Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben çok severek okumuştum canım sende seversin umarım♥♡
 
Kristin Hannah - Mucizeler Yağarken bitti.
Bu kadının dilini seviyorum. Çerezlik kitap evet ama hem kafa dağıtıyor, hem de bir konuda bilgi veriyor mutlaka kitabın içerisinde. Gerçi bu kitap biraz gerçeküstüydü ama yine de sevdim.
Bugün dışarıda olacağız, yarın için bir plan yok henüz. Başlayabilirsem 1Q84'e başlarım. başlayamazsam da pazartesi başlarım artık, nasip kısmet
Herkese keyifli haftasonları dilerim
 

Bayan peregrine in de mi 3 ciltini okuycaz
 

Güle güle oku hepsini.


Bayan peregrine in de mi 3 ciltini okuycaz

Ay öyleymiş. Ama ben ilkini beğenirsem alacam diğerlerini. Ama içimde çok sevecekmiş gibi bir his var
 
Bugün şehir tiyatrolarında komik i şehir naşit bey oyununa gittim kızlar. Kesinlikle şehir tiyatrolarının bayık oyunlarından değil gayet eğlenceli müzikli kantolu güldürmeli. Adile naşitin babası naşit özcanın hayatınını anlatıyor. Vakit bulursanız mutlaka gidin..
bu arada kitabım halide edip adıvar sevda sokağı komedyası s.50 :)
 
Güle güle oku hepsini.




Ay öyleymiş. Ama ben ilkini beğenirsem alacam diğerlerini. Ama içimde çok sevecekmiş gibi bir his var

Ben onu okusam mı okumasam mı karar veremedim ama bakıcam. Vakit kaybı olacakmış gibime geliyor. Daha edebi niteliği olan kitapları okumayı seviyorum.
 
Ohh be sonunda Selvinin Golgesi iskencesi bitti.

Malesef hic sevemedim ben. Çin ve Çinlilerle ilgili olaylarla dolu bir kitapti. Cok yabancisi oldugum bi ulke ve millet, ustelik pek de hoslanmiyorum acikcasi yonetim sekilleri olsun yedikleri seyler olsun bana itici gelen bi ulke. Kitaba baslarken cok zorlanmistim. Sonradan biraz iyi ilerlemeye basladi dedim, demez olsaydim. Iteleye iteleye okudum, kitaplari yarim birakmayi sevmedigim icin. Yazar sonlara dogru surekli ayni konusmalari evirip cevirip tekrar tekrar yazmis. Ogrendigim konular da oldu ama eglenerek ogrenmedim malesef. Subat ayimi yedi bitirdi resmen kitap.
Siradaki kitabim Grinin Elli Tonu
Sadece cinsellik degil yogun duygular iceren bi kitap oldugu soyleniyor. Merak edip kutuphaneden aldim bakalim.
 
Stephen Chbosky__Saksı Olmanın Faydaları bitti.

Üst üste çocuk ağzından yazılan kitap okuyorum, benden mutlusu olamaz. Kitap Charlie'nin tanımadığı birine yazdığı mektuplardan oluşuyor, bir nevi günlüğünü okuyoruz gibi oluyor hayatına dair her şeyi mektuplarla anlatıyor. Kime yazdığını bilmediğiniz için o kişinin kendiniz olduğunu düşünüyorsunuz ve Charlie'nin her özel anını bilip de ona yardım edememek gerçekten sinir bozucu oluyor. Keşke arkadaşın olsam da hayat belki biraz daha kolay olur diyebilmek istiyor insan. Kitabın basit anlatımından olsa gerek sayfalar akıp gidiyor, Charlie'nin mektuplarında bahsettiği kitapları tanıyor olmak da onla aranızdaki samimi duyguyu arttırıyor. Birçok şarkı ismi geçiyor kitapta, kimini bilmeme rağmen birçoğunu duymamışım, onları ara ara açıp o satırları yaşamak güzeldi.
Kitapla ilgili aklıma takılan bir nokta şuydu, kitaptaki anlatım bozuklukları. Anlayamadığım çevirmenin yetersizliği mi yoksa Charlie'nin kendisinin yaptığı hatalar mıydı, çünkü kitabın bir yerinde öğretmeni dilbilgisine dikkat etmesi gerektiğini söyledi, orijinal metni görmeden buna karar vermek zor sanırım.
Kısacası ben sevdim, tavsiye ederim.
____________________________________
_meLinDa_ kuzum sayende Charlie'yi tanıdım, çok teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…