Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın hanımlar
Bu bilgiyi benim de takip etmem lazım.
Yaş olmuş 30. İlk Yaşar Kemal okuyuşum.
Ben de ilk defa okudum. Üstelik 38 yaşındayım
Gerçi ben uzun zaman ara verdiğim kitap okuma eylemine 3 sene önce başladım ancak bu bir bahane olamaz

Günaydın, mutlu haftalar, bu hafta hep güzel haberler alalım inşallah

Cehennem Çiçeği sayfa 100, tabiri caizse dolu dizgin ilerliyor

seri istiyosun madem "Dağın Öte Yüzü" diyorum
Ahh keşke uzman olsam o konuda

Diğer kitaplarını okudun mu Yaşar Kemal in?
Hangilerini okudun mesela?
Sıradaki ne olsun bizim için?

sende harikasın canım beğenmene çok sevindim

Alakasız olacak ama forumun saati 1 saat geri mi?
Benim mesaj yazdığım saate 7 diyor. 7 de uyuyordum ben. 8 dir o.

Gunaydin kizlaarr,
Haftasonu bir satir dahi okuyamadim acayip yogun gecti. Truman CAPOTE Sogukkanlilikla ya baslayacagim. Kendisi Harper Lee'nin kankisiymis. O yuzden sempatiyle yaklasiyorum.Ilk defa okuyacagim bir yazar. Tiffanyde Kahvalti'yi billiyorum ama okumadim.
bir garip oblomov hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canim.
Bu arada elbette kitap disi konulardan konusacagiz minerva1988 nin sadece kitap konusulsun dedigini sanmiyorum. Burda rahat hissetmemin ve kalici olmak istememin sebeplerinden biri de geyigin de donebiliyor olmasi. Ama bazi konularda fransiz kalabiliyoruz. Bir kere iki yeni evli cift arkadaslarimla bulusmustum ve 2 saat boyunca utu ve elektrikli supurge konusmuslardi imdaat diyerwk kacasim gelmisti vs vs herneyse hepinizi seviyorum. Mutlu haftalar.

Canım hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Sonunda raporum bitti, iyileştim ve geldim
Sağlık çokj önemliymiş. Bir fırsat olsa da evde güzelce yatsam derken böyle yatmak hiç işime gelmedi doğrusu
Geçmişi de okuyamıyorum malesef. Çok birikmiş, amma gevezeymişsiniz yahu
Hemen ufaktan bildirimi yapayım da işlere döneyim. Ben yokken baya birikmişler sağolsunlar.
Mart ayında tahminimce tek okuyabileceğim kitap olan 1Q84'e giriş yaptım. 42. sayfadayım. Akşamları evde ve gündüzleri işyerinde fırsat oldukça okuyarak ay bitmeden bitiririm umarım. He bide sevda sözleri var. Onu yavaş yavaş günde 1-2 şiir şeklinde okuyacağım. Uzun süre şiir okuyunca anlamıyorum gibi geliyor.
Herkese keyifli haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…