Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnce Memedciler 4 kitabı araya farklı kitap almadan mı okuyorsunuz?
1. kitap bitmek üzere. Araya ince bir kitap alsam mı devam etsem mi bilemedim. Epub olarak okuduğum için gözlerimin yorulduğunu hissediyorum.

1. kitap bitmek üzere. Araya ince bir kitap alsam mı devam etsem mi bilemedim. Epub olarak okuduğum için gözlerimin yorulduğunu hissediyorum.
Ben peş peşe okurum diye düşünüyordum ama 2.kitabım burada değil. Bu yüzden ara verdim.
Bence sende araya başka şeyler alabilirsin, gözlerin çok ağrır epud olmasa oku derdim de

Sefilleri peşisıra okumuştum. Güzel de olmuştu. Planım bunu da böyle okumak. Ama senin gözlerin ağrıyabilir bence araya kitap al

Ben e-kitap okuyacağım için ancak iş yerinde okuyabileceğim. Öyle olunca evde ve yolda okumak için başka bir kitabım da olur zaten, aralıksız okumuş olmam. Ama 1 ayda bitmez sanırım benim. Bugün daha hiç okuyamadım, çok yoğundu işlerim. Birazını da yarına bıraktım hatta. Acil bir şey çıkmazsa iş bitimine kadar okurum şimdi biraz. E böyle olunca da korkarım ki 1 ayda bitiremem

Sürekli epub nasıl okuyorsun? Gözlerim ciddi sıkıntılandı benim
Gerçi telden programla okuyorum. Kaliteli bir epub okuyucum olsa durum farklı olabilirdi.

Sürekli epub nasıl okuyorsun? Gözlerim ciddi sıkıntılandı benim
Gerçi telden programla okuyorum. Kaliteli bir epub okuyucum olsa durum farklı olabilirdi.

İşyerinde zaten tüm gün bilgisayar başındayım, bilgisayardan okuduğum için çok zorlanmıyorum yani
Telefondan okuyamıyorum ama ben de uzun süre. Ondan telefona yüklemneyeceğim kitabı. Sadece işyerinde bilgisayardan okuyacağım

Virginia Woolf Kendine Ait Bir Oda bitti. Kirmizi Kedi yayinlarindan Ilknur Ozdemir cevirisini okudum. Cumlelerin devrikliginden cok sıkılarak okudum. Ya ceviriden ya da yazarin tarzindan kaynakli bilemeyecegim. Baska bir yayinevinden de alip okumayi dusunmuyorum. Kadinlarin neden Savas ve Baris, Suc ve Ceza yazamadigi ya da Shakespare seviyesine gelemedigi konusunda bir konusmasinin genisletilmis haliymis. Baska bir kitabini okursam farkli bir yayinevi tercih edecegim.

Bu arada aklima bir fikir geldi her ay okudugumuz kitaplari ay sonunda ozet olarak tavsiye edip etmeme yonunde degerlendirsek nasil olur?

Virginia Woolf hiç okumadım ve beni de hiç çekmedi şimdiye kadar.

Ayrıca fikrin de hoş. Sadece kendimize ait bir kitap tavsiyesi topiği mi açsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…