- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.901
onlar 1q84ten bahsediyor. bin küsür sayfa olanBi dk 1984 mü 1q84 mü?
Selam hatunlar ortak okumaların hepsine katılmak istiyorum
Martta birileri benle tehlikeli oyunları okusun 1q84 ten sonra :))
olur kuzudaha karar vermedik
Birer birer alınabilir. Mesela Mart için 1984 ve algeron okunamaz mı?@n-a-r_meLinDa_
ben de aynen 100 lü sayfalarda bırakmıştım yenımda götüremem diyeOnaylıyorum. Algeron kolay okunur bir kitap zaten. 1q84 te akıcı ben 1. bölümü okumuştum. Ama taşıma sıkıntısıyla bırakmıştım. Sadece evde okurum 1 ayda biter.
Bugün safa bağladım ama ben 1q84 e de varım 1984 e deonlar 1q84ten bahsediyor. bin küsür sayfa olan
dedi ama koşa koşa Notre Dame'ın Kamburunu aldıBen sanırım Şubat ve MArt'ta ancak İnce Memed okurum. Yanına işe gidip gelirken okuyacağım 1-2 kitap daha olur belki. Ama sanırım 1Q84' ü yetiştiremem. Bahsettiğiniz diğer kitaplarda da yokum demek ki
Nisan'da da Perregreine'lar varİlk kitabı okumuştum. İkinci ve üçüncü 1 ayda biter herhalde. Kitaplar da kalın, yol da okumak zor olacak. Sanırım sadece evde okuyabilirim o yüzden o kitaplar rahat 1 ayımı alır benim, işyeri için başka bişeyler seçerim.
Mayıs'a da Allah kerim. Elimde 2561356 tane kitap var malum. Ortak okuma için yeni kitaplar alıp o cicileri ihmal etmek istemiyorum.
O başkadedi ama koşa koşa Notre Dame'ın Kamburunu aldı
dedi ama koşa koşa Notre Dame'ın Kamburunu aldı
Ben de şimdilik sadece ortak okuma etkinliğindeki ortak okumalara katılmaya çalışacağım.
1q84 ü alacak param yok. Deli gibi ödemelerimiz var bu ay.
Ödeme demişken
Biz eşimşe öğrenim kredilerimizi ödememiş ve gecikmiş borçlarımızı yapılandırmıştık. Bugün ocak taksidinin son günüydü. Ödemek için bilgisayarı bir açtım baktım ki ödenecek bir taksit görünmüyor. Aradım sordum meğerse mayıs ayına rötarlanmış taksitler. Sevindim.
Sizin borçlarınız duruyor mu? Ödediniz mi?
Bu arada şubat ayı içerisinde sadece İnce Memed serisini ve On Küçük Zenci yi okuyabilirim diye tahmin ediyorum
Ahh o bela benim de başımda var, hem de yaklaşık 2 senedir
Yapılandırma yaptık. Şimdi 2 ay 600 küsür ödemem var, sonra hep 100 lira civarı. Fazla fazla ödeyip erken bitirmek istiyorum, yoksa 2018 kasıma kadar borç ödeyeceğim
Çok iyi gidiyorsun BebişInce Memed 771 syf.
İlerde kızım üniversite zamanındayken hala aynı kredi sistemi devam ediyor olursa katiyen aldırmayacağım
kitap hakkındaki fikrimi mi kuzuSonra senin de konu hakkında fikrini bekliyorum baykuş :)
Tehlikeli Oyunlar ı beraber okuruz benim kitap geldi nasılsa :)Selam hatunlar ortak okumaların hepsine katılmak istiyorum
Martta birileri benle tehlikeli oyunları okusun 1q84 ten sonra :))
ISsizliktenÇok iyi gidiyorsun Bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?