Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar Amok Koşusucu bitti. İlk okumaya başladığımdada dilini beğendiğimi söylemiştim anlatımı sıkıcı değil ama konular kısa kalıyor bir anda sonlandırıyor. kitap kısa hikayelerden oluştuğu için belkide bu kitabı öyleydi. diğer kitaplarının içeriğine bakmadım diğer kitapları da kısa hikayelerden oluşmuyor dimi?

İnce Memed 3 syf 310 bu hafta sonuna kadar araya kitap almadan bitirmeyi düşünüyorum. İnce Memed 4 le birlikte Satranç'ı da okuyacağım şubatı böylece kaparım artık

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlar
Durup durup banlaniyorum ya
Neyse biraz iyi oldu banlanmak.
On Kucuk Zenci ve Hayvan ciftligini okudum bu surede. Ikisi de ePub idi.

Hayvan Çiftligine bayildim. Ovuldugu kadar varmis. Kitap her doneme hitap ediyor. Okurken sanki tam da bu zamandan bahsediyor diyorsunuz. Demekki işleyiş hep ayni dedirtiyor insana.
On Kucuk Zenci'yi okuduktan sonra filmi var mi diye baktim ve 3 bölümlük mini dizi cekilmis. Onu buldum. Ama film kitapla birebir ayni degil. Yine de guzel. Ben 3. Bölümdeyim. Bugun onu da izleyip yeni kitabimi okuycam. Izlemek isteyen olursa
http://www.altyazilifilm.org/and-then-there-were-none-2015.html
Yeni kitabim Platon -Devlet (Biraz sıkıcı gibi geliyor tırsıyorum )

Ben Korku, Olğanüstü bir gece, Bilinmeyen bir kadının mektubu, Bir kadının hayatından 24 saat ve acımak kitaplarını okudum hepsi tek romandı.

Zweig'in Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'n okudum ben de Amok koşucusu'ndan önce. O da kısa hikayeydi. Ama dediğin gibi anlatımı o kadar güzel ki, bir cümle tam da bu kadar anlatmak istediğini 12'den vurur. 5 kitabı daha kaldı okunmamış. Hepsi için aynı beklentiler içine girdim doğal olarak.

Bilinmeyen bir kadının mektubu, Bir kadının hayatından 24 saat, Satranç kitapları var diğerlerini de almayı düşünüyorum. kitap tek bir konu üzerinde tek parça olunca daha çok hoşuma gidiyor benim.. ayrı hikayeler olunca uzatıp okuyucuyu sıkmamak için yarım kalıyor gibi geliyor bana

ben okuduğum bütün kitaplarını sevdim ama favorilerim şimdilik Korku ve Olağanüstü bir gece

aynen Amok Koşucusundaki kişilerin çektiği sıkıntılarını, sıkılmalarını, inatlarını, gururlarını çok güzel anlatmış yazar

Hayvan Çiftliği en sevdiğim kitaplar arasında:) Son ada kitabını da okuyabilirsiniz.

Amok Koşucusu benim severek okuduğum kitaplardan biri. Öykü kitapları herkese hitap etmiyor, biraz öykü konusunda bilgili olmak öykü yazmanın incelikleriyle kitabı anlamlandırmak gerekiyor. Öykü yazmak yer yer roman yazmaya göre daha zor ve daha farklı ustalıklar gerekiyor. Biraz türü iyi bilip değerlendirmekle ilgili alınan tat da sanırım.

Çok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.

1q84 te kimler olacak
Ya ben galiba katılamayacağım tehlikeli oyunları önce okumak istiyorum Mart sonu oyununa gidicem . Puff sizle okumak istiyordum ama ben ya çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…