- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.701
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - bu kadar beğenilen bir kitap olması beklentimi yükseltti sanırım; bir türlü beğenemiyorum
Ben ki yüzyıllık yalnızlık'ı iki kere okudum. Büyülü gerçekçilik severim ama bu roman acemice geliyor. Tanpınar'ın okuduğum ilk kitabı bu olmamalıydı belki
Dogum gunun kutlu olsun arkadasim hergünün sevdiklerinle huzurlumu huzurlu ,yasamaktan heran zevk alarak gecsin insallah..günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllaragünaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
Musmustlu yıllar!!!günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
Günaydın hosgeldin nerelerdeydin ozlettin.günaydın herkese
Iyi yolculuklar canim.Gunaydinn
Kitabin dili agir geldi, bu aralar islerim de cok olunca okuyamadim pek. Turkiye'Yi Parcalamak icin 100 Plan 27.sayfadayim.
Bu arada yarin yola cikacagiz. Farkli sehirlerde oldugumuz aileleri ziyarete gidiyoruz bakalim. Uzuuun bi sure orada kalacagiz. Internet yok, telefonlar kisitli cekiyor. Her buldugum firsatta gelmeye calisicam ama gelemeyebilirim de net bi sey soyleyemiyorum.Unutmayin beni
Bas-gan cok ya-sa bas-gan cok ya-sa mutlu saglikli yillar dilerim.günaydınlarrrrr
bugün doğum günüm benim
hadi kutlayın
kıskanırımmutlu yıllar_meLinDa_ iyi ki dodun iyi ki varsın ve iyi ki başgansın
Eki Görüntüle 1968381
bu havai fişekleri de senin için patlattım
işim ile ilgili sıkıntılarım vardı kitap yüzü dahi açamadım. işten ayrılıyorum bu ay sonu :/ yine çok sık giremicem sanırım. çünkü kitap okuyamıyorumGünaydın hosgeldin nerelerdeydin ozlettin.
kıskanma canım senin de doğum günün gelir sana da patlatırızkıskanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?