Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben bilet bulamadim o oyuna bi turlu. millet sabah 4-5 gibi siraya giriyormus. Gise memuru soylemisti yok artik dedim. Baska bi oyuncunun performansindan izleyecegim denk gelirse.
İstanbul uniq te bulunuyor . Devlette Ankarada oynuyor ama bilet baya zorludur

1q84 3.kitap s272. Sanırım artık sıkıldım. Gitmiyor.
300 yapmak istiyodum uykum geldi. İyi geceler kızlar :)

Ben bakıyorum okulumda odamda çocuklar için kitap ödünç alma köşem var işime yarayabilir.

Ama okul olarak yazmışsın yeni gördüm, bizim maalesef okulumuzun kütüphanesi yok o yüzden ben okula alıp kendi odamdan öğrencilere ödünç verme sistemime katamam.

selam dün çocuklar erken yattığı halde çok okuyamadım bende sızdım ince memed 4 sayfa 319 bu hızla gidersem bir hafta daha elimde sürünecek
beş sevim apartmanı sayfa 44 çok hızlı başladı. Mine Söğüt'ün yazım tarzı çok hoşuma gidiyor muhtemelen yarın bitiririm ben bu kitabı

Zor oldu ama gelebildim.
1q84 akşam biraz okudum sayfa sayısı herzamanki gibi aklımda değil. Taşıma sebebiyle sadece evde okuyacağım.
İş yerinde de Beş Sevgi Dili ve Karatay Diyetiyle Yaşam Boyu Sağlık kitaplarını getirdim. Okumak için pek fırsatım yok ama bulunsun yanımda tabiii

İlerlemişin bayağı. Benim son 150 sayfam falan kaldı ama artık bitsin istiyorum. Hep tekrar hep tekrar oldu şu an.

İlerlemişin bayağı. Benim son 150 sayfam falan kaldı ama artık bitsin istiyorum. Hep tekrar hep tekrar oldu şu an.

Ay senin bitiyor ne güzel, gözün aydın şimdiden. Aynı şeyleri hissediyorum ben de, ayrıntılı yazamıyorum kızlar okuyor diye, tekrarlamalar biter umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…