Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydinn

Kitabin dili agir geldi, bu aralar islerim de cok olunca okuyamadim pek. Turkiye'Yi Parcalamak icin 100 Plan 27.sayfadayim.

Bu arada yarin yola cikacagiz. Farkli sehirlerde oldugumuz aileleri ziyarete gidiyoruz bakalim. Uzuuun bi sure orada kalacagiz. Internet yok, telefonlar kisitli cekiyor. Her buldugum firsatta gelmeye calisicam ama gelemeyebilirim de net bi sey soyleyemiyorum. Unutmayin beni

Ben de şu an bu kitabı okuyorum ve okuduğum ilk romanı. Aksine severek ilerledim şimdiye kadar. Üslubu hoşuma gitti, biraz Murat Menteş kitabı okuyor gibi hissediyorum.

Günaydın kızlar
Dün işyerinde kitabı hiç okuyamadım çok yoğundum. Evde biraz okuyabildim neyse ki yatmadan. 1Q84'te sayfa 480lere gelebildim. Bugün işleri toparladıktan sonra sakin bir gün geçirebilirim umarım ki, ilerlerim kitapta. Gitgide merak ettirmeye başladı. Daha da sonunu öğrenmeye çok var

Günaydın Kızlar

İnce Memed 4 137. sayfadayım.

Ayşe Kulin - Gizli Anların yolcusu'na başlamıştım ama kitabım evde kaldı ben annemde kalıcam pazara kadar İnce Memed de ilerlerim inşallah

Günaydılarr
Sabahattin ali ,kuyucaklı yusuf 130.sayfa
Aslinda dun cok okudum ama kitap surukleyici ve muhtesem olmasina ragmen hizli ilerlemiyor .sanirim kisilik ,toplum analizleri cok fazla oldugu icin.
Bir insan bu kadar mı kisilik tahlili ve ozellikle toplumsal yapimizin anlatilmasinda usta olur .
Bu kitap yuzunden cok uykusuz kaldim bakalim gunduz nasil gececek bebelerle :))

Iyi yolculuklar canim.
günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
Bas-gan cok ya-sa bas-gan cok ya-sa mutlu saglikli yillar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…