Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İtiraf ediyorum seni çok kiskaniyorum :)
Şaka bi yana böyle güzel kitaplara sahip olmak çok güzel, ondan daha güzeli de böyle harika dostlara sahip olmak. Çok sanslisin.
Hep burası sayesinde inan ki, birkaçı dışında çoğunu burada tanıdım, kardeş gibi olduk etkinlikten etkinliğe koşarken
Hepsini çok seviyorum
Seni de çok sevdim, iyi ki @DonukPudra m çağırmış seni buraya canım

Kızlar bu arada Cengiz Aytmatov kitaplarını hangi yayınevinden alıyorsunuz??? Ben sadece Beyaz Gemiyi okudum diğer kitaplarını okumayı çok istiyorum.
epsilon ve ötüken den var canım, epsilon un kitapları biraz dar
Zaten bu ara daha çok ötüken in basımları satılıyor
Cevap veren olmuştur ama görünce yazmadan edemedim

Ben de seni çok sevdim canım :) iyiki gelmişim evet. Sizleri tanımak,her gün yeni şeyler görmek- öğrenmek çok güzel. Umarım kalıcı bir arkadasligimiz olur. Hayatıma neşe katan,renk katan arkadaşlarım benim!!

1q84 1.kitap s.140 küçük ama emin adımlarla gidiyorum. Önemli olan miktarı değil sürekliliği bence. Her akşam okursam biter kendimi güzel teselli ediyorum. Kitap çok güzel kızlar ince memedi bitirin de gelin :) bu arada ince memed okuyamayan benden başka varsa onlarla sonra toplanalım mı acaba

Doppler'i almakla almamak arasinda kaliyordum her seferinde okudugun kitaplari dusunulurse kesinlikle alacagim.

Tom Mc Carthy -KALAN bitti.
Basina gelen kazadan sonra kismi hafiza kaybi ve hareket edebilme fonksiyonunu kaybeden ve bunu yeniden kazanan bir karakterin bir sure sonra "an" 'a takili kalmasini anlatiyor kitap. "An; uzerinde durmadigimiz, yasayip gittigimiz ve ayrimsamadigimiz ayrintilar uzerinde duruldugunda gercekten yasanilir oluyor" fikri kitapta anlatilan. Dili sade olmasina ragmen kucuk ayrintilarda takili kaliyor olmasi -ki bu kitabin esasini olustursa da- bazen sıkıcı olabilir. En azindan benim icin oyle oldu. Ayrintilarin tekrarina ve detayli anlatimina alistigimda kitabi sindirmis oldugumu hissettim.
Hareketlerimizin ne kadarinin gercek, ne kadarinin oyle olmasi gerektigi dusunulerek; ogrenilmis, edinilmis oldugunun konu edilmesini sevdim.

Ard arda 3 ingiliz yazardan sonra ne okuyacagim bakalim. Becerebilirsem bekleyen kitaplarimin fotografini yollamayi denicem.
Iyi uykular kizlar.

Büyük ihtimalle 3 ve 4 için ara vereceğim ben de. Tahminim mayıs ayı gibi okurum. O zamana kadar ilk 2 kitabı bitirirsen sana eşlik edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…