- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.621
Mihail Afanasyevic BULGAKOV - Kopek Kalbi bitti. Aman Allahim tek kelimeyle enfes bir kitap. Kesinlikle okunmali. Sovyet yasam tarzini elestirmis kitapta. Kitap esasinda hicivlerle dolu. Diger kitaplarini da alip okumam sart oldu. Bu ayin yildizi seciyorum Kopek Kalbi'ni.
Iyi geceler herkese.
1q84 1.kitap 469 sayfaydı bitti. Yarınhalide edip adıvarın kısa bir romanına başlicam. Sevda sokağı komedyası.
3te de tiyatroya gidicem komik i şehir naşit bey şehir tiyatrolarında. Bugün de arkadaşlarımlaydım bir gğzel kurtuldum iş stresinden.
hepinize iyi geceler kızlar :-*
Iyi geceler guzel kitap kurtlari. Sonunda birikmis 947283658291 sayfami okuyup yetistim hiziniza. Burayi okuyum da sohbete yetiseyim diye kitabi biraktimhos, zaten kitap ite kaka ilerliyor da neyse.
Hastalarimiz varmis. Cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz kizlar?
Bir tane hamilemiz varmis. Coook sevindim insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz canim, darisi tuuum isteyenlere olsun.
Yeni gelen baykus adaylari hosgeldiniz
Bebegi dis cikarma asamasinda olan arkadasima sabir diliyorum (cok bildigimden degil de zor bi surec oldugunu duydum) yavrucakin hemen dislerini cikarip annesini kemirsin
Kitaplik fotograflari kitap kulesi fotograflari havalarda ucusmus. Cok guzeller
çok ilgimi çekti alışveriş listeme ekleyebilirim.Mihail Afanasyevic BULGAKOV - Kopek Kalbi bitti. Aman Allahim tek kelimeyle enfes bir kitap. Kesinlikle okunmali. Sovyet yasam tarzini elestirmis kitapta. Kitap esasinda hicivlerle dolu. Diger kitaplarini da alip okumam sart oldu. Bu ayin yildizi seciyorum Kopek Kalbi'ni.
Iyi geceler herkese.
Bu kitap da keyifli zaman geçirmek için okunabilir gibi geldi bana. Bakayım bi.Gunaydin baykuslar
Dun Saksi Olmanin Faydalari'ni bitirdim. kitap cok samimi ve ictendi. Mektuplar "size"gelmis gibi hissediyor insan.
Charlie'yi ve duyarliligini cok sevdim. Kitabin sonunda biraz uzuldum burkuldum yasananlara.
Siradaki kitabim sevgili_Cassandra_ nin hediyesi Saatleri Ayarlama Enstitusu.
Evet . Sevecegini umuyorum.Bu kitap da keyifli zaman geçirmek için okunabilir gibi geldi bana. Bakayım bi.
Cevirisini nasil buldun peki?Mihail Afanasyevic BULGAKOV - Kopek Kalbi bitti. Aman Allahim tek kelimeyle enfes bir kitap. Kesinlikle okunmali. Sovyet yasam tarzini elestirmis kitapta. Kitap esasinda hicivlerle dolu. Diger kitaplarini da alip okumam sart oldu. Bu ayin yildizi seciyorum Kopek Kalbi'ni.
Iyi geceler herkese.
Mihail Afanasyevic BULGAKOV - Kopek Kalbi bitti. Aman Allahim tek kelimeyle enfes bir kitap. Kesinlikle okunmali. Sovyet yasam tarzini elestirmis kitapta. Kitap esasinda hicivlerle dolu. Diger kitaplarini da alip okumam sart oldu. Bu ayin yildizi seciyorum Kopek Kalbi'ni.
Iyi geceler herkese.
bence eklemelisin.çok ilgimi çekti alışveriş listeme ekleyebilirim.
is bank. Icin miydi elestiriler? Kitap gayet duzgun ve titizlikle cevirilmis gibi geldi bana. Cumleler cok akici idi. Ayrica bahsi gecen pazar, sarkuteri vs isimlerin kisaltmalari da tarihi gidisayiyla beraber aciklanmis. Bence titiz ve duzgun bir ceviriydi.Cevirisini nasil buldun peki?
Bu konuda yorumlarda elestiri var da.
Ben diger eserlerini de alip okuyacagim ama aynen elimde bekleyen baya bi kitap var.Elimdeki okunmayı bekleyenler bitsin sanırım bunu alıcam. Sen söyleyince baktım çok hoşuma gitti. Ne çok şey öğrendim sayenizde :)
bence eklemelisin.
is bank. Icin miydi elestiriler? Kitap gayet duzgun ve titizlikle cevirilmis gibi geldi bana. Cumleler cok akici idi. Ayrica bahsi gecen pazar, sarkuteri vs isimlerin kisaltmalari da tarihi gidisayiyla beraber aciklanmis. Bence titiz ve duzgun bir ceviriydi.
minerva1988 ben cok sevdim. Taşlama dolu bir kitapti ve hikaye de cok iyiydi. Begenirsin diye dusunuyorum.
Filmi de çok güzel kuzummm izle olur muGunaydin baykuslar
Dun Saksi Olmanin Faydalari'ni bitirdim. kitap cok samimi ve ictendi. Mektuplar "size"gelmis gibi hissediyor insan.
Charlie'yi ve duyarliligini cok sevdim. Kitabin sonunda biraz uzuldum burkuldum yasananlara.
Siradaki kitabim sevgili_Cassandra_ nin hediyesi Saatleri Ayarlama Enstitusu.
Mel Asik Papagan Bari' ni da seveceksin bence. Ay canim Nazli Eray nasil guzel bi dunyasi var onun. Kac yildir okumuyorum gerci.Günaydın iyi cumartesiler kızlar
Dün buz gibi soğuk bitti, Tess Gerritsen seviyorum yine çok heyecanlı ve sürükleyiciydi
Gece yatakta_Cassandra_ nın hediyesi Nazlı Eray Aşık papağan barı kitabına başladım
Yazarın okuyacağım ilk kitabı olacak, çok farklı başladı, nasıl bir hal alacak merak ettim
Cicoretti okumak istediğim 28472849 kitaba köpek kalbini de ekliyorum
Is Bank okuyunca diger cevirilerin nasil oldugunu daha iyi anliyor insan Aman nazarimiz degmesin de :))Hayir isbank degildi elestiriler. ben sana onu sormadim sanirim.
Ben de ekliyorm listeme.
Keyifle oku canım inşallah seversin ♡♥Günaydın iyi cumartesiler kızlar
Dün buz gibi soğuk bitti, Tess Gerritsen seviyorum yine çok heyecanlı ve sürükleyiciydi
Gece yatakta_Cassandra_ nın hediyesi Nazlı Eray Aşık papağan barı kitabına başladım
Yazarın okuyacağım ilk kitabı olacak, çok farklı başladı, nasıl bir hal alacak merak ettim
Cicoretti okumak istediğim 28472849 kitaba köpek kalbini de ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?