Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Baleye ben de gitmiştim İsmini hatırlayabilsem keşke Ankara'daydım o zamanlar.
Bulunduğum şehirde bu konularda çok imkan yok malesef. Haftada bir tiyatro oyunu geliyor, onu da ben bilet alana kadar hep en arkalar kalıyor alamıyorum. 1 sene oldu sanırım tiyatroya da gitmeyeli

Günaydın..
Mutlu haftalar..
Karadenizin Kıyıcığında 107. sayfadayım. Severek keyifle okuyorum. __giz__ başlayabildin mi?

Kuzu dün okuyamamıştım, erken kalktım bugün elime aldım ben de 107. Sayfadayım şu an. Konu iyice şekillenmeye başlıyor gibi, karakterler oturdu. Betimlemeler çok güzel. Keyifli okunalarımız olsun.

Kuzu dün okuyamamıştım, erken kalktım bugün elime aldım ben de 107. Sayfadayım şu an. Konu iyice şekillenmeye başlıyor gibi, karakterler oturdu. Betimlemeler çok güzel. Keyifli okunalarımız olsun.
Çok hoşuma gidiyor benim de. Fındık kokusunu hissederek okuyorum her satırı.

Ataköy hastanesi. Taahhütname imzalattılar fotokopisini istedim ve neden imzaladığımı sordum. cevap veremeyince göndermeye kalktılar muayene olmama gerekli deyince de indirim yaptılar

aa ne kadar saçma hasta sürekli oraya mı gideceksin peki?
Bence değiştir daha yolun uzun yeri gelicek her hafta gitmen gerekecek.

aa ne kadar saçma hasta sürekli oraya mı gideceksin peki?
Bence değiştir daha yolun uzun yeri gelicek her hafta gitmen gerekecek.
Hayır gitmeyeceğim ama şimdi de doktor bulmam gerekiyor. hep o doktor diye ayarlamıştık biz. şimdi böyle ortada kaldım

Burda da bilet bulmak sıkıntı canım baya önce alıyoruz bizde

Burda da bilet bulmak sıkıntı canım baya önce alıyoruz bizde

Tam 1 hafta önce satışa çıkıyor burda kuzu. Sabah saat kaçta başlıyor satış tam bilemiyorum ama internetten almak çok zor.

Geçen sene Lüküs Hayat gelmişti, sabah 6da sıraya girmiş insanlar. İnternet satışı yapılamadı bile biletlerin yani. Bi bana denk gelemiyor öyle güzel oyunlar maalesef.

Nette 10.10 da satışa çıkıyor burda ve 10.12 de bitiyor bazı oyunlar. Denk gelsin hep bize amin:)

Sunay Akın
Ay Hırsızı
Sayfa 103

İki hafta önce okuyordum, sonra bitmeden araya İnce Memed 3 ü almıştım. Çok kalın değil. Yarın bitirip şubat ayı haneme yazmayı planlıyorum.

__giz__ Muazzez İlmiye Çığ baya bir okumuşsun
Özellikle tavsiye edebileceğin kitabı nedir nedir?

Bir ara baya okudum evet kuzu, birkaç kitabı kaldı onları da alırsam tamamlayacağım inşallah. Aklıma gelenleri söyleyeyim hemen; sumerli ludingirra, hititler ve hattuşa, bereket kültü ve mabet fahişeliği. Kısadır kitapları ama yoğun bilgi doludur. :)
Önce istersen Sumerli Ludingirra'yı al, sana hitap ederse diğerlerini de alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…