Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben hala okuyorum. İyi Hissetmek kitabını. Ortalardayım henüz. Testler de yer alıyor kitapta.
Bahsettiğiniz kitap grinin 50 tonu mu
Evet .. 50 ton serisi

Günaydın
Savaş ve Barış 2- 100.sayfadayım
İlk kitaptan karakterler oturduğu için adapte olma süreci yaşamadım gayet güzel ilerliyor şu anda,
KPSS hazırlandığım için okumaya çok vaktim olmuyor ne yazık ki elimden bırakasım yok aslında

Tartışılan konulara da katılamadım okumadığım kitaplar hepsi, siz anlatın ben dinliyorum

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Cem adrian dinlemediyseniz ya tarzım değil bile diyorsanız bence mutlaka bir kere konserine gidin özellikle akustik olana . 3. Kere gittim cuma günü ve yine büyülendim . Benim için çok ayrı bi yerdedir onun şarkılarıyla ergenlikten yetişkinliğe geçtim :)

Cumartesi akşamı ise joseph k ya gittim . Kafkanin dava romanından uyarlama . Oyuncular sahaneydi özellikle mert performansı üst düzeydi. Sahne 360 derececilikti hayran kaldım . Öneririm buraya da yazim

ben de acip okumasin diye aralarda sufle veriyordum. Aaa burada bu var surada su var diye. Meraki gidiyor bakmiyir bir daha aedeni de okuyup bunalima girmistim. Cunku hepsi gercek.. yapacak hic bir seyimiz de yok bir numi olamadigimiz icin..

Ben hala okuyorum. İyi Hissetmek kitabını. Ortalardayım henüz. Testler de yer alıyor kitapta.

Evet .. 50 ton serisi
o iyi hissetmek benim omrumu yedi. 7 sene gecti. Hala ortalardayim.. bir ara areser ile niyetlendiydik beraber bitirecegiz diyr. Ikimize de afakanlar basti okurken...

merhabalar
önyargilarimi birakip kitaba basladim
sayfa 265

chentiq kitabi okudun sanmistim, o nedenle yorumunu sordum ama okumadigini belirtmissin. Yine de tesekkürler.
Fi,Ci, Pi serisini ben de okudum. Aeden kitabini yorumlarken yazmistim , yazarin gercekten müthis bir hayalgücü var ve bu gücü bence güzel bir seyler anlatmak icin kullaniyor. Ama ne yazik ki bu tarz kitaplarda cogu kisinin aklinda kalan sadece malum bölümler oluyor.

Bu arada Anna Karenina bitiren arkadaslar yorumlarinizi merak ediyorum.
Kitapta benim en sevdigim karakter Levin oldu. Kabaligi, sosyete dünyasina uymayan mizaci, aski , samimi sevgisi ve Tanri`yi arama cabalariyla kalbimde yereden bir karakter oldu.
Anna baslangicta cok naif bir kadin iken ,kitap ilerledikce histerik bir ruh haline büründü. Kocasina karsi davranislari bence cok acimasizdi. Belki kocasi duygusuz bir insandi ama yine de Anna`nin yaptiklarini haketmedigini düsünüyorum.

sizler neler düsünüyorsunuz?

Anna Karenina'yı henüz bitiremedim 600 lerdeyim,belki sonradan fikrim değişebilir ama şuan için ben kocasını haklı bulamıyorum,çünkü bazı şeyler ortaya çıktı(pek de açık yazamıyorum geriden gelen arkadaşlar olabilir)Anna dürüst davrandı fakat karşılığında tehdit gördü,ve eski hayatını yaşamaya mecbur kaldı.Kocası iyi gibi görünen bencil bir insan.
Tabi kitabı herkes farklı yorumlayabilir,bitirdiğimizde tekrar değerlendirelim bence

Herkese mutlu haftalar dilerim.
Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Allah ailelerine dayanma gücü versin.

Natsume ben 138 sayfadayım. Ben de hafta sonu hiç okuyamadım. migren... + gezmece

kalinkaselin _asmunikal_ listeye henüz bakmadım ama ellerinize sağlık

_meLinDa_ geçmiş olsun.

Bende geçen hafta kan değerlere baktirdim yaklaşık 7 aydır et ve yumurta yemedigim halde b vitaminim 326 çıktı :) çok mutluyum

Diş macunu yerine de karbonat kullanmaya başladım ama uzun vadede çok sağlıklı olmadığını söylüyorlar bir.cozum bulmam gerekiyor

Ben de iyiyim yaramazla uğraşıp duruyorum :)
Hayırla,saglikla,kolaylıkla gelsin kucağına inşaallah bebisin

İçindeki cinsellik beni pek rahatsız etmedi açıkçası ama anlattım tarzı.cok abartılı geldi yani can manay in normal bir insandan daha fazla libidosu olsa bile anlatılan kadar değildir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…