Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Basladim canım dun gece oğlum uuyuduktan sonra okudum. Geç yattım biraz ama olsun. 106. sayfadayim. Çok akıcı.
Sende nasıl?

Basladim canım dun gece oğlum uuyuduktan sonra okudum. Geç yattım biraz ama olsun. 106. sayfadayim. Çok akıcı.
Sende nasıl?

Dün 100 de bıraktım, daha bugün okumadım. Zaten bir oturuşta 100 sayfa gidiyor. Hem büyük punto, hem boşluklu hem de sürükleyici

tutunamayanları da bitirememiştim. O yüzden kötü hissediyorum. Ama aynı güzellikte :) keşke ölmeden önce o adamın beynini incelesermiş bizimkinden kesin farklıdır kıvrımları

İnce memed i bilmiyorum ama 1q84ü bitirirsn hemen. :) sen haftaiçi gün içinde okuyabiliyo musun melinda?
Sadece akşamları okuyabiliyorum 1q84 ü, kütük gibi diye iş yerine götürmüyorum
O sebeple iş yerine de ince memed 4 ü götürüyorum, bazen fırsatım oluyo okumaya
Ama biri gündüz biri gece okunduğundan çok gel bitçekler maalesef

İnce memed 4 daha 282 de
1q84 te 370 te
Benim mart bunlarla bitecek

Kızlar bu arada ben sırf kitap okumak ufkumu açmak için açıköğretim sosyolojiye yazıldım geçen dönem. İü de açıköğretm okuyan var mı benim gibi :) bu arada mühendisim :)
Ben uzatmalı işletme öğrencisiyim yaklasık 10 yıldır öprenciyim ancak 3. Sınıfa geldim muhtemel bir 10 yıl daha okurum ama 8. Yılda artık öğrenci pasosu vermiyorlar benimde kayıt yaptıraaım gelmiyo

2 Aşk Arasında - Terri Osburn Okuması keyifli bir kitap. 53. sayfadayım. Ancak kurgusu ve konusu öyle çok güzel değil. Sıradan sayılır. Çerezlik kitaplar arasına alabiliriz. :)

Daha önce bi kaç kez başladım yarım kaldı. 1q84 bitince inşallah baslicem. Tutunamayanlar ı da birlikte okuyunca bitirebildim. Moda sahne de oyunu da var tehlikeli oyunların oyundan sonra okuycam belki daha kolay okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…