Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese güzel haftasonları diliyorum

Ay ben de okuyacağım. Bayıldım yorumuna.

Oh iyi. Bugün de stres atarsın

Dişi çıkan biziz. Çok teşekkür ediyorum. Senin de rahatlamana sevindim. Güzel haftasonları sana da

çok ilgimi çekti alışveriş listeme ekleyebilirim.

Bu kitap da keyifli zaman geçirmek için okunabilir gibi geldi bana. Bakayım bi.

Cevirisini nasil buldun peki?
Bu konuda yorumlarda elestiri var da.

Elimdeki okunmayı bekleyenler bitsin sanırım bunu alıcam. Sen söyleyince baktım çok hoşuma gitti. Ne çok şey öğrendim sayenizde :)

çok ilgimi çekti alışveriş listeme ekleyebilirim.
bence eklemelisin.

Cevirisini nasil buldun peki?
Bu konuda yorumlarda elestiri var da.
is bank. Icin miydi elestiriler? Kitap gayet duzgun ve titizlikle cevirilmis gibi geldi bana. Cumleler cok akici idi. Ayrica bahsi gecen pazar, sarkuteri vs isimlerin kisaltmalari da tarihi gidisayiyla beraber aciklanmis. Bence titiz ve duzgun bir ceviriydi.
minerva1988 ben cok sevdim. Taşlama dolu bir kitapti ve hikaye de cok iyiydi. Begenirsin diye dusunuyorum.

Hayir isbank degildi elestiriler. ben sana onu sormadim sanirim.
Ben de ekliyorm listeme.

Filmi de çok güzel kuzummm izle olur mu

Günaydın iyi cumartesiler kızlar
Dün buz gibi soğuk bitti, Tess Gerritsen seviyorum yine çok heyecanlı ve sürükleyiciydi
Gece yatakta _Cassandra_ nın hediyesi Nazlı Eray Aşık papağan barı kitabına başladım
Yazarın okuyacağım ilk kitabı olacak, çok farklı başladı, nasıl bir hal alacak merak ettim

Cicoretti okumak istediğim 28472849 kitaba köpek kalbini de ekliyorum

O kadar kitap
Mel Asik Papagan Bari' ni da seveceksin bence. Ay canim Nazli Eray nasil guzel bi dunyasi var onun. Kac yildir okumuyorum gerci.

Keyifle oku canım inşallah seversin ♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…