Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.
1 günlük ev hayatı yeter dedim işe geldim bugün. Kötü olursam izin alır geçerim eve ama iyi gibiyim şimdilik.
Dün evde pek kitap okuyamadım Kızıl Takip bitmedi henüz bu sebeple. İnce Memed'e de bugün devam edebilirim umarım. Acaba 1 günlük gelmemek ben de nasıl bir iş yoğunluğu yarattı meraktayım
Herkese keyifli günler

Herkese gunaydin,
Tom Mc CARTHY Kalan syf 239 . Karakterin takildigi ve kitabin ana konusunu olusturan noktalar beni biraz bayiyor guzel baslamisti ama bana gore akici devam etmiyor. Asil yorumu spoiler vermeden yapabilirsrm bitirince yapacagim.
ispanakliborek yeni evin hayirli olsun, yol gercekten ciddi zaman aliyor. Insanin evde birsey yapacagi gelmiyor. Ben de antrenmanlar, evlilik hazirliklari derken 11den once varamiyorum eve. Is yerinde ne okuduysam o. Ben de bos bos muhabbettense kitabimi yegliyorum. O zaman da diger insanlar biraz antipatik buluyor bu durumu. Peki bu benim umurumda mi degiill

günaydın sevgili arkadaşlar
İnce Memed 3 sayfa 402, iş yerinde artık okuyamıyorum verimli bir şekilde, saçma sapan işler çıkıyo
iş olmadığında da zırt pırt yanıma bir şey sormaya geliyorlar yahut arıyorlar tüm konsantrasyon gidiyor
ama inatla kitabımı yanımda getirip götürüyorum

ispanakliborek çiğim
bildirim topiğine;
Şubat-2
1- On Küçük zenci yazmışsınsın ya, şubat ayının 2. kitabı değil mi on küçük zenci?
liste yapan arkadaşın kafa karışmasın dilersen 1- i sil canım

bu arada sen benim eski kurbanımmışsın ya, kullanıcı adı değişmiş geç tanıdım

benim arkadaşım a101den 2 3 tane alıp yan yana diziyordu.
ev sizinse eğer iyi malzemeden yaptırabilirsin
Günaydın Kızlar

İnce Memed 3 sayfa 80
Bu hafta kendimi hiç beğenmiyorum
yaklaşık iki haftadır ince memed 2 300 sfdeyim. kendini çok beğen.

Selam kızlar.
Bugün öğlene kadar kurum dışında olucam. inşallah öğleden sonra da izin alıp eve giderim. hasta bir baykuş oldum

benim arkadaşım a101den 2 3 tane alıp yan yana diziyordu.
ev sizinse eğer iyi malzemeden yaptırabilirsin

yaklaşık iki haftadır ince memed 2 300 sfdeyim. kendini çok beğen.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kısacık şubat ayına en kalın kitabı seçmişiz galiba

Günaydınlar.

Doğan Cüceloğlu'ndan Savaşçı'ya başlamıştım ama yarım bıraktım. Aynı anda hem ders çalışıp hem de kişisel gelişim kitabı okuyamadım. Üzerinde düşünülmesi gereken kitap olarak yanlış seçim yaptım. Nisan bitep sınavım geçene kadar kolay okunan kitaplar okumalıyım galiba. Bu nedenle Ayşe Kulin- Türkan & Tek ve Tek başına'ya başladım.

Ders çalışırken aklım kitapta, kitap okurken aklım derslerde. Çıldıracağım. Aslında hiç kitap okumamam lazım, sınava 1,5 kaldı ama dayanamıyorum. Bir iki hafta daha okuyup, son bir ay sadece ders çalışmam lazım yoksa pişman olacağım ders çalışmayıp kitap okuduğum için. Allah kolaylık versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…