- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.641
Ben çok severek okumuştum canım sende seversin umarım♥♡Gunaydin baykuslar
Dun Saksi Olmanin Faydalari'ni bitirdim. kitap cok samimi ve ictendi. Mektuplar "size"gelmis gibi hissediyor insan.
Charlie'yi ve duyarliligini cok sevdim. Kitabin sonunda biraz uzuldum burkuldum yasananlara.
Siradaki kitabim sevgili_Cassandra_ nin hediyesi Saatleri Ayarlama Enstitusu.
ben dayanamadım yine kitap aldımBayan Peregrine'nin Tuhaf Çocuklarının diğerlerini zaten alacaktım 1q84 siz başlıcaksınız diye aldım Yüzyıllık Yalnızlığıda Gabriel amcaya ayıp olmasın diye aldım diğer kitaplarını hep almışım bir bu kalmış
Eki Görüntüle 1958826
evet canım öyleymiş ben ilk kitabını almıştım sadeceBayan peregrine in de mi 3 ciltini okuycaz
Herkese güzel haftasonları diliyorum
Ay ben de okuyacağım. Bayıldım yorumuna.
Oh iyi. Bugün de stres atarsın
Dişi çıkan biziz. Çok teşekkür ediyorum. Senin de rahatlamana sevindim. Güzel haftasonları sana da
ben dayanamadım yine kitap aldımBayan Peregrine'nin Tuhaf Çocuklarının diğerlerini zaten alacaktım 1q84 siz başlıcaksınız diye aldım Yüzyıllık Yalnızlığıda Gabriel amcaya ayıp olmasın diye aldım diğer kitaplarını hep almışım bir bu kalmış
Eki Görüntüle 1958826
Bayan peregrine in de mi 3 ciltini okuycaz
Tesekkur ederim canimGüle güle oku hepsini.
Ay öyleymiş. Ama ben ilkini beğenirsem alacam diğerlerini. Ama içimde çok sevecekmiş gibi bir his var
Eki Görüntüle 1958826
Tesekkur ederimKeyifle oku
Güle güle oku hepsini.
Ay öyleymiş. Ama ben ilkini beğenirsem alacam diğerlerini. Ama içimde çok sevecekmiş gibi bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?