- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.881
Sonra senin de konu hakkında fikrini bekliyorum baykuş :)Günaydın baykuşlar
Bir Kadının Yaşamından 24 saat-Bir Yüreğin Ölümü yeni kitabım
1q84 3 cilt dimi? kitap yurdunda tek kitap halinde de var ama ucuz geldi bana 1256 sayfa 40 lira acaba 3 ünü de mi kapsıyorMart için 1Q84 de konuşulmuştu bebiş.
1q84 3 cilt dimi? kitap yurdunda tek kitap halinde de var ama ucuz geldi bana 1256 sayfa 40 lira acaba 3 ünü de mi kapsıyortek tek hesaplayınca 6 küsürü buluyor
sizlerdeki tek cilt olanın sayfa sayısı 1256 ise sorun yok alacağım. çünkü baya ucuz geldi bana tek tek daha pahalıTek tek alırsan 3 cilt. Ama çoğumuzun elinde tek cilt olanı var. İçinde 3 cilt de var.
sizlerdeki tek cilt olanın sayfa sayısı 1256 ise sorun yok alacağım. çünkü baya ucuz geldi bana tek tek daha pahalı
aynısı o zaman canım çok teşekkür ederimDoğan kitap yayınlarından olan var bizde de. Sayfa sayısı kitapyurdunda 1256 yazıyor. Bir sorun olacağını sanmam
Oblomov bende de var. Martta yetismezse bile kim okuyacaksa beraber okuyabiliriz.Kızlar Hayvanlardan Tanrılara, Algerona Çiçekler ve Oblomov için Mart diyelim mi
olmadı nisan da okuruzOblomov bende de var. Martta yetismezse bile kim okuyacaksa beraber okuyabiliriz.
nisan olmaz Peregrine var yaolmadı nisan da okuruz
Allahım biz tüm bu kitaplara nasıl yetişiceznisan olmaz Peregrine var ya
nisan olmaz Peregrine var ya
Allahım biz tüm bu kitaplara nasıl yetişicez
daha karar vermedikAlgernonu ne zaman okuyacağız
Onaylıyorum. Algeron kolay okunur bir kitap zaten. 1q84 te akıcı ben 1. bölümü okumuştum. Ama taşıma sıkıntısıyla bırakmıştım. Sadece evde okurum 1 ayda biter.daha karar vermedik
Birer birer alınabilir. Mesela Mart için 1984 ve algeron okunamaz mı?@n-a-r_meLinDa_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?