- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.181
Ben de ilk defa okudum. Üstelik 38 yaşındayımBu bilgiyi benim de takip etmem lazım.
Yaş olmuş 30. İlk Yaşar Kemal okuyuşum.
seri istiyosun madem "Dağın Öte Yüzü" diyorumBugün 150 sayfa daha okuyarak memed 3 ün 450 sine ulaştım:) hedefimden biraz gerideyim...
Yaşar kemal e ne desem az yahu... 300. Sayfaya kadar memed yoktu ve memedsiz 300 sayfa yazmış adam ve her satiri güzel bayildim bayildim
Yasar kemal uzmaniloliss yaşar kemalin ince memed haricinde hangi serisini önerirsin???
Günaydın, mutlu haftalar, bu hafta hep güzel haberler alalım inşallah
Cehennem Çiçeği sayfa 100, tabiri caizse dolu dizgin ilerliyor
seri istiyosun madem "Dağın Öte Yüzü" diyorum
Ahh keşke uzman olsam o konuda
Eki Görüntüle 1961822 Eki Görüntüle 1961823
Ben yine haftayı çok mutlu bir şekilde kapattım resmen
Ay ben sizleri naapsam naapsam yaaaa, çok ama çok mutlu ettiniz hepiniz beni
Canımnickelanjelo , eski dostum çok teşekkür ederim sana
Sartre yıllardır o 48273617 kitaplık listemde duruyo
Acı çikolata da sevdiğim bir instagram kullanıcısı önerdiği gibi eklemiştim, çok merak ediyordum
Harikasın
aaaa çok sevindim yaaa gerçektenKizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Kızlar mutluluğunuzu anlıyorum ben de mutlu oluyorum ama burası genellikle kitap bazen de sanatsal şeyler konuştuğumuz bir sayfa . Ben bekarım çocuk vs ortamlarindan reel hayatta kaçtığım için bu sayfa özeldi ama yoruluyorum bazı şeylerden anlayisinizi bekliyorum . Yakında burdan da uzaklaşmak istemiyorum
günaydınlar
hepinize toplu teşekkür ediyorum
dün bütün gün ders çalıştım pek okuyamadım
1Q84 syf 150 kitap iyice heyecanlanmaya başladı İnce Memed serisi gibi acaba ne olacak diye merak etmeye başladım.
La&Sonsuzluk Hecesi 100
Günaydın kızlar,
inşallah bu hafta içinde okumaya başlayacağım. okumayı çok özledim. Hazırda bekleyen kitabım Semerkant. çok güzel bir pazartesi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?