- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.881
Tehlikeli oyunlarda kalın birazcık çantalık zor kuzu . O zaman insAllah ince memedler biter benim de dicem ama zor görünüyor. Off stres yaptım:))tehlikeli oyunları da martta okumayı planlıyorum benminerva1988
çünküm 1q84 çok kalın, anca evde okurum
gündüz de tehlikeli oyunlar okurum
En azından dürüst kızsın.Sizde yok diye özellikle seçtik işte anlayın ya hu
acı gerçeği birinin yüzünüze vurması gerekiyorduEn azından dürüst kızsın.
Zweig'in Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'n okudum ben de Amok koşucusu'ndan önce. O da kısa hikayeydi. Ama dediğin gibi anlatımı o kadar güzel ki, bir cümle tam da bu kadar anlatmak istediğini 12'den vurur. 5 kitabı daha kaldı okunmamış. Hepsi için aynı beklentiler içine girdim doğal olarak.
Bilinmeyen bir kadının mektubu, Bir kadının hayatından 24 saat, Satranç kitapları var diğerlerini de almayı düşünüyorum. kitap tek bir konu üzerinde tek parça olunca daha çok hoşuma gidiyor benim.. ayrı hikayeler olunca uzatıp okuyucuyu sıkmamak için yarım kalıyor gibi geliyor bana
ben okuduğum bütün kitaplarını sevdim ama favorilerim şimdilik Korku ve Olağanüstü bir gece
bebişim 479 sayfaTehlikeli oyunlarda kalın birazcık çantalık zor kuzu . O zaman insAllah ince memedler biter benim de dicem ama zor görünüyor. Off stres yaptım:))
Gel kuzum bahçenin diğer köşesine gidelim biz. Anca bitiririz İnce Memediİsmimi bile etiketleyememişsin zaten. Demek ki acı gerçekleri anlama zamanım gelmiş benim
çok seviliyorken birden gözden düşmek nasıl bir duyguİsmimi bile etiketleyememişsin zaten. Demek ki acı gerçekleri anlama zamanım gelmiş benim
Gel kuzum bahçenin diğer köşesine gidelim biz. Anca bitiririz İnce Memedi
çok seviliyorken birden gözden düşmek nasıl bir duygu
Böle yapıyosunuz sinirlenip gidecek. Günde hiç birimize kitap göndermicek
Benim daha günüme çok var seviyomuş gibi yapsam olur mu? Bana göndermezler kitaplarımıDimi ya o da varOburluk yapmayıp önümüzdeki kitaplara baksak da iyi olacak aslında
Hiç güzel bi duygu değil, birgün yaşamazsın umarım
Beni nasıl da doğru tanımış
Ama sen benim kader arkadaşımsın beraber dışladılar bizi, sana kitap göndereceğim demek ki. Diğerlerine ise hiç sanmıyorumHele Özge'ye Cin Ali bile göndermek yok
Ben olmak istiyorum ama İnce Memed'i bitirebilir miyim bilemiyorum
Bitiremezsem ancak mayısta falan okurum artık tek başıma
Benim daha günüme çok var seviyomuş gibi yapsam olur mu? Bana göndermezler kitaplarımı
Gel kader arkadaşımBizde beraber okuruz o zaman benim de ince memed bitmiyor bitmiyor
Aklımda kuzum. Hazirana kadar rol yapcam. Sadece sen bil.Tamam sen seviyormuş gibi yap onları, ama bize attıkları bu kazığı da unutma tamam mı
Gel kader arkadaşım
Aklımda kuzum. Hazirana kadar rol yapcam. Sadece sen bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?