- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.301
Merhaba kızlar ✌
Hoşbuldum candanötem @_meLinDa_
Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak isterim.
Kk nın eski üyelerinden bendeniz Zehra.
10,5 aylık bir bebeğim var. Bebek öncesi sıkı bir okuyucuydum. Lakin bebek ve iş hayatı beni kitap konusunda epey zorladı. Ara ara okumalarım olsa da eski tempoma kavuşamadım. Sizlerle bu tempoyu yakalamayı çok isterim.
Şuanda Sarah Jio ( severim kendisini ) kelebek adasını okuyorum. Başlangıç olarak bu yıl ki hedefim 30 kitap. Kk da sizlere çok fazla eşlik edemez isem bağışlayın çünkü işyerim çok yoğun. Şuanda bile bileklerimle desteklediğim süt sağma makinesi eşliğinde yazıyorum.
Sorularınız varsa alabilirim
Hoşgeldin basganimiz seviyosa bizde severiz :))Tekrar hoşbuldum kızlar..
Aranızdan bir kısmınız beni tanıyor zaten :)
Allahım o kadar saçma işlerle uğraştırıyorlar ki beni değil kitap okumak nefes alamıyorum şuan
Sen ne iş yapıyorsun ?
Kurucumuz gelmis hosgelmisSelam kızlar. Bir kaç işe gelemedim işlerim vardı.
PambukPrensess canım benim hoşgeldin 30 sayfa ile hedefini bekliyorum.
DonukPudra cığımın hediye Beş sevim apartmanını bitirdim.
Kurgusu beklediğimden çok farklı çıktı. Kapağı da aslında tam içerikle ilgili.. Kitap beni çok çabuk içine aldı. Teyzemin böyle bir rahatsızlığı olduğu için çok üzülerek okudum.
Aile ilişkilerinin, cinsiyet ayrımının, çocuğu verilen sevginin ne kadar hassas olduğunu çok güzel anlatılmış. Yemesi kolay bir kitap ama hazmı zor dediklerimizden.5 daire 5 kişi ama aslında olmayan kişiler.. Zaman zaman korkmadım değilTeşekkür ederim bu güzel kitabı okumama vesile olduğun için
Aaa hayır hiç öyle düşünme. Çok severek okudumKurucumuz gelmis hosgelmis
Teyzenin durumunu bilmiyordum uzuldum,yaralarin desilmesini sevmem.
Mine Söğüt'ün kalemini cok seviyorum.
Begenmene sevindim.
Hoşbuldum tatlım. Tekrar sizlerle birarada olmak çok güzelSelam kızlar. Bir kaç işe gelemedim işlerim vardı.
Daha şimdiden bi hevesliyim. Hemen kitap okumak istiyoruum
farkında olmadan ortak okuma yapmışızSelam kızlar. Bir kaç işe gelemedim işlerim vardı.
DonukPudra cığımın hediye Beş sevim apartmanını bitirdim.
Kurgusu beklediğimden çok farklı çıktı. Kapağı da aslında tam içerikle ilgili.. Kitap beni çok çabuk içine aldı. Teyzemin böyle bir rahatsızlığı olduğu için çok üzülerek okudum.
Aile ilişkilerinin, cinsiyet ayrımının, çocuğu verilen sevginin ne kadar hassas olduğunu çok güzel anlatılmış. Yemesi kolay bir kitap ama hazmı zor dediklerimizden.5 daire 5 kişi ama aslında olmayan kişiler.. Zaman zaman korkmadım değilTeşekkür ederim bu güzel kitabı okumama vesile olduğun için
Listeme akliyorum hemen. Teşekkür ederimfarkında olmadan ortak okuma yapmışızbende öğlen bitirdim beş sevim apartmanını çok incelikli konuları çok farklı bir dille anlatmış yazar. seninde yazdığın gibi okunması çok kolay fakat sindirilmesi zor bir kitap. her sayfada farklı bir duygu farklı bir üzüntü yaşıyor insan. Mine söğüt'ün kırmızı zaman kitabı da bu tarz, çok etkileyici çok vurucu bir kitap bunu sevdiysen onu da okumanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?