Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cok mutlu oldum ki
Burasi tam motive kizlarin sayesinde benim de okuma performansim 2katina cikti .

Merhaba kızlar ✌
Hoşbuldum candanötem _meLinDa_
Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak isterim.
Kk nın eski üyelerinden bendeniz Zehra.
10,5 aylık bir bebeğim var. Bebek öncesi sıkı bir okuyucuydum. Lakin bebek ve iş hayatı beni kitap konusunda epey zorladı. Ara ara okumalarım olsa da eski tempoma kavuşamadım. Sizlerle bu tempoyu yakalamayı çok isterim.
Şuanda Sarah Jio ( severim kendisini ) kelebek adasını okuyorum. Başlangıç olarak bu yıl ki hedefim 30 kitap. Kk da sizlere çok fazla eşlik edemez isem bağışlayın çünkü işyerim çok yoğun. Şuanda bile bileklerimle desteklediğim süt sağma makinesi eşliğinde yazıyorum.
Sorularınız varsa alabilirim

Hoşgeldin
Bebişinin ömrü güzel olsun inş. Hem bebeğin hem ailen hem işin derken kendine vakit ayırmak zor olsada burada olmak keyif verecektir diye umuyorum. Kalıcı olman ve çoook keyif alman dileğiyle tekrar hg=)

hoşgeldin

Hoşgeldin o halde aramıza
Aramıza olabildiğin kadar bekleriz seni de. Bebek büyüdükçe daha da rahatlar daha da çok aramıza olursun umarım
30 hedef gayet de güzel başaracağınız umuyorum. Kelebek Adası'da güzel bir kitap, okumuştum. Kısa zamanda biten, sürükleyen kitaplardan. Keyifli okumalar

Tekrar hoş geldin canım benim PambukPrensess
_asmunikal_ uygun olduğu bir zamanda seni ilk sayfaya ekler, hedefini de yazar
2 ay boyunca daimi olduğunu görürsek seni baykuş yapıcaz
başgandan torpilliyim diye düşünme
Kelebek adasını bitirince https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-41#post-50437815 buraya yazarsın
Mart;
1- Kelebek adası diye
bitirdikçe de o mesaja 2, 3 diye ekleyerek yeniden yazarsın

_asmunikal_ DonukPudra ve P PembePaltolu i tanıyorsun eskiden
diğer kızlar da candır

Tekrar hoşgeldin. Benim de 2017 hedeflerimin arasında Sarah Jio ile tanışmak var.

Canımmm hoşgeldin Bircan ben ( eski nikim biryahcanya1952) çok iyi yaptın gelmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…