Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydınn
Sonunda kendime vakit ayırıp ,okudum tabii kendime ayırdığım vakit gece yarisida olsa :))
Od _İskender pala sonunda bitti .bebelerden vakit bulunca yorum yazmak istiyorum ama yazarın diline hayranım ,tabii yunus emreyi öyle incelikle ,titizlikle ama bir okadarda yalın ve abartmadan anlatışına hayran kaldım.
Hızımı alamadım ,stefan zweig _satranç bitirdim :)) anlatımı yine muhteşemdi ,Niye bukadar kısaydı ,Niye bitti diye çok üzüldüm

Herkese musmutlu tatiller

Merhaba
Herkese güzel haftasonları

Köpek Kalbi sayfa 102 deyim. Son 30 sayfa falan. İnce kitap.

Bence çok güzel gidiyor, değişik bir hikayesi var.

Merak ettim hipofiz bezine baktım internetten ama anlamadım tabiki, tıbbi şeyler yazıyor.

Sonunu görmedim henüz ama beğenerek okuyorum.

Ardın Momo ya başlamayı düşünüyorum

Ben de Tehlikeli Oyunlar'a mi yoksa Momo'ya mi başlasam diyordum. Ortak okuma mi yapsak?

Okumadım ama listemde canım benim
Belki günümde alırısn

Sakaci doktorlari seviyorum ya dikkatini dagitiyorlar insanin.
Sakarlikla da pek ilgisi yok aslinda canim, olacak oldu mu oluyo her turlu
Tekrar gecmis olsun sen yine de dikkat et.

Kızlar günaydın. Kahvaltılar yapıldı mı :)
Ben tehlikeli oyunları okumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum. Nasıl bir zeka ürünüdür o kitap benim iq yetişemiyor oğuz ataya sanırım. Bitirebilirsem özgüvenim bayağı yükselicek çünkü hep içimde kalmış bir şeydi oğuz atay okuyamamak. En kolay okunan kitabı muhtemelen bir bilim adamının romanı. Onu da kendisi içine sinerek yazmamış.
Başka başlayan var mı? Bana biraz cesaret :)

Benim ince memed 4 ile 1q84 bitmeden ben başlayamam
Ama uzuuun zamandır tehlikeli oyunlar diye sayıklıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…