- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.561
22/11/63 okumak istediğim bir kitap, ne kadar indirim vardı acabası?Stephen King 22/11/63
Harrari-Sapiens
Hakan Günday-Kinyas ve Kayra
Bundan önceki iş yerimfe üç yil kadar önce bi kadinla çalisiyodum ama evlere şenlik me ararsan var... Müdüre gidip uaptigim işleri kendi yapmis gibi gösterir, yapilan hatalari benim yaptigimi soyler, arayacaği yerleri bana şurayi bağla dediği bile oldu hatta ikimizde ayni statudr olmamiza ragmen ogle arasi telefon konusmasinda altimda dort kişi çalisiyo idare edemiyorum artik cok iyi niyetliyim dedigini bile duydum:) süt sağmaya gittigimdr hic bir iş yapmiyo gunde iki saat bile zor çalisiyo diye arkamdan herkese ilan etmiş, bu kadin yüzündrn sütüm bile kesildi sıkıntidan...Çok sağol canım. İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyor valla. Sabır sabır diyorum sürekli kendi kendime. Bu da benim sınavım heralde. Hayatım boyunca hiçbir arkadaş ortamımda yaşamadım bunu :)
Bi insana verilecek en güzel ceza aslinda :)Sen yine de hiç muhatap olmamaya çalış, görmezlikten gel, yokmuş gibi davran
Hoşlanmadığım kişilere öyle yapıyorum mecburen aynı ortamdaysam
Başta zor oluyo ama alışıyo insan
Kitap oku, bize yaz kendini kötü hissetme canım
19 liraya aldım. 28 liraydı kitapyurdunda22/11/63 okumak istediğim bir kitap, ne kadar indirim vardı acabası?
Sapiens birçoğumuzda var, onun için de ortak okuma yaparız inşallah
Kinyas ve kayra harikadır
Bundan önceki iş yerimfe üç yil kadar önce bi kadinla çalisiyodum ama evlere şenlik me ararsan var... Müdüre gidip uaptigim işleri kendi yapmis gibi gösterir, yapilan hatalari benim yaptigimi soyler, arayacaği yerleri bana şurayi bağla dediği bile oldu hatta ikimizde ayni statudr olmamiza ragmen ogle arasi telefon konusmasinda altimda dort kişi çalisiyo idare edemiyorum artik cok iyi niyetliyim dedigini bile duydum:) süt sağmaya gittigimdr hic bir iş yapmiyo gunde iki saat bile zor çalisiyo diye arkamdan herkese ilan etmiş, bu kadin yüzündrn sütüm bile kesildi sıkıntidan...
Şimdi geçmişe dönüp bakiyorum bana o kadar şey katmiş ki meğerse bir sene geçirdim bu kadinla ama 20 yıllik tecrube edindim eğer bu çalistigim yerde rahatsam , insanlara karşi daha hosgörülüysem, iş yerinde yaşadigim problemleri ben neler gordüm diye hiiiiiç canimi sıkmiyosam , iş arkadaşlarimdan üç yildir kazik yemediysem tamamen bu kadin sayesinde:)
Sabah kalkip işe giderken sabir çeke çeke gidiyodum , odama girmek istemiyodum bide ağzi bozuktu küfür kültürüm bile gelişti hatun sayesinde... Sana kazandirdiklarini şu an göremiyosun ama hayatinin ilerleyen dönemlerinde bu öğreneceklerine ihtiyacin olacagi için şu an bu kiz sana eğitim veriyo öyle düşün:)
22/11/63 kitabını almak istiyordum ne zamandır.Ay ne güzel oldu sayende indirimden haberim oldu, aldım hemen. Sağol paylaşımın içinHepsiburadada bazı kitaplarda indirim varmış, 3 tane çok istediğim kitabı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?