Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben sanırım Şubat ve MArt'ta ancak İnce Memed okurum. Yanına işe gidip gelirken okuyacağım 1-2 kitap daha olur belki. Ama sanırım 1Q84' ü yetiştiremem. Bahsettiğiniz diğer kitaplarda da yokum demek ki
Nisan'da da Perregreine'lar var İlk kitabı okumuştum. İkinci ve üçüncü 1 ayda biter herhalde. Kitaplar da kalın, yol da okumak zor olacak. Sanırım sadece evde okuyabilirim o yüzden o kitaplar rahat 1 ayımı alır benim, işyeri için başka bişeyler seçerim.
Mayıs'a da Allah kerim. Elimde 2561356 tane kitap var malum. Ortak okuma için yeni kitaplar alıp o cicileri ihmal etmek istemiyorum.

dedi ama koşa koşa Notre Dame'ın Kamburunu aldı

Ben de şimdilik sadece ortak okuma etkinliğindeki ortak okumalara katılmaya çalışacağım.
1q84 ü alacak param yok. Deli gibi ödemelerimiz var bu ay.
Ödeme demişken
Biz eşimşe öğrenim kredilerimizi ödememiş ve gecikmiş borçlarımızı yapılandırmıştık. Bugün ocak taksidinin son günüydü. Ödemek için bilgisayarı bir açtım baktım ki ödenecek bir taksit görünmüyor. Aradım sordum meğerse mayıs ayına rötarlanmış taksitler. Sevindim.
Sizin borçlarınız duruyor mu? Ödediniz mi?

Bu arada şubat ayı içerisinde sadece İnce Memed serisini ve On Küçük Zenci yi okuyabilirim diye tahmin ediyorum

Ahh o bela benim de başımda var, hem de yaklaşık 2 senedir
Yapılandırma yaptık. Şimdi 2 ay 600 küsür ödemem var, sonra hep 100 lira civarı. Fazla fazla ödeyip erken bitirmek istiyorum, yoksa 2018 kasıma kadar borç ödeyeceğim

İlerde kızım üniversite zamanındayken hala aynı kredi sistemi devam ediyor olursa katiyen aldırmayacağım

İlerde kızım üniversite zamanındayken hala aynı kredi sistemi devam ediyor olursa katiyen aldırmayacağım

Üniversitedeyken iyi geliyordu o para. Aileme çok yük olmuyordum en azından. Onlar yurt paramı gönderiyordu, okulum biraz masraflıydı onları kredi kartıyla hallediyordum bu para da benim harçlığım oluyordu ama öderken canım çıktı ki yaklaşık 1 sene ailem ödedi.
İmkanlarım yeter umarım, ben de aldırmayacağım çocuğuma. Boşuna 3 sene her ay para ödemek zorunda kalmasın devlete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…