- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.521
Ben de Tehlikeli Oyunlar'a mi yoksa Momo'ya mi başlasam diyordum. Ortak okuma mi yapsak?Merhaba
Herkese güzel haftasonları
Köpek Kalbi sayfa 102 deyim. Son 30 sayfa falan. İnce kitap.
Bence çok güzel gidiyor, değişik bir hikayesi var.
Merak ettim hipofiz bezine baktım internetten ama anlamadım tabiki, tıbbi şeyler yazıyor.
Sonunu görmedim henüz ama beğenerek okuyorum.
Ardın Momo ya başlamayı düşünüyorum
Ben de Tehlikeli Oyunlar'a mi yoksa Momo'ya mi başlasam diyordum. Ortak okuma mi yapsak?
Tamamdır ben de bu gece başlıyorum o halde.Ufak bir giriş yaptım ben. Sen de gel bekliyorum
Okumadım ama listemde canım benimYeryüzüne dayanabilmek için 21. Sayfadayım. Bitmesin diye sindire sindire okuyorum.
_meLinDa_ okudun mu bilmiyorum ama beğeneceğini düşünüyorum kızıl güzellik Daha başında olmama rağmen iddalıyım.
Tereyağ atıyordum içine, ne bileyim kesiverdim işte
Sanırım benim de artık bıçakla olan münasebetimi azaltmam lazım
Acilde doktor bana direk nerde bu parmağın devamı ben ne dikeceğim şimdi dediEve gidip arayalım mı dedim ben de
Bu kadarla geçireyim inşallah. Çok sakarım ben ya ne kadar dikkat etsem de illa bişeyler yapıyorum
Okumadım ama listemde canım benim
Belki günümde alırısn
Benim ince memed 4 ile 1q84 bitmeden ben başlayamamKızlar günaydın. Kahvaltılar yapıldı mı :)
Ben tehlikeli oyunları okumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum. Nasıl bir zeka ürünüdür o kitap benim iq yetişemiyor oğuz ataya sanırım. Bitirebilirsem özgüvenim bayağı yükselicek çünkü hep içimde kalmış bir şeydi oğuz atay okuyamamak. En kolay okunan kitabı muhtemelen bir bilim adamının romanı. Onu da kendisi içine sinerek yazmamış.
Başka başlayan var mı? Bana biraz cesaret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?