- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.261
Selamlar
Sağlık sıkıntılarım sebebiyle gelemedim birkaç gün
Daha iyiyim çok şükür
Bugün hastanede beklerken dan brown başlangıç a başladım
İyi haftasonları
Iyi akşamlar.. Bende okuduğum kitapları yazmak istedim belki sizlere de fikir olur.
Suç ve Ceza- Dostoyevski
Milenaya mektuplar- Franz Kafka
Bir zamanlar beraber atmıştı bu kalpler- Anna Marchesini
Sessiz- Gizemli kimlik
Sahra- Merve Albayrak
Kayıp kız - April Henry
Aşkın gözyaşlarıHz.Mevlana-SinanYağmur
Aşkın gözyaşları Tebrizli Şems- " "
Aşkın gözyaşları Kimya Hatun- " "
Size bir sır vereceğim- Mustafa Kaya
Kıyısızlar- Kahraman Tazeoğlu
Bukre- Kahraman Tazeoğlu
Vesaire- Ömer Köroğlu
Vesaire 2 - Ömer Köroğlu
Bağdatın solmuş çiçekleri- Bruce Lyman
Kelebek Adasi- Sarah Jio
Yeşil deniz kabuğu- Sarah Jio
Mart Menekşeleri- Sarah Jio
Gündüz sefası- Sarah jio
Yağmur sonrasi- Sarah jio
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio
Sherlock Holmes Akıl oyunlarının gölgesinde
Sherlock Holmes Suç detayda saklıdır
Sherlock Holmes Şüphe asla uyumaz
Sherlock Holmes Gerçekler kanıt ister
Sherlock Holmes Aklın şüphesi suçun gerçeğidir
Insan ne ile yaşar- Tolstoy
Bir genç kız yetişiyor- Nuray Sezer
S*ktir et- John Parkın
Daha bir sürü el kitabı okudum ama isimlerini yazma gereği bulmuyorum.
Şimdi de Ölmeden önce pişman olduğumuz 5 şey isimli kitabı okuyorum. Yazarı Bronnie Ware. 15. sayfadayım :)
Baya uzun oldu bilmiyorum sonuna kadar okuyan oldu mu :)
cok ama cok mustehcen. Okumadig halde biliyorum. Ama olsun. Insan her seyi okumali bence. Onun yeri ayri otekinin yeri ayri.
Kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
Kitap zaten erotik seri olarak geçiyor . Ben kitaptaki aşka hayran olmuştum mesela . Kadın karakterin gücüne vs vs nasi baktiginla ilgli . Pudranin da dediği gibi kitap cinsellikten ibaret değil ama tarz olarak cinselliğe karşı olumsuz bakış açın varsa uzak durabilirsin bazı insanlar öpüşme sahnesinden bile rahatsiz olabiliyor .Yorumunu okuyunca senden alıntılayıp yorumlamak istedim ..
Evet çok müstehcen hatta farklı cinsel yönelim tarzı ele alınmış kitapta. Ama ilk yorumumda da demiştim kaçıncı yüzyıldayız hala cinselliği vurgulayarak bazı şeyler ele alınıyor. Çünkü cinselliğe hala açız. Hala yeme içme gibi olması gereken fizyolojik ihtiyaç olduğu benimsenemeyip, ne yazik ki hala gençlerimiz sevişmeyi izledikleri ..videoları ya da okudukları dergiler gibi sanıyorlar.ya da ilk gece korkusu yaşayan kızlarımız...
Kitapta cinsel eğilimi farklı olan insanın aslında neden öyle olduğu ..çocukluğun insan hayatındaki en önemli yer olduğu ,insan psikolojisi altta verilen mesaj ..tabii bir de sevgi var kitapta .. Ama seks her zaman ses getirir ve olay olur. Ve satar.
Merhaba kızlar. :) Yeni bir kitaba başladım. Ne zamandır okumak istediğim ve ne tesadüf ki çok sevdiğim ve saydığım kıymetli bir hocamdan hediye gelen bir kitap. Hemen okumak istiyorum bu yüzden.
Oliver Sacks - Karısını Şapka Sanan Adam, sf. 30
Bununla ilgili farklı fikirler var. Çünkü kitaplar üslup olarak birbirinden farklı oldukları için Silmarillion başlangıç için anlamsız ve zor geliyor bazı okuyanlara. Ben Hobbit-Üçleme-Silmarillion olarak okumuştum.hobbit ve yüzüklerin efendisini silmariiondan sonra okuyacağım. Sıralaması böyle olunca daha net oluyormuş, eşim öyle söyledi
Yüzüklerin efendisi ile ilgili herhangi bir fikir sahibi değilim. Filmlerini de izlemedim. O yüzden korkarak başladım ama bütün dünya yanılmıyordurbence seveceğim.
Çokça karşıma çıktı ama bana da okumak nasip olmadı. Merakla bekliyorum yorumunuzu.Merhaba kızlar. :) Yeni bir kitaba başladım. Ne zamandır okumak istediğim ve ne tesadüf ki çok sevdiğim ve saydığım kıymetli bir hocamdan hediye gelen bir kitap. Hemen okumak istiyorum bu yüzden.
Oliver Sacks - Karısını Şapka Sanan Adam, sf. 30
Kesinlikle haklisin. Bir cok seyi bilmiyoruz. Hani benim okudugum bir kitap vardi. Sen de ozelden adini sormustun ya dayanamayip, Ben bir cok seyi o kitaptan ogrendim. Keza arkadaslarim arasinda bile bunlara ooo kaka pis diye konusmayip bilmeyen o kadar insan var ki. Kitabin özü cok onemli. Bir de okuma amacin. Mesela ben fi ci pi dr azra yi cok elestirmistim. Bu ne ya satis kaygisina düşüp paso cinsellik alttan alta demistim. O yuzden fi yi cok da sevemedim. Pi dr vereceklerini verip kapatabilirdi konuyu. Ama o zaman bunca kitleye hitap edemezdi. Kadin strateji kullanmis yani. Ayrica can karakterini de vermesi gerekiyordu boyle bir yol izlemis. Napalim... ben hala griden uzak duruyorum. Bir suru kadin bosanmaya kalkismis kitabi okuduktan sonraYorumunu okuyunca senden alıntılayıp yorumlamak istedim ..
Evet çok müstehcen hatta farklı cinsel yönelim tarzı ele alınmış kitapta. Ama ilk yorumumda da demiştim kaçıncı yüzyıldayız hala cinselliği vurgulayarak bazı şeyler ele alınıyor. Çünkü cinselliğe hala açız. Hala yeme içme gibi olması gereken fizyolojik ihtiyaç olduğu benimsenemeyip, ne yazik ki hala gençlerimiz sevişmeyi izledikleri ..videoları ya da okudukları dergiler gibi sanıyorlar.ya da ilk gece korkusu yaşayan kızlarımız...
Kitapta cinsel eğilimi farklı olan insanın aslında neden öyle olduğu ..çocukluğun insan hayatındaki en önemli yer olduğu ,insan psikolojisi altta verilen mesaj ..tabii bir de sevgi var kitapta .. Ama seks her zaman ses getirir ve olay olur. Ve satar.
Biraz acabilir misin yorum derken kitap hakkinda mi, boyle kitaplar hakkinda mi? Grinin 50 tonunun hic bir serisini okumadim. Sadece ilk iki kitabin film uyarlamasini seyretmistim. Bir de okuyan bir arkadasim vardi Oradan biliyorum.Yapma yaaa
Biraz müstehcen olduğunu biliyordum ama şimdi sen böyle yazınca biraz tereddütte kaldım. Sen ne diyorsun peki, senin yorumun nedir? Müstehcenlik dışında yani
ben ilk etapta kitqplar populerken okuyamiyorum kıl huylatlrimdan biri de bu :)) mesela fi pi fi yi de bekliyorum dizi kizi popularitesi gecince belki heves ederim :))ama kitap gercekten cok guzel 4 var qma 5 yok elimde onlari da 2m yazardan dolayi da cok kerak ediyorum. Bir de Lisbeth' i baya sevdim.Bende çok severek okudum bu seriyi hatta ilk çıktığı dönemlerde okumuştum bayilmistim son iki kitabını da çok merak ediyorum aslında eski bir dostla karşılaşmak gibi olabilir benim için:)
meraktayim. Bu arada birkac sayfa bulduk butik uretim yapan yerler bir tanesinden sabun ve kati sampuan aldimFi bitti şimdi çi ye başlıyorum seriyi bitiriyim öyle yorum yapicam:)
Selamlar
Sağlık sıkıntılarım sebebiyle gelemedim birkaç gün
Daha iyiyim çok şükür
Bugün hastanede beklerken dan brown başlangıç a başladım
İyi haftasonları
cok gecmis olsun canim. Bol saglik ve bol moral diliyorum.Kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı
Zatürreden şüphelendi doktor röntgen çekmek istedi
Çok ağladım çektirmedim
İğne tedavisi yapıyo o sebeple, bebeğime bir şey olacak stresi mahfetti beni
Ama daha iyiyim şimdi, enfeksiyon biraz düşmüş
Pazartesi tekrar kontrol
Selam yeni buldum sayfanızı bilsem daha önce katılırdımbende sürekli kitap okurum. Ne yazık ki etrafımda böyle kitap okuyan kimse yok. Hatta benimle dalga geçenler bile oluyor kitap okuduğum için. Ne gerek var boş şeylerle uğraşıyorsun onu okuyacağina yok kuran oku yok el işi öğren. Çok iyi oldu sizi bulmam
hosgeldiniz aramiza. Daimi olmanizi dilerim nice paylasimlara. Yazdiklarinizi cok garipsedim bos isler nedir ne kadar ayip birsey bunu soyleyebilmek. Bu kisiler belki sevdikleriniz ama uzuldum acikcasi onlar adina.Iyi akşamlar.. Bende okuduğum kitapları yazmak istedim belki sizlere de fikir olur.
Suç ve Ceza- Dostoyevski
Milenaya mektuplar- Franz Kafka
Bir zamanlar beraber atmıştı bu kalpler- Anna Marchesini
Sessiz- Gizemli kimlik
Sahra- Merve Albayrak
Kayıp kız - April Henry
Aşkın gözyaşlarıHz.Mevlana-SinanYağmur
Aşkın gözyaşları Tebrizli Şems- " "
Aşkın gözyaşları Kimya Hatun- " "
Size bir sır vereceğim- Mustafa Kaya
Kıyısızlar- Kahraman Tazeoğlu
Bukre- Kahraman Tazeoğlu
Vesaire- Ömer Köroğlu
Vesaire 2 - Ömer Köroğlu
Bağdatın solmuş çiçekleri- Bruce Lyman
Kelebek Adasi- Sarah Jio
Yeşil deniz kabuğu- Sarah Jio
Mart Menekşeleri- Sarah Jio
Gündüz sefası- Sarah jio
Yağmur sonrasi- Sarah jio
Böğürtlen Kışı- Sarah Jio
Sherlock Holmes Akıl oyunlarının gölgesinde
Sherlock Holmes Suç detayda saklıdır
Sherlock Holmes Şüphe asla uyumaz
Sherlock Holmes Gerçekler kanıt ister
Sherlock Holmes Aklın şüphesi suçun gerçeğidir
Insan ne ile yaşar- Tolstoy
Bir genç kız yetişiyor- Nuray Sezer
S*ktir et- John Parkın
Daha bir sürü el kitabı okudum ama isimlerini yazma gereği bulmuyorum.
Şimdi de Ölmeden önce pişman olduğumuz 5 şey isimli kitabı okuyorum. Yazarı Bronnie Ware. 15. sayfadayım :)
Baya uzun oldu bilmiyorum sonuna kadar okuyan oldu mu :)
siz de yenisiniz galiba hosgeldiniz.Yeni kitabım Düş Bahçelerinin Uzağında. Kitap sipariş ederken kargo ücretsiz olacağı için almıştım. :) inşallah güzeldir.
Bahsettiğiniz kitap grinin 50 tonu muKitap zaten erotik seri olarak geçiyor . Ben kitaptaki aşka hayran olmuştum mesela . Kadın karakterin gücüne vs vs nasi baktiginla ilgli . Pudranin da dediği gibi kitap cinsellikten ibaret değil ama tarz olarak cinselliğe karşı olumsuz bakış açın varsa uzak durabilirsin bazı insanlar öpüşme sahnesinden bile rahatsiz olabiliyor .
Maalesef bende üzülüyorum onlar adına. Herkesin sevdiği ilgilendiği şeyler farklıdır ben onlara saygı duyuyorum ama herkes aynı incelikte olmayabiliyorGunaydin herkese guzel saglik dolu bir hafta diliyorum.
Ari akovanina Comak Sokan Kiz syf 456.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler daimi olmalarini dilerim.
ben ilk etapta kitqplar populerken okuyamiyorum kıl huylatlrimdan biri de bu :)) mesela fi pi fi yi de bekliyorum dizi kizi popularitesi gecince belki heves ederim :))ama kitap gercekten cok guzel 4 var qma 5 yok elimde onlari da 2m yazardan dolayi da cok kerak ediyorum. Bir de Lisbeth' i baya sevdim.
meraktayim. Bu arada birkac sayfa bulduk butik uretim yapan yerler bir tanesinden sabun ve kati sampuan aldim
cok gecmis olsun canim. Bol saglik ve bol moral diliyorum.
hosgeldiniz aramiza. Daimi olmanizi dilerim nice paylasimlara. Yazdiklarinizi cok garipsedim bos isler nedir ne kadar ayip birsey bunu soyleyebilmek. Bu kisiler belki sevdikleriniz ama uzuldum acikcasi onlar adina.
siz de yenisiniz galiba hosgeldiniz.
Çok teşekkür ederim :) benim de okuma listem o kadar kabarık ki :) sıra geldikçe okurum inşallah hepsini.Çok geçmiş olsun yeni gördüm. Umarım şimdi daha iyisinizdir minnağınızla birlikte. Sağlıklı doğumlar diliyorum. :)
Hoşgeldiniz :) Topikte kalıcı olmanızı dilerim. Dostoyevski ve Tolstoy okumak her babayiğidin harcı değildir, burada arkadaşlar klasiklerin (ve başka kitapların da tabi) ortak okumalarını yapıyorlar. En son Savaş ve Barış'ı okuyorlardı. Ben halihazırda okunacaklar listem olduğundan katılamıyorum ama ortak okumalar insanı gazlıyor baya. Umarım siz de okuma listenize yenilerini eklersiniz. Sizi aramızda görmekten mutlu oluruz. ^.^
Fi yi okurken eşim tesadüf eseri açıp bir sayfasını okumuştu, ne biçim kitaplar okuyon bana demiştiKesinlikle haklisin. Bir cok seyi bilmiyoruz. Hani benim okudugum bir kitap vardi. Sen de ozelden adini sormustun ya dayanamayip, Ben bir cok seyi o kitaptan ogrendim. Keza arkadaslarim arasinda bile bunlara ooo kaka pis diye konusmayip bilmeyen o kadar insan var ki. Kitabin özü cok onemli. Bir de okuma amacin. Mesela ben fi ci pi dr azra yi cok elestirmistim. Bu ne ya satis kaygisina düşüp paso cinsellik alttan alta demistim. O yuzden fi yi cok da sevemedim. Pi dr vereceklerini verip kapatabilirdi konuyu. Ama o zaman bunca kitleye hitap edemezdi. Kadin strateji kullanmis yani. Ayrica can karakterini de vermesi gerekiyordu boyle bir yol izlemis. Napalim... ben hala griden uzak duruyorum. Bir suru kadin bosanmaya kalkismis kitabi okuduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?