- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.281
Ben hala okuyorum. İyi Hissetmek kitabını. Ortalardayım henüz. Testler de yer alıyor kitapta.Vejeteryan bitti.
Çok şükür ay bitmeden bi kitap bitti.
Harry potter okuyasım var bu aralar.
Fantastik bişeyler arıyorum sanırım.
Bir de iyi hissetmek kitabını okuyan var mı?
Etkili mi? En azından okuyanlar "iyi hisset"ti mi?"
Evet .. 50 ton serisiBahsettiğiniz kitap grinin 50 tonu mu
Bu kitabı çok merak ediyorum, listemde de var hatta, sıra gelmedi henüz, yorumunu çok merak ediyorum. Keyifli okumalar.
Çokça karşıma çıktı ama bana da okumak nasip olmadı. Merakla bekliyorum yorumunuzu.
ben de acip okumasin diye aralarda sufle veriyordum. Aaa burada bu var surada su var diye. Meraki gidiyor bakmiyir bir dahaFi yi okurken eşim tesadüf eseri açıp bir sayfasını okumuştu, ne biçim kitaplar okuyon bana demişti
Katiliyorum, daha çok kitleye hitap edebilmek için, böyle bir kurgu da yazması , güzel bir strajedi
Azra kohen in aeden kitabı da muhteşem. Öyle bir kurguya neler sığdırmış, ilk defa bir romanı altını çizerek okudum
o iyi hissetmek benim omrumu yedi. 7 sene gecti. Hala ortalardayim.. bir araBen hala okuyorum. İyi Hissetmek kitabını. Ortalardayım henüz. Testler de yer alıyor kitapta.
Evet .. 50 ton serisi
Anna Karenina'yı henüz bitiremedim 600 lerdeyim,belki sonradan fikrim değişebilir ama şuan için ben kocasını haklı bulamıyorum,çünkü bazı şeyler ortaya çıktı(pek de açık yazamıyorum geriden gelen arkadaşlar olabilir)Anna dürüst davrandı fakat karşılığında tehdit gördü,ve eski hayatını yaşamaya mecbur kaldı.Kocası iyi gibi görünen bencil bir insan.merhabalar
önyargilarimi birakip kitaba basladim
sayfa 265
chentiq kitabi okudun sanmistim, o nedenle yorumunu sordum ama okumadigini belirtmissin. Yine de tesekkürler.
Fi,Ci, Pi serisini ben de okudum. Aeden kitabini yorumlarken yazmistim , yazarin gercekten müthis bir hayalgücü var ve bu gücü bence güzel bir seyler anlatmak icin kullaniyor. Ama ne yazik ki bu tarz kitaplarda cogu kisinin aklinda kalan sadece malum bölümler oluyor.
Bu arada Anna Karenina bitiren arkadaslar yorumlarinizi merak ediyorum.
Kitapta benim en sevdigim karakter Levin oldu. Kabaligi, sosyete dünyasina uymayan mizaci, aski , samimi sevgisi ve Tanri`yi arama cabalariyla kalbimde yereden bir karakter oldu.
Anna baslangicta cok naif bir kadin iken ,kitap ilerledikce histerik bir ruh haline büründü. Kocasina karsi davranislari bence cok acimasizdi. Belki kocasi duygusuz bir insandi ama yine de Anna`nin yaptiklarini haketmedigini düsünüyorum.
sizler neler düsünüyorsunuz?
Bende geçen hafta kan değerlere baktirdim yaklaşık 7 aydır et ve yumurta yemedigim halde b vitaminim 326 çıktı :) çok mutluyumGunaydin herkese guzel saglik dolu bir hafta diliyorum.
Ari akovanina Comak Sokan Kiz syf 456.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler daimi olmalarini dilerim.
ben ilk etapta kitqplar populerken okuyamiyorum kıl huylatlrimdan biri de bu :)) mesela fi pi fi yi de bekliyorum dizi kizi popularitesi gecince belki heves ederim :))ama kitap gercekten cok guzel 4 var qma 5 yok elimde onlari da 2m yazardan dolayi da cok kerak ediyorum. Bir de Lisbeth' i baya sevdim.
meraktayim. Bu arada birkac sayfa bulduk butik uretim yapan yerler bir tanesinden sabun ve kati sampuan aldim
cok gecmis olsun canim. Bol saglik ve bol moral diliyorum.
hosgeldiniz aramiza. Daimi olmanizi dilerim nice paylasimlara. Yazdiklarinizi cok garipsedim bos isler nedir ne kadar ayip birsey bunu soyleyebilmek. Bu kisiler belki sevdikleriniz ama uzuldum acikcasi onlar adina.
siz de yenisiniz galiba hosgeldiniz.
Ben de iyiyim yaramazla uğraşıp duruyorum :)Iyiyim cok tesekkur ederim sen nasilsin canim :)
Evet az kaldi bekliyoruz bakalim
Geliyor bakalim loliscim, dua isteyebilirim. Onun hazirliklariyla stresiyle ugrasiyoruz. Kafami toparlayip da elime kitap alip icine dalamiyorum malesef. Sizleri de burayi da cok ozledim.
İçindeki cinsellik beni pek rahatsız etmedi açıkçası ama anlattım tarzı.cok abartılı geldi yani can manay in normal bir insandan daha fazla libidosu olsa bile anlatılan kadar değildir herhaldeFi yi okurken eşim tesadüf eseri açıp bir sayfasını okumuştu, ne biçim kitaplar okuyon bana demişti
Katiliyorum, daha çok kitleye hitap edebilmek için, böyle bir kurgu da yazması , güzel bir strajedi
Azra kohen in aeden kitabı da muhteşem. Öyle bir kurguya neler sığdırmış, ilk defa bir romanı altını çizerek okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?