- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.321
ben de acibadem kurabiyeleri disinda da birsey almadim, kismet olmadi. onlar da enfes enfes :)))Dış macununu not aldim:) sen hep konuş biz okuruz:)) ah macro center ah müze gibi geziyorum ben :)
ay ben okurkrn kafam karisti srn nasil idare ediyorsun :))Gene sacma sapan bir ruh haline burundum bu aralar. Yine bir suru kitaba ayni anda basladim. Biraz ilerliyorum sonra sıkılıp baska bir kitaba basliyorum. Shekaspeare soneler ara ara bir kac siir okuyorum. Muzaffer izgu dayak birincisi bu da farkli farkli bolumlerden olusuyor ara ara bir kac bolum okuyorum. Bunlardan haric tapusuz suleyman, cizgili pijamali cocuk kitaplari da baslayip biraz ilerleyip yarim kalanlardan. Gun isigim kitabina da once ki haftalarda baslayip 50 sayfa okuyup onu da yarim birakmistim. Kendimi durdurabilirsem yeni bir kitaba baslamadan bunlari okusam bu hafta bana yeter:)
Normalde bu kadar kararsiz degilim ama konu kitaplar olunca tam bir maymun istahli oluyorum nedense:)) bu huyumu nasil yenebilirim ona bir cozum bulamadim bir turlu. Bir kitaba basliyorum gozum digerinde kaliyor ona da basliyorum. Birsuru baslanmis kitap, yarim birakmayi da sevmiyorum var mi benim gibi olup buna bir cozum bulanay ben okurkrn kafam karisti srn nasil idare ediyorsun :))
Kusura bakmazsan birşey soracaktımAnna Karenina sy.950
Estağfurullah..Kusura bakmazsan birşey soracaktım
Bendeki Anna Karenina 830 sayfa
Ben kitabı eksik mi okudum
Ama bendeki kitabın puntoları çok küçükAnna Karenina sy.950
Evet, şimdi baktımEstağfurullah..
Bendeki isbank yayınları 1062 sayfa.
Yayın evi farklı olabilir mi.
Vegan beslenmiyorum malesef daha doğrusu beslenemiyorum süt ve süt ürünleri tüketiyorum çünkü et ve yumurta yemiyorum :)Vegan mı besleniyorsun canım
Vicdani sebeplerden dolayı zaten et tüketmeyi.cok sevmezdim yine yiyordum ama üretim şartları önümüze gelene kadar hayvanlara yaptıkları eziyetleri gördükçe yiyemedim , hem eziyet ederek önümüze gelmelerini sağlıyoruz hem sağlığınızdan oluyoruz özellikle tavuklara yaptıkları şeyleri kabul edemiyorumİyi geceler arkadaşlar.
Masaallah siz hem okuyup hem de burada uzun uzun sohbet ediyorsunuz.
Bir günde baya sayfa birikiyor okuyamıyorum birini okusam biri kaliyor..
@Skosnob iki günden beri Başlangıç i arıyorum bulamadım. Son zamanlarda evim içinde kaybettigim ikinci kitabım bu
Ben de bugün artık Bakele'ye başladım. Güzel gidiyor sıkmayan oldukça akıcı bir kitap 90. sayfadayim.
kalinkaselin canım neden 7 aydır et yemiyorsun? İyi misin? Belki yazdin ama dediğim gibi tüm sayfaları okuyamıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?