Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

yuffi o zaman. Akcakocanın azcıık ilerisi benim memleketim. Çok keyifle okuyacağım.

Memleket kokuları başka olur o zaman. Senin için ayrı bir keyif. Başladığın zaman haber edersin kuzu. Ben şimdi Saksı Olmanın Faydalarına başladım. Aynı zamanda başlarız. Ben ikisiyle yoluma devam ederim.

Tamam Canım akşam başlarım sen hızlı okuyosun bana oranla zaten =)

Ben de tatliyim beni de sev saka bi yana daha cok gel paylas emi . Bir sorun oldugunda hic tanimadigin dinleyiciler iyi gelebiliyor bazen.

Hosgeldin. Basganimiz bilgilendirir gerci ama ilk sayfamizi okumalisin.

başgan sevsin seni

efisn hoş gelmişsin
buraya uğramaya çalışman (hangi kitabı okuyorsun, kaçıncı sayfadasın, yahut topiğe uğrayamayacaksan neden uğrayamıyorsun bildirmen ) yeterli, burada kitap yorumları da yapıyoruz, sohbet de ediyoruz

bir de bildirim topiğimiz var, oraya kitaplarını bitirdikçe ismini yazarsın, topiğimiz bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lerin-bulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/

kalinkaselin arkadaşımız aylık liste yapıyor

eğer 2017 yılı içerisinde kaç kitap okumayı hedefliyorsan söylersen _asmunikal_ arkadaşımız da seni yıllık hedef listesine ekler
2 ay boyunca da daimi olursan topiğimizde, baykuş olmaya hak kazanırsın

Basganim su bizim baykusluk dilekcesi neticelenecek sanirim bu ay degil mi?

Cevap için tşkler
Suan 131. Sayfadayım 417 sayfalık kitap daha yarıya bile ulaşmamısım
valla bu şekilde giderse baykuş değil kuş bile olmaz benden hehehe

Şubat Yaşar Kemal'im Teneke sıradaki kitabım olacak
o yazarın usta ile margarita kitabını okumayı çoook istiyorum
ben de ben deee
Merhaba,

Aranıza yeni katılıyorum su an okuduğum kitap var ama herzaman alamıyorum sadece işe giderken otobüste adı Elif Şafak Havva'nın 3 kızı farklı konusu mutlaka okuyan vardır.
hoş geldiniz
evet bahsettiğiniz kitabı okuyan arkadaşlar olmuştu

Bülbülü Öldürmek bitti
son 1,5 yıldır herkesin elinde diye ertelemiştim hep, keşke daha önce okusaydım dedim okurken
scout, zeze ve christopher'den sonra en sevdiğim karakter oldu diyebilirim
sevgili @_Dalida ya hediye ettiği __giz__ e eşlik ettiği için teşekkür ederim
seviyoruz sizi

Mihail Afanasyevic BULGAKOV - Kopek Kalbi bitti. Aman Allahim tek kelimeyle enfes bir kitap. Kesinlikle okunmali. Sovyet yasam tarzini elestirmis kitapta. Kitap esasinda hicivlerle dolu. Diger kitaplarini da alip okumam sart oldu. Bu ayin yildizi seciyorum Kopek Kalbi'ni.
Iyi geceler herkese.

1q84 1.kitap 469 sayfaydı bitti. Yarınhalide edip adıvarın kısa bir romanına başlicam. Sevda sokağı komedyası.
3te de tiyatroya gidicem komik i şehir naşit bey şehir tiyatrolarında. Bugün de arkadaşlarımlaydım bir gğzel kurtuldum iş stresinden.
hepinize iyi geceler kızlar :-*

Ben de tatliyim beni de sev saka bi yana daha cok gel paylas emi . Bir sorun oldugunda hic tanimadigin dinleyiciler iyi gelebiliyor bazen.

Sen de cok tatlisin seni de seviyoruum

Evet cok guzel geliyor genel olarak paylasmak. Ama ona bile gucum yoktu o sira hepsi mi ust uste gelir, hepsi geldi valla...

Tesekkurler canim

Iyi geceler guzel kitap kurtlari. Sonunda birikmis 947283658291 sayfami okuyup yetistim hiziniza. Burayi okuyum da sohbete yetiseyim diye kitabi biraktim hos, zaten kitap ite kaka ilerliyor da neyse.

Hastalarimiz varmis. Cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz kizlar?

Bir tane hamilemiz varmis. Coook sevindim insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz canim, darisi tuuum isteyenlere olsun.

Yeni gelen baykus adaylari hosgeldiniz

Bebegi dis cikarma asamasinda olan arkadasima sabir diliyorum (cok bildigimden degil de zor bi surec oldugunu duydum) yavrucakin hemen dislerini cikarip annesini kemirsin

Kitaplik fotograflari kitap kulesi fotograflari havalarda ucusmus. Cok guzeller

Mart ayinda 1q84e ben de katilmayi cok istiyorum bu arada. Kalin bir kitap, daha once Murakami okumadim tanisma kitabim olacak, sizlerle okumayi cok istiyorum. Temin edebilirsem ben de varim. Bu ayki aof harclarindan sonra mali karar merciini ikna etmem gerek, pek umudum yok ama mucadele edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…