Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İstanbul nasıldı? Eglendin mi
Bir harikaydı dostum
Blues müzik yapan bir yere gittik, ben çok eğlendim, ama sevdicek ile müzik zevklerimiz oldukça farklı olduğu için o sıkıldı
Senin tiyatro da harikaydı değil mi?
Ah bilet bulabilsek uygun bir zaman için, ben de çok istiyorum izlemeyi

Diğer kitaplarını okudun mu Yaşar Kemal in?
Hangilerini okudun mesela?
Sıradaki ne olsun bizim için?
evet okudum,
hatta elimden geldiğince her ay 1 kitabını okumaya çalışıyorum
Bundan sonra ne okursunuz
Valla bana göre her kitabı ayrı güzeldi, seri isterseniz dediğim gibi Dağın Öte Yüzü ince memedle başabaş gider benim için
Tek öyküleri de gayet doyurucu

Günaydınlar..
Mihail Bulgakov - Köpek Kalbi ve Sunay Akın- Geyikli Park siparişlerim geldi. Kitap orucum bittikten sonra gözüm doysun diye hala kitap siparişlerim ve e-kitap indirmelerim devam etmekte.

Hamişleri tebrik eder, kolay hamilelik geçirmelerini dilerim. Tüm baykuşları öperim.

Kızlar
Şimdi cahil cahil bir sorum olacak.

İnce Memed 1 de İnce Memed çocuk yaşlarda ya. 4. Kitapta kaç yaşlarında. Kaç sene geçti acaba? 40 lı yaşlar gibi hayal ediyorum. Ama bir yerde bahsi geçti mi? Geçti de ben mi kaçırdım?

Sabahtan beri okuyorum çok mutluyum

İnce Memed 4
Sayfa 275

bana kalırsa bu olaylar en fazla 10 sene sürüyor
E memed de 15 16 yaşlarında falan memed oldu, 30larında ancak bence
Tabi ben okuyalı 2 sene oldu bi yerlerde bununla ilgili ayrıntı varsa hatırlamıyorum

Çok güzeldi ama kısaydı ya Erdalcigimi yakından görmek sahaneydi :))

Çok güzeldi ama kısaydı ya Erdalcigimi yakından görmek sahaneydi :))

Çok kıskanıyorum seni şuan
Araba alalım bütün tiyatro oyunlarını takip edeceğim ben de. Özellikle Bir Delinin Hatıra Defteri resmen öğrencilik yıllarımdan beri içime oturmuş durumda

Mutlu haftalar..
Karadeniz'in Kıyıcığında / Rıfat Ilgaz dün bitirdim. Çok sevdim. Rıfat Amcamın anlatımını. Memleketimde geçtiği için daha bir ayrı sevdim. __giz__ ciğimle birlikte okuyor olmak daha güzeldi ama ben baya bir geride kaldım.
Yeni kitabım tabi ki 1q84

Selam kızlar.
Bir kaç gün uğramayacağım. Gelmişken hemen geçmişi okumak istedim.
Oblomov tebrik ederim.
.......
Konu geçti diye bende açıklama yapmak istiyorum.
Kitap sayfası olduğumuzu unutmayalım

Geçmişi okuyan baykuşlarımızın 20 sayfa boyunca geyik yorumlarını okumalarını isteyemem.
Burası rutin whatsap gruplarımızdan , kız arkadaş gruplarımızdan, rutin kk geyik topiklerinden farklı sonuçta. Gerçekten 2 3 ay önceki mutlu olduğun kitap sayfasından yine yeteri kadar faydalanmak istiyorum.
Dikkat etmenizi önemle rica edicem

Son düzenleme:
Mart ayının gelmişiz 6 sına ben dah 1 kitap bile bitiremedim
Çılgın gibi ince memed 4 ile 1q84 ü beraber okursam böyle olur
Bu arada kitabın adı neden 1q84 acabası
Onu bende merak ettim dun nette arastirayim dedim. baktim spoiler veriyor. okuyunca ogrenilecek heralde diye devam etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…