- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.741
vişne bahçesinde ruhumu teslim ediyordum :)
kızlar bir de baleye gitmeyi deneyin derim denemediyseniz.
fındıkkıran ile afifeyi çok sevdim ben
ne kadar estetikler değil mi yaFındıkkırana ben de gittim süreyya da
Ataköy hastanesi. Taahhütname imzalattılar fotokopisini istedim ve neden imzaladığımı sordum. cevap veremeyince göndermeye kalktılar muayene olmama gerekli deyince de indirim yaptılarHangi hastane ve neden?
Günaydın..
Mutlu haftalar..
Karadenizin Kıyıcığında 107. sayfadayım. Severek keyifle okuyorum.__giz__ başlayabildin mi?
Çok hoşuma gidiyor benim de. Fındık kokusunu hissederek okuyorum her satırı.Kuzu dün okuyamamıştım, erken kalktım bugün elime aldım ben de 107. Sayfadayım şu an. Konu iyice şekillenmeye başlıyor gibi, karakterler oturdu. Betimlemeler çok güzel. Keyifli okunalarımız olsun.
Ataköy hastanesi. Taahhütname imzalattılar fotokopisini istedim ve neden imzaladığımı sordum. cevap veremeyince göndermeye kalktılar muayene olmama gerekli deyince de indirim yaptılar
Hayır gitmeyeceğim ama şimdi de doktor bulmam gerekiyor. hep o doktor diye ayarlamıştık biz. şimdi böyle ortada kaldımaa ne kadar saçma hasta sürekli oraya mı gideceksin peki?
Bence değiştir daha yolun uzun yeri gelicek her hafta gitmen gerekecek.
Burda da bilet bulmak sıkıntı canım baya önce alıyoruz bizdeBaleye ben de gitmiştim İsmini hatırlayabilsem keşkeAnkara'daydım o zamanlar.
Bulunduğum şehirde bu konularda çok imkan yok malesef. Haftada bir tiyatro oyunu geliyor, onu da ben bilet alana kadar hep en arkalar kalıyor alamıyorum. 1 sene oldu sanırım tiyatroya da gitmeyeli
ne kadar estetikler değil mi ya
Burda da bilet bulmak sıkıntı canım baya önce alıyoruz bizde
Nette 10.10 da satışa çıkıyor burda ve 10.12 de bitiyor bazı oyunlar. Denk gelsin hep bize amin:)Tam 1 hafta önce satışa çıkıyor burda kuzu. Sabah saat kaçta başlıyor satış tam bilemiyorum ama internetten almak çok zor.
Geçen sene Lüküs Hayat gelmişti, sabah 6da sıraya girmiş insanlar. İnternet satışı yapılamadı bile biletlerin yani. Bi bana denk gelemiyor öyle güzel oyunlar maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?