Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tatlim aklima geldi ama ben uzun sure pc ekranina bakamuyorum gozlerim bozuk. Hatta kitabi bile 1 saatten fazla okumamam lazim sabah gozlerim kipkirmizi kalkiyorum. Bilgisayardan okursam bas agrisindan duramam

Oyy kötüymüş o zaman geçmiş olsun. Ben iş yerinde hep kitapların pdflerini okuyorum da sinsi sinsi pc başında. Herkesi kendim gibi sandım :)

Evet benim de favorilerimden o.

Keyifle okursun umarım. Tarihi bilgi seviyorsan, beğeneceğini düşünüyorum.

Severim tabi ve hep okumak istiyodum o kadının kitaplarını ama neyi okusam bilemiyodum. Sayende başlayalım bir yerden bakalım :)

nsıl cnm kitap bende yrn yada öbürgün ona başlayacağım haftasonu eşime aldırdım o kitabı
ilk 25 sayfa okuduğum kadarıyla kitap karakterinin yaşamının özeti gibi müstehcen şeyler karşımıza çıkacak gibi (yanılıyor da olabilirim) ama ne kadar ayrıntılı olur orasını okuyunca göreceğiz. ama dilini anlatım şeklini beğendim Stefan Zweigten sonra yadırgamadım sanki o yazmış gibi

Selam baykuşlar. Bunu kitabı bilen var mı acaba? Bir soruyor da

"Uzun zaman önce eski olduğunu hatırladığım bir kitap okumuştum.Çok heyecanlı,güzel ve akıcı bir ajan romanıydı..O kadar aklımda kalmış ki şuan tekrar okumak istiyorum ama kitap ben de mevcut değil,kime verdiğimi kimden aldığımı hatırlayamıyorum..
Hikaye bir manastırda geçiyor,içerde bir tövbekar ajan var.Odasında bir fare ile arkadaş oluyor.Kendisine verilen yemekle öncelikle faresini besliyor.Bir gün yine faresini doyurduktan sonra farenin öldüğünü farkediyor.Anlıyor ki dışardan içeri yabancı ve kendisi için tehlike oluşturacak insanlar sızmış.Tüm manastırın yemeklerine zehir koyulduğundan herkesin öldüğünü farkediyor. İçer
de başka bir ajan onu öldürmek için takibe alıyor alıyor ve kaçış başlıyor..
Evet arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum :)"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…