- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.167
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.321
ya bir ben alamadım sepetimde bekliyor ama Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları 2. ve 3. kitaplarıyla alacağım onunda 2. kitabı kitap yurdunda yokbende verdim siparişimi bende 1q84 okuyacağım
Ya sen mikemmel bi basgansin seviyorum kadın seni :)
Ya sen mikemmel bi basgansin seviyorum kadın seni :)
Günaydın kızlar.
1 günlük ev hayatı yeter dedim işe geldim bugün. Kötü olursam izin alır geçerim eve ama iyi gibiyim şimdilik.
Dün evde pek kitap okuyamadım Kızıl Takip bitmedi henüz bu sebeple. İnce Memed'e de bugün devam edebilirim umarım. Acaba 1 günlük gelmemek ben de nasıl bir iş yoğunluğu yarattı meraktayım
Herkese keyifli günler
Selam kızlar.
Bugün öğlene kadar kurum dışında olucam. inşallah öğleden sonra da izin alıp eve giderim. hasta bir baykuş oldum
Noldu kızlar ? Niye hasta oldunuz?
Soğuk algınlığıymış benimki kuzum. Bugün daha iyiyim işe geldim ama öksürük ve baş ağrısı bitmiyor bi türlü..
Aplam benim ne demek:)Çeşminaza giderken beni de götür şoför nebahat
Güle güle oku cnm:)http://hizliresim.com/AL2B47
Bunlar da benim buluşma ganimetlerim .
İnsalalh foto işini becerebilmisimdir
Ötüken bu konuda çok iyiKızlar bu arada Cengiz Aytmatov kitaplarını hangi yayınevinden alıyorsunuz??? Ben sadece Beyaz Gemiyi okudum diğer kitaplarını okumayı çok istiyorum.
Okuyamadım neler yazdınız.
Nasılsınız?
Bende nasıl bir uyku hali anlatamam. Şimdi anne kız uyuyacağız.
İnce Memed 3
Sayfa 250 lerdeyim
Aa canım ne iyi olurdu ya ama daha yeni okudum mesajı ve ben dayanamadım oğlum uyurken başladım ve bitirdim :/günaydın kızlar
gözlerim kan çanağı şeklinde uyandım gece okumaları yaramıyor banabaşım çatlıcak gibi ağrıyor
İnce Memed 4 syf 210
_asmunikal_ canım geçmiş olsun
@Mavisu27 satrancı ortak okuma mı yapsak
Biz niye süründürdük Memedi böyle ya:/Tşk ederim kızlar. Boğazım ağrıyor ve üşeme var.
İnce memed 2 deyim halahiç sevmem böyle uzun uzadıya okumak .
ara verince ben gidiyor ipin ucuBiz niye süründürdük Memedi böyle ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?