Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldin aramıza tekrar görmek ne güzel seni. Benim kızım da bugün dolu dolu 10 aylık oldu Ben de 3 -4 aydır geri döndüm okumalara, çocukla biraz zor ama düzen oturtunca kitap okumak imkansız değil.

Ben burda güzel güzel bir düzen kurup heveleneceğine eminim

Kadınlar Günümüz kutlu olsun
Dayanamadım elime kitabı aldım. Hevesim geçsin çok da yorması diye Oliver Twist'i okudum. 58 sayfacıktı zaten. Biraz kitap okumaya devam edeceğim. Son 4 haftam kaldı. Son 2 hafta okumayıp çalışsam yeter galiba. Amaaan yetmezse de yetmesin. Okumayınca mutsuz oluyorum, başlarım sınavına. Hıh..

Allahım o kadar saçma işlerle uğraştırıyorlar ki beni değil kitap okumak nefes alamıyorum şuan

Selam kızlar. Bir kaç işe gelemedim işlerim vardı.
PambukPrensess canım benim hoşgeldin 30 sayfa ile hedefini bekliyorum.

DonukPudra cığımın hediye Beş sevim apartmanını bitirdim.
Kurgusu beklediğimden çok farklı çıktı. Kapağı da aslında tam içerikle ilgili.. Kitap beni çok çabuk içine aldı. Teyzemin böyle bir rahatsızlığı olduğu için çok üzülerek okudum.
Aile ilişkilerinin, cinsiyet ayrımının, çocuğu verilen sevginin ne kadar hassas olduğunu çok güzel anlatılmış. Yemesi kolay bir kitap ama hazmı zor dediklerimizden.5 daire 5 kişi ama aslında olmayan kişiler.. Zaman zaman korkmadım değil Teşekkür ederim bu güzel kitabı okumama vesile olduğun için

Kurucumuz gelmis hosgelmis
Teyzenin durumunu bilmiyordum uzuldum,yaralarin desilmesini sevmem.
Mine Söğüt'ün kalemini cok seviyorum.
Begenmene sevindim.

farkında olmadan ortak okuma yapmışız bende öğlen bitirdim beş sevim apartmanını çok incelikli konuları çok farklı bir dille anlatmış yazar. seninde yazdığın gibi okunması çok kolay fakat sindirilmesi zor bir kitap. her sayfada farklı bir duygu farklı bir üzüntü yaşıyor insan. Mine söğüt'ün kırmızı zaman kitabı da bu tarz, çok etkileyici çok vurucu bir kitap bunu sevdiysen onu da okumanı tavsiye ederim.

Listeme akliyorum hemen. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…