- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.761
Kitap alışverişi yapmam artık çok kararlıyım günüm için ekledimBir ara baya okudum evet kuzu, birkaç kitabı kaldı onları da alırsam tamamlayacağım inşallah. Aklıma gelenleri söyleyeyim hemen; sumerli ludingirra, hititler ve hattuşa, bereket kültü ve mabet fahişeliği. Kısadır kitapları ama yoğun bilgi doludur. :)
Önce istersen Sumerli Ludingirra'yı al, sana hitap ederse diğerlerini de alırsın.
Kitap alışverişi yapmam artık çok kararlıyım günüm için ekledim
Seni çok sevdiğimi söylemişmiydimTamam kuzuş ben alırım sana.
Yorumlarinizi bekliyorum. Alup almama konusunda muallakta kaldigim bir kitapti.kalinkaselin min hediyesi kuşlar yasina gidere başladım. Kitabı loliss ve kalinkaselin le başladık başka katılmak isteyen varsa beklerim.
Yazarın dili başlar başlamaz acayip sariyor. Kalinkacim tekrar teşekkürler:)
78. Sayfadayım ve al diyorum.Yorumlarinizi bekliyorum. Alup almama konusunda muallakta kaldigim bir kitapti.
Hep sev beni demiş miydim ? Ben de seni seviyorumm.Seni çok sevdiğimi söylemişmiydim
Tamamdir. Bir sonraki siparise ekliyorum.78. Sayfadayım ve al diyorum.
Benı de sevin kiskandimmmmHep sev beni demiş miydim ? Ben de seni seviyorumm.
Senden görüp yıllar önce bi tanesini e kitap olarak okumuştum.Bir ara baya okudum evet kuzu, birkaç kitabı kaldı onları da alırsam tamamlayacağım inşallah. Aklıma gelenleri söyleyeyim hemen; sumerli ludingirra, hititler ve hattuşa, bereket kültü ve mabet fahişeliği. Kısadır kitapları ama yoğun bilgi doludur. :)
Önce istersen Sumerli Ludingirra'yı al, sana hitap ederse diğerlerini de alırsın.
Benı de sevin kiskandimmmm
Senden görüp yıllar önce bi tanesini e kitap olarak okumuştum.
Benı de sevin kiskandimmmm
Seni de seviyoruz ki hem de kocamann
Baya geçti üzerinden, yıllandık kuzu.
kızlar yarın İnce Memed 4 kitabımı geri göndereceğim. şimdi yenisi gelene kadar baya zaman geçecektir.beni ortak okumada kitabı bitirmiş mi kabul edeceksiniz elimde olsa dün ya da bugün bitirmiştim 100küsür sayfa kalmıştı. bitsin diye bir oturuştu 150 sayfa okudum haftasonumu onun için ayırdım başıma gelene bakın
bu kitabı için demiyorum sadece, mutlaka Hasan Ali Toptaş okunmalı diyorumYorumlarinizi bekliyorum. Alup almama konusunda muallakta kaldigim bir kitapti.
Evet canim yarin gondericem kitabi ellerine ulasinca kontrol edip yenisini gonderecekler. Tesekkur ederim aksilik olmasa coktan bitmisti ama diger kizlarda ne der okuyup bitirenler daha okuyanlar var ben ortak okumalari o ay icinde bitirmeye calisiyorum ama nasip baksana ne geldi basimaNasıl oldu? Ne olacak şimdi? Kabul ettiler mi? Yenisi mi gelecek?
Sen gönüllerin İnce Memed bitiricisisin
Evet canim yarin gondericem kitabi ellerine ulasinca kontrol edip yenisini gonderecekler. Tesekkur ederim aksilik olmasa coktan bitmisti ama diger kizlarda ne der okuyup bitirenler daha okuyanlar var ben ortak okumalari o ay icinde bitirmeye calisiyorum ama nasip baksana ne geldi basima
Sümerli ludungirra çooook güzeldo iki öğretmen arkqdaşima hediye ettim:)Bir ara baya okudum evet kuzu, birkaç kitabı kaldı onları da alırsam tamamlayacağım inşallah. Aklıma gelenleri söyleyeyim hemen; sumerli ludingirra, hititler ve hattuşa, bereket kültü ve mabet fahişeliği. Kısadır kitapları ama yoğun bilgi doludur. :)
Bir ara baya okudum evet kuzu, birkaç kitabı kaldı onları da alırsam tamamlayacağım inşallah. Aklıma gelenleri söyleyeyim hemen; sumerli ludingirra, hititler ve hattuşa, bereket kültü ve mabet fahişeliği. Kısadır kitapları ama yoğun bilgi doludur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?