Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

tehlikeli oyunları da martta okumayı planlıyorum ben minerva1988
çünküm 1q84 çok kalın, anca evde okurum
gündüz de tehlikeli oyunlar okurum
Tehlikeli oyunlarda kalın birazcık çantalık zor kuzu . O zaman insAllah ince memedler biter benim de dicem ama zor görünüyor. Off stres yaptım:))

ben okuduğum bütün kitaplarını sevdim ama favorilerim şimdilik Korku ve Olağanüstü bir gece

Benim favorim Clarrissa

Gel kuzum bahçenin diğer köşesine gidelim biz. Anca bitiririz İnce Memedi

Dimi ya o da var Oburluk yapmayıp önümüzdeki kitaplara baksak da iyi olacak aslında

çok seviliyorken birden gözden düşmek nasıl bir duygu

Hiç güzel bi duygu değil, birgün yaşamazsın umarım

Böle yapıyosunuz sinirlenip gidecek. Günde hiç birimize kitap göndermicek

Beni nasıl da doğru tanımış
Ama sen benim kader arkadaşımsın beraber dışladılar bizi, sana kitap göndereceğim demek ki. Diğerlerine ise hiç sanmıyorum Hele Özge'ye Cin Ali bile göndermek yok

Benim daha günüme çok var seviyomuş gibi yapsam olur mu? Bana göndermezler kitaplarımı

1q84 ortak okuması çok cazip geliyor ama nedense ürküyorum da o kitaptan. siz okuyun, güzel yorumlar olur elbet, arkasından ben ve başka okumak isteyenler de okuruz.

Tehlikeli Oyunlar ı ben de okuyayım mı sizinle?

Benim basiretim bağlandı. Misafirler nedeniyle çok okuyamıyorum.
Sunay Akın
Ay Hırsızı

130 lu sayfalardayım

Akşam İnce Memed 3 e başlayacağım. Çünkü günübirlik şehir dışına çıkıyorum. Uçakta havaalanında okurum artık

Bi daha müsaitim rahatça kitabımı okurum demeyeceğim. Zira bugün öyle dedikten sonra aralıksız çalıştım ve toplam sadece 26 sayfa okuyabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…