- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.541
Basladim canım dun gece oğlum uuyuduktan sonra okudum. Geç yattım biraz ama olsun. 106. sayfadayim. Çok akıcı.
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımmm
Benim ince memed 4 ile 1q84 bitmeden ben başlayamam
Ama uzuuun zamandır tehlikeli oyunlar diye sayıklıyorum resmen
Basladim canım dun gece oğlum uuyuduktan sonra okudum. Geç yattım biraz ama olsun. 106. sayfadayim. Çok akıcı.
Sende nasıl?
Sadece akşamları okuyabiliyorum 1q84 ü, kütük gibi diye iş yerine götürmüyorumİnce memed i bilmiyorum ama 1q84ü bitirirsn hemen. :) sen haftaiçi gün içinde okuyabiliyo musun melinda?
İnce memed 4 daha 282 de
Ben uzatmalı işletme öğrencisiyim yaklasık 10 yıldır öprenciyim ancak 3. Sınıfa geldim muhtemel bir 10 yıl daha okurum ama 8. Yılda artık öğrenci pasosu vermiyorlar benimde kayıt yaptıraaım gelmiyoKızlar bu arada ben sırf kitap okumak ufkumu açmak için açıköğretim sosyolojiye yazıldım geçen dönem. İü de açıköğretm okuyan var mı benim gibi :) bu arada mühendisim :)
Daha önce bi kaç kez başladım yarım kaldı. 1q84 bitince inşallah baslicem. Tutunamayanlar ı da birlikte okuyunca bitirebildim. Moda sahne de oyunu da var tehlikeli oyunların oyundan sonra okuycam belki daha kolay okurumKızlar günaydın. Kahvaltılar yapıldı mı :)
Ben tehlikeli oyunları okumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum. Nasıl bir zeka ürünüdür o kitap benim iq yetişemiyor oğuz ataya sanırım. Bitirebilirsem özgüvenim bayağı yükselicek çünkü hep içimde kalmış bir şeydi oğuz atay okuyamamak. En kolay okunan kitabı muhtemelen bir bilim adamının romanı. Onu da kendisi içine sinerek yazmamış.
Başka başlayan var mı? Bana biraz cesaret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?