- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.601
yuffi o zaman. Akcakocanın azcıık ilerisi benim memleketim. Çok keyifle okuyacağım.Ben her ortak okumaya her zaman hazırım. Hem Rıfat amca çok naif yazmıştır, ondan korkulmaz.
yuffi o zaman. Akcakocanın azcıık ilerisi benim memleketim. Çok keyifle okuyacağım.
Tamam Canım akşam başlarım sen hızlı okuyosun bana oranla zaten =)Memleket kokuları başka olur o zaman. Senin için ayrı bir keyif. Başladığın zaman haber edersin kuzu. Ben şimdi Saksı Olmanın Faydalarına başladım. Aynı zamanda başlarız. Ben ikisiyle yoluma devam ederim.
Ben de tatliyim beni de sevHatunlaaarcok tatlisiniz. Ben gecmisi okuya okuya geldigim icin daha yeni goruyorum mesajlarinizi malesef.
Cok adapte olamadim araniza duzguncuk yerlesemedim diye hayiflaniyordum, bu mesajlariniz beni cok mutlu etti. Opuyorum hepinizi, iyi ki tanimisim sizleri ne guzel insanlarsinizHic yuz yuze gelemedik ama hepinizi ayri ayri sevdim uzaktan uzaga
Hallettik sayilir sorunu cok sukur.
Ben gecmisi okumaya devam
Hosgeldin.Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorumsu an okuduğum kitap var ama herzaman alamıyorum sadece işe giderken otobüste adı Elif Şafak Havva'nın 3 kızı farklı konusu mutlaka okuyan vardır .
Hosgeldin.Basganimiz bilgilendirir gerci ama ilk sayfamizi okumalisin.
Basganim su bizim baykusluk dilekcesi neticelenecek sanirim bu ay degil mi?başgan sevsin seni
efisn hoş gelmişsin
buraya uğramaya çalışman (hangi kitabı okuyorsun, kaçıncı sayfadasın, yahut topiğe uğrayamayacaksan neden uğrayamıyorsun bildirmen ) yeterli, burada kitap yorumları da yapıyoruz, sohbet de ediyoruz
bir de bildirim topiğimiz var, oraya kitaplarını bitirdikçe ismini yazarsın, topiğimiz bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lerin-bulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/
kalinkaselin arkadaşımız aylık liste yapıyor
eğer 2017 yılı içerisinde kaç kitap okumayı hedefliyorsan söylersen_asmunikal_ arkadaşımız da seni yıllık hedef listesine ekler
2 ay boyunca da daimi olursan topiğimizde, baykuş olmaya hak kazanırsın
başgan sevsin seni
efisn hoş gelmişsin
buraya uğramaya çalışman (hangi kitabı okuyorsun, kaçıncı sayfadasın, yahut topiğe uğrayamayacaksan neden uğrayamıyorsun bildirmen ) yeterli, burada kitap yorumları da yapıyoruz, sohbet de ediyoruz
bir de bildirim topiğimiz var, oraya kitaplarını bitirdikçe ismini yazarsın, topiğimiz bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lerin-bulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/
kalinkaselin arkadaşımız aylık liste yapıyor
eğer 2017 yılı içerisinde kaç kitap okumayı hedefliyorsan söylersen_asmunikal_ arkadaşımız da seni yıllık hedef listesine ekler
2 ay boyunca da daimi olursan topiğimizde, baykuş olmaya hak kazanırsın
Tamam Canım akşam başlarım sen hızlı okuyosun bana oranla zaten =)
Basganim su bizim baykusluk dilekcesi neticelenecek sanirim bu ay degil mi?
ben de ben deeeo yazarın usta ile margarita kitabını okumayı çoook istiyorum
hoş geldinizMerhaba,
Aranıza yeni katılıyorumsu an okuduğum kitap var ama herzaman alamıyorum sadece işe giderken otobüste adı Elif Şafak Havva'nın 3 kızı farklı konusu mutlaka okuyan vardır .
Ben de tatliyim beni de sevsaka bi yana daha cok gel paylas emi . Bir sorun oldugunda hic tanimadigin dinleyiciler iyi gelebiliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?