin
Dış macununu not aldim:) sen hep konuş biz okuruz:)) ah macro center ah müze gibi geziyorum ben :)Gunaydin baykuslar,
Ari Kovanina Comak Sokan Kiz bitti. Bir haftada anca okurum d3digim kitabi yarisi kadar surede bitirdim. O kadar keyif alarak ve begenerek okudum yani. Sadece pplisiye olarak degerlendirilemeyecek bir kitap kesinlikle. Elimde 4 var onu da onumuzdeki ay okuyacagim.
kalinkaselin sonuca cok sevindim b12 depolanan bir vitamin yilda bir ya da 6 ayda bir bakmak lazim ama s3nin baya iyi cikmis. Dis macunumu ben evde cok ovulen bir tarife gore yapmistim ama bana iyi gelmedi disetimi agritti. Yine de denemek istersen formulasyonu 3 olcu beyaz kil , 1 olcu karbonat,1 olcu sivi bitkisel gliserin, 1 olcu nane yagi ,1 olcu adacayi yagi. Adacayinin aromasi kotu grlirse naneyi fazla koyunca geciyor. Ben simdi splat markasina gectim coook memnunum hem vegan ve tup ambalajlardaki arkadaki renkli serit var ya o da yesil yani zararli kimyasallar icermiyor. 3 cesidini kullandim blackwood, white plus bir de sensitive en guzeli sensitive kesinlikle. Gratiste indirimde 11-12 tllere geliyor. Uzun vadede karbonat yiprayor hele limonla hic deneme derim.Dis fircam da humblebrush ben cok sevdim onu da tavsiye ederim. Oteki fircalar gibi havali degil ama iyi temizliyor :). Bir de gecenlerde tofu kebap denedim tadini cok begendim. Biraz yagi fazla onu da peceteye emdirince gecti. Carrefour ve macrocenterlarda bir de bazi migroslarda varmis galiba. Ay cok konustum :)))
İyi geceler arkadaşlar.
Masaallah siz hem okuyup hem de burada uzun uzun sohbet ediyorsunuz.
Bir günde baya sayfa birikiyor okuyamıyorum birini okusam biri kaliyor..
Skosnob iki günden beri Başlangıç i arıyorum bulamadım. Son zamanlarda evim içinde kaybettigim ikinci kitabım bu
Ben de bugün artık Bakele'ye başladım. Güzel gidiyor sıkmayan oldukça akıcı bir kitap 90. sayfadayim.
kalinkaselin canım neden 7 aydır et yemiyorsun? İyi misin? Belki yazdin ama dediğim gibi tüm sayfaları okuyamıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?