Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Haha söylicektim sana unuttum melindacığım. Beni murakamiyle sen tanıştırdın 1q84ü okuyacaksın sen de değil mi?

Şubat ayının 3. Kitabı on küçük zenci ben anlamadım bu liste işini sanırım. Ay sonunda toptan yollasam daha iyi olucak
Şubat ayının 2. Listesinn ilk kitabı diye düşündüm. İlk listeye iki kitap yazmıştım. Yanlış mı anlamışım

Teşekkür ederim canım evet eve geç gitmek insanı perişan ediyor. Düzene girmek güxel. Evlenince rahatlarsın inşallah :)
Antipatiğim zaten ben iş yerinde sıkıntı yok. Soyutlamaya çalışıyorum kendimi. Baydım bazı insanlardan. :)

şubat ayı içerisinde okuduğun kitapları yazıyorsun canım
dilersen şuan 3. kitabı okuyorsan;
Şubat-3 On küçük zenci yaz

dilersen de bizim yaptığımız gibi
Şubat ayı;
1-xxxx
2-yyyy
3-zzzz diye yap

yeni kitap bitirdikçe de o listede devam edersin alıntılayıp
Şubat ayı;
1-xxxx
2-yyyy
3-zzzz
4-vvvvv diye

evet ben de okuyacağım 1q84, ama bende tek hali var sadece akşamları evde okuyabilcem, ince memedlerim bitsin başlarım

Kızlar bu arada Cengiz Aytmatov kitaplarını hangi yayınevinden alıyorsunuz??? Ben sadece Beyaz Gemiyi okudum diğer kitaplarını okumayı çok istiyorum.

Yaaaa ama kıskandım ki şimdi ben. Onu ancak 2 ayda okurum yoksa okumayı çok istiyorum ama vakit sorunum var.
muhtemelen bende ay boyunca evde sadece onu okuyacağım ama şimdi okumazsam birlikte hiç okuyamam ve okumayı çok istiyorum

Kızlar bu arada Cengiz Aytmatov kitaplarını hangi yayınevinden alıyorsunuz??? Ben sadece Beyaz Gemiyi okudum diğer kitaplarını okumayı çok istiyorum.
ötüken neşriyat yayınlarından okuyorum ben genelde çoğunluk ondan okuyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…