- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.321
1q84 e dün akşam az başladım neler olacak meraklardayim . Bitirenler var mı? Daha önce okuduğum her murakami kitabı sonu havada kalıyordu bu kitap nasıl bitecek bakalım. Günde 50 sayfa dedim Nisan başı biter artık:)
İnce memed 4 okuyacağım bende. Daha başlamadım1q84 e dün akşam az başladım neler olacak meraklardayim . Bitirenler var mı? Daha önce okuduğum her murakami kitabı sonu havada kalıyordu bu kitap nasıl bitecek bakalım. Günde 50 sayfa dedim Nisan başı biter artık:)
1q84 e dün akşam az başladım neler olacak meraklardayim . Bitirenler var mı? Daha önce okuduğum her murakami kitabı sonu havada kalıyordu bu kitap nasıl bitecek bakalım. Günde 50 sayfa dedim Nisan başı biter artık:)
ispanakliborek bitirmiş olabilir
__giz__ in de az bir sayfası kaldı
ben daha 200 lü sayfaların başındayım
Ben seviyorum adamı kitabın sonuna kadar her şey güzelken son olmaması biraz sinir bozucu ama çok güzel okutuyor kedini:)Katılıyorum minerva :) Üç kitabından ikisinin sonu yoktu. Ucu açık biten kitapları sevemiyorum, yazarın koyacağı nokta önemli benim için. Sonu kötü de bitse yazarın kafasındaki öğrenmek isterim. O nedenle ben de 1Q84'ü okumak için heveslenmedim.
Hızlıyim diyorsun :) elin kolun ağrıdı mi okurken çok zor ya elinde tutarak okuması:))Son 60 sayfam benim. Bitti bitecek.
Akşam olmadan bitirirsem mutlu olacağım.
Hızlıyim diyorsun :) elin kolun ağrıdı mi okurken çok zor ya elinde tutarak okuması:))
aaa ben de hem önce kitabı okuyup sonra oyuna gideyim diyordumKızlar ben tehlikeli oyunlara başlamıştım ama oyuna giden arkadaşım önce oyunu izle sonra oku dedi ondan bıraktım birlikte okuruz :)
ispanakliborek bitirmiş olabilir
__giz__ in de az bir sayfası kaldı
ben daha 200 lü sayfaların başındayım
Son 60 sayfam benim. Bitti bitecek.
Akşam olmadan bitirirsem mutlu olacağım.
Kızlar ben tehlikeli oyunlara başlamıştım ama oyuna giden arkadaşım önce oyunu izle sonra oku dedi ondan bıraktım birlikte okuruz :)
aaa ben de hem önce kitabı okuyup sonra oyuna gideyim diyordum
niden öyle bir şey dedi acaba arkadaşın
beraber bir etkinlik farz oldu bencesikıskanırım
çok teşekkür ederim ameliacığım
Bilemedim o iki kere gitmiş öle yap dedi . Entel bi cocuk güvendim:)aaa ben de hem önce kitabı okuyup sonra oyuna gideyim diyordum
niden öyle bir şey dedi acaba arkadaşın
Oo bitmiş artık :)
ne kadar entel yoksa yoksa o muBilemedim o iki kere gitmiş öle yap dedi . Entel bi cocuk güvendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?