- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.541
Merakla bekliyorummaşallah canım çok güzel ah evde yerim olsada bende güzel bir kütüphane yapabilsem ama yatak odama kendi çapımda bir şey yapacağım araştırma geliştirme yapıyorum aklımda çok orjinal şeyler var ama
En iyisi görmezden duymazdan gelmek galiba
Allah sabir versin cidd3n sinor bozucu seyler bunlar. Malesef kapitalizm ve ego insanlari boyle cirkinlestiriyor. Boyle dunya hirslarina esir olmus insanlar hep magdur gosterirler kendilerini zaten. Umarim duzelir sen de rahatlarsin canim.Bir kız var bunaldım artık konu bile açmıştım. Erkeklerin ağırlıkta olduğu iş yeri. Tek kız var benden başka departmanda zaten. Dışlandım ortamda bir anda kızdan uzak tutuyorum diye kendimi. Bir yıldır bu kızla mesafe koymaya çalışıyorum yalanları dedikoduları iftiraları entrikaları bunaldım. Bana çok zarar verdi. Uzaklaştım şimdi milleti bana karşı dolduruyo kendini magdur gösterip garip gurup olaylar anlatıyor. Ben hiç yorum yapmıyorum konular hakkında kmseyle dertleşmiyorum iş ortamında hesap da sırmuyorum. Benim uğraşabileceğim bir kız değil hemen üste çıkıveriyor. Sabrediyorum. Bekliyorum. Ama bazen patlıyorum kendi kendime. Özetle böyle özeti bile uzun konunun :)
Allah sabir versin cidd3n sinor bozucu seyler bunlar. Malesef kapitalizm ve ego insanlari boyle cirkinlestiriyor. Boyle dunya hirslarina esir olmus insanlar hep magdur gosterirler kendilerini zaten. Umarim duzelir sen de rahatlarsin canim.
Allah'in sopasi yok! bu yasima kadar isyerlerinde kim kiminle ugrasiyorsa hic yanina kar kaldigini gormedim. Inan bana.Çok sağol canım. İşe giderken ayaklarım geri geri gidiyor valla. Sabır sabır diyorum sürekli kendi kendime. Bu da benim sınavım heralde. Hayatım boyunca hiçbir arkadaş ortamımda yaşamadım bunu :)
Allah'in sopasi yok! bu yasima kadar isyerlerinde kim kiminle ugrasiyorsa hic yanina kar kaldigini gormedim. Inan bana.
Sen yine de hiç muhatap olmamaya çalış, görmezlikten gel, yokmuş gibi davranUmarım öyle olur sağolasın
İyi akşamlar herkese, daha yeni eve gelebildim.
Bugün kitabımı okulda teneffüste 10 sayfa okuyabildim. Belki yatarken de okuyabilirim
Kırmızı saçlı kadın bitti. Çok övüldüğü için beklentim çok yüksekti. Kesinlikle kötü değil ama büyük beklentilerle okumayacağım bi daha. İşyerinde ve evde olmak üzere 2 kitap okuyorum aynı anda. Şubat sonuna kadar lenin'in mangasını inşallah bitiririm
Umarım öyle olur sağolasın
Hepsiburadada bazı kitaplarda indirim varmış, 3 tane çok istediğim kitabı aldım
Sen yine de hiç muhatap olmamaya çalış, görmezlikten gel, yokmuş gibi davran
Hoşlanmadığım kişilere öyle yapıyorum mecburen aynı ortamdaysam
Başta zor oluyo ama alışıyo insan
Kitap oku, bize yaz kendini kötü hissetme canım
Stephen King 22/11/63Ben de tam olarak bunu yapacağım. Yatağa girdim ve biraz okumak niyetindeyim.
Ben de benzer düşünüyorum seninle. Güzel, fena değil ama çok da övülecek bir tarafı yok. Düz hikaye.
Masumiyet Müzesi daha güzel.
Sıkma canını. Var öyle tipler maalesef. Kargaşadan kavga dövüş dedikodudan beslenip büyüyorlar resmen.
Böyle anlar için kitap birebirdir.
Ben kitaba nasıl başladım biliyor musun?
Bi kere uzun süren bi sevgilimden ayrılmışım. Eşimden önceki tek sevgilimdi. Kötü ayrılmıştık, kavgalı falan. Hiç insan içine çıkasım gelmiyordu. Okula gidince hiç bi arkadaşımla konuşmuyor sürekli kitap okuyordum.
Ne aldın bakem?
Stephen King 22/11/63
Harrari-Sapiens
Hakan Günday-Kinyas ve Kayra
Ben de tam olarak bunu yapacağım. Yatağa girdim ve biraz okumak niyetindeyim.
Ben de benzer düşünüyorum seninle. Güzel, fena değil ama çok da övülecek bir tarafı yok. Düz hikaye.
Masumiyet Müzesi daha güzel.
Sıkma canını. Var öyle tipler maalesef. Kargaşadan kavga dövüş dedikodudan beslenip büyüyorlar resmen.
Böyle anlar için kitap birebirdir.
Ben kitaba nasıl başladım biliyor musun?
Bi kere uzun süren bi sevgilimden ayrılmışım. Eşimden önceki tek sevgilimdi. Kötü ayrılmıştık, kavgalı falan. Hiç insan içine çıkasım gelmiyordu. Okula gidince hiç bi arkadaşımla konuşmuyor sürekli kitap okuyordum.
Ne aldın bakem?
Sapiens bende de var. İnşallah sıra gelcek.
Kinyas Kayra on numara
Ben de üniversite zamanlarında yaz tatili hariç çok okuyamazdım. Dersler yoğun ayağına. Okul bitti iş evlilik telaşlar derken komple bitti. Arada sırada okuyodum sadece. Bu iş yerine başladım 2,5 yıl oldu. aşırı yoğun hayatım hiç olmadığım kadar. Ama son 1,5 yıldır ben de kitaba vurdum. Unutuyorum her şeyi okurken antidepresanlar nasıl uyutuyo düşünmüyosun hiç bişeyi. Kitap da öyle beynini off a alıyo o anlık ama arka planda hayalgücünü de çalıştırıyo tamamen uyutmuyo seni.
Bende de sapiens var o da var mıydı ortak okumalarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?