Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap alışverişi yapmam artık çok kararlıyım günüm için ekledim

Senden görüp yıllar önce bi tanesini e kitap olarak okumuştum.

J. G. Ballard Gokdelen syf 58. Yorumumu tamamen bittiginde yazacagim. Bundan once elime Kör Adamin Bahcesini aldim ama kitap ya cok kotu cevrilmis ya da yazar anlatacagi seyi devrik cumlelerle anlatmayi seviyor onu birakip Gokdelen'e baslamistim. Cok yogunum kafam bi milyon.

kızlar yarın İnce Memed 4 kitabımı geri göndereceğim. şimdi yenisi gelene kadar baya zaman geçecektir.beni ortak okumada kitabı bitirmiş mi kabul edeceksiniz elimde olsa dün ya da bugün bitirmiştim 100küsür sayfa kalmıştı. bitsin diye bir oturuştu 150 sayfa okudum haftasonumu onun için ayırdım başıma gelene bakın

Nasıl oldu? Ne olacak şimdi? Kabul ettiler mi? Yenisi mi gelecek?

Sen gönüllerin İnce Memed bitiricisisin

Nasıl oldu? Ne olacak şimdi? Kabul ettiler mi? Yenisi mi gelecek?

Sen gönüllerin İnce Memed bitiricisisin
Evet canim yarin gondericem kitabi ellerine ulasinca kontrol edip yenisini gonderecekler. Tesekkur ederim aksilik olmasa coktan bitmisti ama diger kizlarda ne der okuyup bitirenler daha okuyanlar var ben ortak okumalari o ay icinde bitirmeye calisiyorum ama nasip baksana ne geldi basima

Kitabın pdfini bulabilirsin belki. En azından kalanı okur bitirirdin yarın

Sümerli ludungirra çooook güzeldo iki öğretmen arkqdaşima hediye ettim:)

Şimdi kitap aldım bunu farketmemişim. Alışveriş listeme ekliyorum önümüzdeki ay için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…