Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Keyifli gidiyor. Uzaklaşmakta istemiyorum konudan. Ama ince kitaplar okuyayım arada en iyisi.
Şubat ortak okumamız da kimler var , On Küçük Zenci.
Ben okudum On Küçük Zenci'yi yeni bitti. Şehir dışında olduğumuz için şubat girmeden okumak zorunda kaldım. Güzel de bir kitap beğendim ben.

Kitapta aradığımı bulamamıştım ama başka bir kitabını okumak istiyorum.

İyi akşamlar kızlar
Burayı da çok takip edemedim ,çok fazlada okuyamadım maalesef
Orhan pamuk - kırmızı saçlı kadın 89.sayfa
Çok beğendim ve Orhan pamuk un okuduğum ilk kitabıydı ama oturup okuyamayınca bitmiyor tabii
On küçük zenciyi alamadım ,inşallah bir dahaki ay ortak okumaya katılırım..

kitap okumam çok enteresan şekilde ilerliyor:)
int. bir maratona katılmıştım :) bitti ve artık özgür şekilde okuyabilirim bir yarım kitabım kaldı bu maratondan bugün 100 sayfasını okuycam yarında 100 sayfa okursam biticek

dün bir kitap bitirdim kitabın adı dul yazarını hatırlayamadım şimdi adam ölen karısını anlatmış kısacık 1 satte okunacak bir kitap çok beğendim adamın yerine kendimi koydum üzüldü ben ölsem eşim kalsa diye düşündüm ayrı üzüldüm tavsiye ederim...

ve bugün _meLinDa_ nın yılbaşı hediyesi tol a başlamak istiyorum en azından bir giriş yapmak istiyorum

oğlumu uyuttum çayımı da aldım gecelere akma zamanı:)

hımmm bu arada duyuru yapayım okuduğunuz kitapları eklemeyi unutmayın müsait olursam yarın gece listeyi hazırlayabilirim :)

biri mavişi dudurursa bidahaki ay birincliğe oynicam:) şaka şaka şöyle bi baktım da 7-8 kitaptan aşağı okuyan yok aferin bize hepimiz süperiz 4 çocuklu , minicik bebekli kadınlar , doğum yapıp bi haftasını bile doldurmadan kitaba sarılan taze anneler bile kitap okuyup en az iki kitap bitirebiliyosa ben umut görüyorum:) bizi alkışlıyorum:)

İnce Memed gerçekten çok hızlı ve güzel ilerliyor (dedi kitabın henüz 30. sayfalarında olan cesminaz )
İşlerim var bugün de ama acil olan işim yok, kahvemi de aldım, bir süre hazır ortalık sakinken kitap okuyacağım. sonra işlerimi bitirip devam edebilirim umarım

Yanima kitap almamisim bugun okuyup okumama arasinda kararsizdim zaten yarin yeni bir kitaba baslayacagim. Gunter Grass Teneke Trampet okuyan var mi? Belki onu secerim?!?!? :)

Günaydın kızlar.
Bende Maratona katıldım bende. Bakalım Sonuç ne olcak.
Tess Gerritsen ilk defa okudum. Çok beğendiğim söylenemez. Kafa dağıtmak için okunabilir

_asmunikal_ kuzu ya hedefimiz 60 mi yapsam ben sizle baya gaza geldim :))
59 yap bari. 60 benim

Ah telatabim. Sf 30. bugün 100 yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…