- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.521
Güzel olmuş hakikaten bu hafta sonu bu işe bi el atayımbak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Camın üstünde çok da kötü durmamış aslında
Eki Görüntüle 1958087
maşallah canım çok güzel ah evde yerim olsada bende güzel bir kütüphane yapabilsem ama yatak odama kendi çapımda bir şey yapacağım araştırma geliştirme yapıyorum aklımda çok orjinal şeyler var ama
Benim dayımın kitaplığı da böyle. Bir ara çok niyetlendim dayıma kitaplık hediye etmek için. sonra ev durumları çok müsait değil. küçük biraz. bu yüzden vazgeçtim. Dayımın küçük çocukları var. bu yüzden cam onlar için çok iyi:) bide açma yerini iple sarmışlar:)bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Camın üstünde çok da kötü durmamış aslında
Eki Görüntüle 1958087
O cam kırılır diye korkuyorum ben yaaBenim dayımın kitaplığı da böyle. Bir ara çok niyetlendim dayıma kitaplık hediye etmek için. sonra ev durumları çok müsait değil. küçük biraz. bu yüzden vazgeçtim. Dayımın küçük çocukları var. bu yüzden cam onlar için çok iyi:) bide açma yerini iple sarmışlar:)
yok kütüphane değil kitaplıkAaa nasıl bişey düşünüyorsun? Kütüphane dersen akan sular durur.
Sen kütüphane demiştin ben yoksa illa kütüphane yoksa sana kitaplık kabul edilemez demedim ki.yok kütüphane değil kitaplık
yok canım ya yorumumu düzelltim ama kaydetmemiş sanırım o skandal smilenın sonuna kütüphane diyip mübalağa etmişim yazmıştımSen kütüphane demiştin ben yoksa illa kütüphane yoksa sana kitaplık kabul edilemez demedim ki.
Nasıl bir şey düşünüyorsun diye fikrini sordum.
Yatak odasına özel kitaplığa yatak odasına özel kitaplar gelir belki sanayok canım ya yorumumu düzelltim ama kaydetmemiş sanırım o skandal smilenın sonuna kütüphane diyip mübalağa etmişim yazmıştımkütüphane için sizler gibi kitap hazinesine sahip olmam gerekir 30-40 kitapla olmaz o işler internette kasalardan kitaplıklar var o tarz bir şey düşünüyorum alıp boyayacağım duvara monte edicem vs ama tabi uygun zamanı ne zaman bulurum orası belli değil
Yatak odasına özel kitaplığa yatak odasına özel kitaplar gelir belki sana
O zaman oblomova gönderebilirsinGeçenlerde Yatak Odasında Felsefe yi okuyup irrite olmuştum. Bak aklıma geldi şimdi
Yatak odasına özel kitaplığa yatak odasına özel kitaplar gelir belki sana
Geçenlerde Yatak Odasında Felsefe yi okuyup irrite olmuştum. Bak aklıma geldi şimdi
O zaman oblomova gönderebilirsin
O zaman oblomova gönderebilirsin
ayıplı kitaplar mıyatak odasının müsait odam yok kutu gibi küçücük ev olunca. salonda var ama gelen geçen el atar onuda ben istemem
Sırf meraktan alıp okuycamKız o kitap adamı şeyden soğutur
Iyyy ne nefret kitapti.Geçenlerde Yatak Odasında Felsefe yi okuyup irrite olmuştum. Bak aklıma geldi şimdi
1Q84 1.kitap s.290
Kızlar ben çok halsizim yorgunum. İş yerinde saçma sapan şeyler. Arkadaş ortamından baydım. Kitap o kadar iyi geliyo ki. Şu salaklıkları takmamayı naısl öğrenicem. Şöyle bir iki gün uzaklaşıp arınmam lazım..
Toni Morison - Merhamet bitti.
Yazarin okudugum ilk kitabiydi. Elimde Sevilen de var ama baslayip ilerleyememistim. Anlatimda sayfa boyunca anlatacaklarini ayni zaman kullanarak yazmasi biraz bogdu beni. Örnegin sayfa boyu butun cumleler di li gecmis zaman..Kitaptaki karakterlerin herbirinin agzindan ayni zaman diliminde olanlar ve kisisel oykuleri anlatiliyor.
Konu cok dramatik. Morison'un dili ise cok net.
Kitap Amerika'daki kole ticareti doneminde geciyor. Ve finali okurken tuylerim diken diken oldu. Cok etkilendim. Tavsiye ederim.
Neler oldu?
İlgimi çekti. Ben de bi bakıcam
Bir kız var bunaldım artık konu bile açmıştım. Erkeklerin ağırlıkta olduğu iş yeri. Tek kız var benden başka departmanda zaten. Dışlandım ortamda bir anda kızdan uzak tutuyorum diye kendimi. Bir yıldır bu kızla mesafe koymaya çalışıyorum yalanları dedikoduları iftiraları entrikaları bunaldım. Bana çok zarar verdi. Uzaklaştım şimdi milleti bana karşı dolduruyo kendini magdur gösterip garip gurup olaylar anlatıyor. Ben hiç yorum yapmıyorum konular hakkında kmseyle dertleşmiyorum iş ortamında hesap da sırmuyorum. Benim uğraşabileceğim bir kız değil hemen üste çıkıveriyor. Sabrediyorum. Bekliyorum. Ama bazen patlıyorum kendi kendime. Özetle böyle özeti bile uzun konunun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?