- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.841
Ben Korku, Olğanüstü bir gece, Bilinmeyen bir kadının mektubu, Bir kadının hayatından 24 saat ve acımak kitaplarını okudum hepsi tek romandı.kızlar Amok Koşusucu bitti. İlk okumaya başladığımdada dilini beğendiğimi söylemiştim anlatımı sıkıcı değil ama konular kısa kalıyor bir anda sonlandırıyor. kitap kısa hikayelerden oluştuğu için belkide bu kitabı öyleydi. diğer kitaplarının içeriğine bakmadım diğer kitapları da kısa hikayelerden oluşmuyor dimi?
İnce Memed 3 syf 310 bu hafta sonuna kadar araya kitap almadan bitirmeyi düşünüyorum. İnce Memed 4 le birlikte Satranç'ı da okuyacağım şubatı böylece kaparım artık
kızlar Amok Koşusucu bitti. İlk okumaya başladığımdada dilini beğendiğimi söylemiştim anlatımı sıkıcı değil ama konular kısa kalıyor bir anda sonlandırıyor. kitap kısa hikayelerden oluştuğu için belkide bu kitabı öyleydi. diğer kitaplarının içeriğine bakmadım diğer kitapları da kısa hikayelerden oluşmuyor dimi?
İnce Memed 3 syf 310 bu hafta sonuna kadar araya kitap almadan bitirmeyi düşünüyorum. İnce Memed 4 le birlikte Satranç'ı da okuyacağım şubatı böylece kaparım artık
ben okuduğum bütün kitaplarını sevdim ama favorilerim şimdilik Korku ve Olağanüstü bir geceBilinmeyen bir kadının mektubu, Bir kadının hayatından 24 saat, Satranç kitapları var diğerlerini de almayı düşünüyorum. kitap tek bir konu üzerinde tek parça olunca daha çok hoşuma gidiyor benim.. ayrı hikayeler olunca uzatıp okuyucuyu sıkmamak için yarım kalıyor gibi geliyor bana
aynen Amok Koşucusundaki kişilerin çektiği sıkıntılarını, sıkılmalarını, inatlarını, gururlarını çok güzel anlatmış yazarZweig'in Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'n okudum ben de Amok koşucusu'ndan önce. O da kısa hikayeydi. Ama dediğin gibi anlatımı o kadar güzel ki, bir cümle tam da bu kadar anlatmak istediğini 12'den vurur. 5 kitabı daha kaldı okunmamış. Hepsi için aynı beklentiler içine girdim doğal olarak.
Gunaydin hatunlar
Durup durup banlaniyorum ya
Neyse biraz iyi oldu banlanmak.
On Kucuk Zenci ve Hayvan ciftligini okudum bu surede. Ikisi de ePub idi.
Hayvan Çiftligine bayildim. Ovuldugu kadar varmis. Kitap her doneme hitap ediyor. Okurken sanki tam da bu zamandan bahsediyor diyorsunuz. Demekki işleyiş hep ayni dedirtiyor insana.
On Kucuk Zenci'yi okuduktan sonra filmi var mi diye baktim ve 3 bölümlük mini dizi cekilmis. Onu buldum. Ama film kitapla birebir ayni degil. Yine de guzel. Ben 3. Bölümdeyim. Bugun onu da izleyip yeni kitabimi okuycam. Izlemek isteyen olursa
http://www.altyazilifilm.org/and-then-there-were-none-2015.html
Yeni kitabim Platon -Devlet (Biraz sıkıcı gibi geliyor tırsıyorum)
Tabi ki ben ama ne zamandı?Çok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
İnce Memedi bittikten, Mart Ayında başlayabilir baykuşTabi ki ben ama ne zamandı?
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnÇok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
İnce Memed biter mi ki benim:Sİnce Memedi bittikten, Mart Ayında başlayabilir baykuş
kızlar Amok Koşusucu bitti. İlk okumaya başladığımdada dilini beğendiğimi söylemiştim anlatımı sıkıcı değil ama konular kısa kalıyor bir anda sonlandırıyor. kitap kısa hikayelerden oluştuğu için belkide bu kitabı öyleydi. diğer kitaplarının içeriğine bakmadım diğer kitapları da kısa hikayelerden oluşmuyor dimi?
bende okumak istiyorum ama İnce memed ne zaman biter bilemiyorum kısmet diyelimÇok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
Ya ben galiba katılamayacağım tehlikeli oyunları önce okumak istiyorum Mart sonu oyununa gidicem . Puff sizle okumak istiyordum ama ben ya çok üzgünümÇok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beraberiz o zaman. İkimiz de yavaşız bu ayben daha 2 deyim.. biter diye ümit ediyorum
Tehlikeli oyunları ne zaman okumayı düşünüyorsunuz kızlar
öyle. ben okuyunca çok okumayınca hiç okumuyorumBeraberiz o zaman. İkimiz de yavaşız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?