- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.221
Yazmaa sakinnnnn..Şimdi yine buraya işlerim bitti rahatça kitap okuyabilirim sonunda yazacağım ve yine ben okuyamadan iş kitleyecekler bana
Yazmaa sakinnnnn..
Canim benim sen arabayı al oyunları hep burdan paslasiriz:)Çok kıskanıyorum seni şuan
Araba alalım bütün tiyatro oyunlarını takip edeceğim ben de. Özellikle Bir Delinin Hatıra Defteri resmen öğrencilik yıllarımdan beri içime oturmuş durumda
Çok kıskanıyorum seni şuan
Araba alalım bütün tiyatro oyunlarını takip edeceğim ben de. Özellikle Bir Delinin Hatıra Defteri resmen öğrencilik yıllarımdan beri içime oturmuş durumda
Canim benim sen arabayı al oyunları hep burdan paslasiriz:)
Geçen ay gittim ona erdal beşikçioğlu uniqhall de mükemmel bi performastı :)
Dimi :) bayıldım ben de ne kadar da benzer zevklerimiz varmış:))Geçen ay gittim ona erdal beşikçioğlu uniqhall de mükemmel bi performastı :)
Dimi :) bayıldım ben de ne kadar da benzer zevklerimiz varmış:))
Dimi :) bayıldım ben de ne kadar da benzer zevklerimiz varmış:))
Evet öyle oldu dimi
Ben bilet bulamadim o oyuna bi turlu. millet sabah 4-5 gibi siraya giriyormus. Gise memuru soylemisti yok artik dedim. Baska bi oyuncunun performansindan izleyecegim denk gelirse.Geçen ay gittim ona erdal beşikçioğlu uniqhall de mükemmel bi performastı :)
Ben bilet bulamadim o oyuna bi turlu. millet sabah 4-5 gibi siraya giriyormus. Gise memuru soylemisti yok artik dedim. Baska bi oyuncunun performansindan izleyecegim denk gelirse.
Ama ist.da oynuyo su an sanirim. Ankara ya gelirse giderim olmadi.Yok ya devlet tiyatrosunda öyledir de biletixte şu an ve bilet bulunuyo yalnız 45 lira gibi bir şeydi en ucuzu.
480Tehlikeli Oyunlar kaç sayfa?
Bildirim yapayım.
İnce Memed 4
Sayfa 291
Ama ist.da oynuyo su an sanirim. Ankara ya gelirse giderim olmadi.
Ahaha ona benzedi :)Bi çay için bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?